Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 9:56:04
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
jah valda da gravitacija dela svoje. pr tok velkih ne morš niti mislt da bi stale prov pokonc, sej bi pol štrlele en meter naprej od telesa :P ja sem razmišljala o dvigu...ampak sem si ogledala kako to delajo pa me je pol nekak minil, ker izrežejo bradavico in jo prestavjo in ah..ka pa vem. mogoče čez kakih 10 let. zdej sem najdla en dober moderc za začetek :)
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 10:00:25
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA ker izrežejo bradavico in jo prestavjo in ah.. No, tukaj me pa vedno začne stiskati
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 10:01:10
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
ja no ni glih prijeno :( si ne predstavljam kok te more vse bolet po operaciji :(
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 11:06:54
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA ja no ni glih prijeno :( si ne predstavljam kok te more vse bolet po operaciji :( Ne bi vedela, je pa vsaka stvar za nekaj dobra. Saj verjetno pozabiš bolečine, tako kot pri porodu, vseh ostalih operacijah. Sicer je pa silikon menda out in si jih zdaj veliko daje ven, sploh v Ameriki. Torej huraa za naravne, pa tudi če malce visijo.
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 11:07:27
|
|
|
|
Raho
|
Ma saj te nafilajo s tramalom tok da ti je bojda ful lepo
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 11:20:46
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz sem sicer na spljošno več kot zadovoljna s svojimi bojami. Tudi pri 23 letih in dveh otrocih izgledajo super, skoraj nič se niso povesile. Najbrž gre zasluga dobri zasnovi in res kvalitetnim nedrčkom, ki jih že od nekdaj nosim. Ampak problem je v tem, da kadar malo bolj poskočim ali stečem, me začnejo bastardke bolet! Kot da mi jih bo potrgal. In tega bi se jaz rada znebila, po možnosti brez Fabjana.
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 11:35:43
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Ampak problem je v tem, da kadar malo bolj poskočim ali stečem, me začnejo bastardke bolet! Kot da mi jih bo potrgal. In tega bi se jaz rada znebila, po možnosti brez Fabjana. ja sej zaradi tega pa so športni modrci.
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 12:26:57
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. No, jaz sem sicer na spljošno več kot zadovoljna s svojimi bojami. Tudi pri 23 letih in dveh otrocih izgledajo super, skoraj nič se niso povesile. Najbrž gre zasluga dobri zasnovi in res kvalitetnim nedrčkom, ki jih že od nekdaj nosim. Ampak problem je v tem, da kadar malo bolj poskočim ali stečem, me začnejo bastardke bolet! Kot da mi jih bo potrgal. In tega bi se jaz rada znebila, po možnosti brez Fabjana. Joj no, 23 let... saj si še mlada. je pa res odvisno od genetike, mišic in vsega. Je pa športanje res zoprno, če imaš večje. Športni modrčki so fajn, samo ga ne moreš imeti skoz gor.
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 12:28:06
|
|
|
|
Raho
|
Ja, pri 36 je že vse drugače...
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 12:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Mja no, 23 let... sem bila stara pred 9 leti
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 12:34:48
|
|
|
|
Raho
|
Še vedno manj kot jaz
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 14:49:15
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
js se ne spomnem da bi moje sploh kdaj stale prov pretirano pokonci..mogoče pri 12h :P
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 15:16:39
|
|
|
|
HuAnita
|
Ne vem, če ti je že katera napisala - katalog Quelle - imaš 4. stopnje .- za različne vrste obremenitve - pa še fajn je razloženo, kaj za katero stopnjo zdaj če pa imajo ultravelike št., bi pa morala preveriti doma, ker žal dlje kot do B pri modrcih jaz ne berem
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 15:18:00
|
|
|
|
HuAnita
|
Čaki, Meta. - ti si stara 23 let?????????????????????? ali sem spet kaj pvoršno prebrala????
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 30.7.2009 20:55:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Čaki, Meta. - ti si stara 23 let?????????????????????? ali sem spet kaj pvoršno prebrala???? na 9 usedline
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 31.7.2009 8:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot Helena Blagne, ki je že 24 let stara 28 Hmmm... Helena... ona bi pa res najbrž vedela, kako je s temi športnimi modrci. Helena, javi se, če tole bereš!!
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 2.8.2009 14:41:21
|
|
|
|
tana13
|
Jaz pa imam 80H. A bi katera vedela kje bi imeli to velikost, jih zelo težko kje dobim. Pa upam, da se mi sedaj še ne povečajo, glede na to da sem noseča.
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 2.8.2009 18:21:12
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Kot Helena Blagne, ki je že 24 let stara 28 Gorenjke to zmoremo. Pa Jana73, ona je tudi že 6 let stara "blizu 30".
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?