DILEMA!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

petra81 -> DILEMA!! (31.5.2005 13:26:32)

Pozdravljene!!

Tako je to: moj ciklus je dolg od 26 do 28 dni.
Danes je pa že 29.dan in je še ni:hudicek:. Še nikoli
se mi ni zgodilo, da bi prišla na 29.dan oz. da bi prišla po 28.dnevu.
Tako sem nervozna, da res ne vem, kaj naj naredim.
Sem se že ene trikrat odpravla naredit test, ampak
sw mi zdi,da je še prezgodaj!??
Vprašanje je: ga naredim sedaj al počakam do večera al pa do jutri!??

Pozdravček:zmeden:

biba77 -> DILEMA!! (31.5.2005 13:29:01)

Pocakaj do jutri zjutraj.
:miska::miska::miska:, da bo :modri:.

Anonimen -> DILEMA!! (31.5.2005 13:31:59)

Se strinjam z Astro. Kupi danes test, ampak opravi ga pa jutri zjutraj. Držimo pesti ;), da bo :modri::roza:

Azaleja -> DILEMA!! (31.5.2005 13:33:12)

Moje mnenje je, da ga opravi jutri zjutraj.

Pa javi nam!

:miska::miska::miska: :modri::roza:

aljča -> DILEMA!! (31.5.2005 13:34:46)

Na tvojem mestu bi še malo počakala.Jaz sem včeraj delala test pa mi še ni nič pokazal tko, da bom počakala na jutri, ko mi bo že tri dni zamujala(33dan).Lahko pa vseeno probaš,če ne boš vzdržala.Petra držim pestke, da bo:modri::roza::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.
l.p:Alja:metulj::metulj:

petra81 -> DILEMA!! (31.5.2005 13:41:55)

Hvala za tako hitre odgovore!

Zdej je potem najboljše, da kam grem, ker če bom doma, bom samo hodila do kopalnice in nazaj.

Ker če sedaj naredim test in ne bo nič bom tko razočarana, če počakam do jutri pa je še malo upanja.
:zmeden::zmeden::zmeden:

Bomo vidli.

Hvala za vse :miska:, ki jih držite.
Tudi jaz sem zelo vesela, ko vidim da je katera napisala:roza::modri:

Pozdravček

dolenjka -> DILEMA!! (31.5.2005 14:40:58)

Se opravičujem, ampak jaz sem nova na forumu in imam tudi eno vprašanje za vas poznavalke, ker sem se tudi jaz znašla v dilemi:

Ali katera ve, kateri dan po eventuelni zanositvi pride do vgnezditve? Jaz sem imela nekaj dni (cca 4 dni) tako močne bolečine v spodnjem delu trebuha, da sem komaj hodila, da o napihnjenosti sploh ne govorim.
Ovulacija to sigurno ni bila, ker sem jo imela cca en teden pred tem!
M mi še ne zamuja, upam pa, da je ne bom dobila ta vikend, ko bi jo sicer morala!

Hvala za vaše odgovore oz. mnenja!

Linda25 -> DILEMA!! (31.5.2005 14:45:49)

Dolenjka,

mogoče si pa imela kake prebavne probleme. Mene je tudi dosti zvijalo, upam, da zaradi :nosecka: in ne zaradi prebave.

Držim pestke :miska::miska: za nas.

Čimprej :modri:!

dolenjka -> DILEMA!! (31.5.2005 15:14:44)

Ok Linda,

en dan bi še razumela, ampak da me pa 4 dni boli zaradi prebavnih motenj, ta bi bila pa huda!Bolenčine so bile v čisto spodnjem delu trebuha, bolj bi rekla, da je bil to že predel rodil, kot pa črevesja, težko je opisati! Sedaj se pojavljajo redkeje - na 3 do 4 dni.
Moram pa povedat, da sem imela prebavo čist normalno!

:modri: bom naredila pa šele v ponedeljek, da ne bom prehitro razočarana!
Zadnje čase me tudi zelo pogosto tišči na vodo, upam samo, da ni vse skupaj namišljeno!
Bomo videli v ponedeljek!
Če pa katera ve kako je z vgnezditvijo (kdaj naj bi nastopila) naj mi pa please napiše!

Tnx

Anonimen -> DILEMA!! (31.5.2005 15:35:28)

Dolenjka, sem šla prav v knjigo pogledat, da ne bom kaj narobe napisala.

Torej če imamo povprečni 28. dnevni menstrualni ciklus, potem je 1. dan začetek menstruacije, 12 do 16. dan ovulacija, in če pride do oploditve, se vgnezditev zgodi okoli 7 dni kasneje (se pravi, da oplojeno jajčece še en teden pozuje po jajcevodu, preden pride do maternice). Naprej pa že vemo, kako je::nosecka::duda:

Zakaj pa tebe boli, ti pa res ne bi vedela povedati. Mene sredi ciklusa (predvidevam, da je to ovulacija) ne boli ne vem kako, razen vsake toliko časa me malo špika, vse skupaj pa traja ena dva dni.
Bom pa držala pestke, da bi bilo :modri:

dolenjka -> DILEMA!! (31.5.2005 15:53:16)

Hvala za trud! Upam, da me bodo naslednji teden ustnice in čeljusti od smejanja bolele!

LP

Stran: [1]