|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DILEMA!!
31.5.2005 13:26:32   
petra81
Pozdravljene!!

Tako je to: moj ciklus je dolg od 26 do 28 dni.
Danes je pa že 29.dan in je še ni:hudicek:. Še nikoli
se mi ni zgodilo, da bi prišla na 29.dan oz. da bi prišla po 28.dnevu.
Tako sem nervozna, da res ne vem, kaj naj naredim.
Sem se že ene trikrat odpravla naredit test, ampak
sw mi zdi,da je še prezgodaj!??
Vprašanje je: ga naredim sedaj al počakam do večera al pa do jutri!??

Pozdravček:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DILEMA!!
31.5.2005 13:29:01   
biba77
Pocakaj do jutri zjutraj.
:miska::miska::miska:, da bo :modri:.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DILEMA!!
31.5.2005 13:31:59   
Anonimen
Se strinjam z Astro. Kupi danes test, ampak opravi ga pa jutri zjutraj. Držimo pesti ;), da bo :modri::roza:

(odgovor članu petra81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   DILEMA!!
31.5.2005 13:33:12   
Azaleja
Moje mnenje je, da ga opravi jutri zjutraj.

Pa javi nam!

:miska::miska::miska: :modri::roza:

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DILEMA!!
31.5.2005 13:34:46   
aljča
Na tvojem mestu bi še malo počakala.Jaz sem včeraj delala test pa mi še ni nič pokazal tko, da bom počakala na jutri, ko mi bo že tri dni zamujala(33dan).Lahko pa vseeno probaš,če ne boš vzdržala.Petra držim pestke, da bo:modri::roza::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.
l.p:Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   DILEMA!!
31.5.2005 13:41:55   
petra81
Hvala za tako hitre odgovore!

Zdej je potem najboljše, da kam grem, ker če bom doma, bom samo hodila do kopalnice in nazaj.

Ker če sedaj naredim test in ne bo nič bom tko razočarana, če počakam do jutri pa je še malo upanja.
:zmeden::zmeden::zmeden:

Bomo vidli.

Hvala za vse :miska:, ki jih držite.
Tudi jaz sem zelo vesela, ko vidim da je katera napisala:roza::modri:

Pozdravček

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   DILEMA!!
31.5.2005 14:40:58   
dolenjka

Se opravičujem, ampak jaz sem nova na forumu in imam tudi eno vprašanje za vas poznavalke, ker sem se tudi jaz znašla v dilemi:

Ali katera ve, kateri dan po eventuelni zanositvi pride do vgnezditve? Jaz sem imela nekaj dni (cca 4 dni) tako močne bolečine v spodnjem delu trebuha, da sem komaj hodila, da o napihnjenosti sploh ne govorim.
Ovulacija to sigurno ni bila, ker sem jo imela cca en teden pred tem!
M mi še ne zamuja, upam pa, da je ne bom dobila ta vikend, ko bi jo sicer morala!

Hvala za vaše odgovore oz. mnenja!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   DILEMA!!
31.5.2005 14:45:49   
Linda25
Dolenjka,

mogoče si pa imela kake prebavne probleme. Mene je tudi dosti zvijalo, upam, da zaradi :nosecka: in ne zaradi prebave.

Držim pestke :miska::miska: za nas.

Čimprej :modri:!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   DILEMA!!
31.5.2005 15:14:44   
dolenjka

Ok Linda,

en dan bi še razumela, ampak da me pa 4 dni boli zaradi prebavnih motenj, ta bi bila pa huda!Bolenčine so bile v čisto spodnjem delu trebuha, bolj bi rekla, da je bil to že predel rodil, kot pa črevesja, težko je opisati! Sedaj se pojavljajo redkeje - na 3 do 4 dni.
Moram pa povedat, da sem imela prebavo čist normalno!

:modri: bom naredila pa šele v ponedeljek, da ne bom prehitro razočarana!
Zadnje čase me tudi zelo pogosto tišči na vodo, upam samo, da ni vse skupaj namišljeno!
Bomo videli v ponedeljek!
Če pa katera ve kako je z vgnezditvijo (kdaj naj bi nastopila) naj mi pa please napiše!

Tnx

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   DILEMA!!
31.5.2005 15:35:28   
Anonimen
Dolenjka, sem šla prav v knjigo pogledat, da ne bom kaj narobe napisala.

Torej če imamo povprečni 28. dnevni menstrualni ciklus, potem je 1. dan začetek menstruacije, 12 do 16. dan ovulacija, in če pride do oploditve, se vgnezditev zgodi okoli 7 dni kasneje (se pravi, da oplojeno jajčece še en teden pozuje po jajcevodu, preden pride do maternice). Naprej pa že vemo, kako je::nosecka::duda:

Zakaj pa tebe boli, ti pa res ne bi vedela povedati. Mene sredi ciklusa (predvidevam, da je to ovulacija) ne boli ne vem kako, razen vsake toliko časa me malo špika, vse skupaj pa traja ena dva dni.
Bom pa držala pestke, da bi bilo :modri:

(odgovor članu petra81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   DILEMA!!
31.5.2005 15:53:16   
dolenjka

Hvala za trud! Upam, da me bodo naslednji teden ustnice in čeljusti od smejanja bolele!

LP

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?