Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 10:22:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam kar razkošna pljuča in to mi je do zdaj vedno prišlo prav, da mi ni bilo treba pretirano športat. Dejansko mi je bilo neprijetno recimo laufat ali skakat, če tričetrt časa nisem nič videla, ker so mi pljuča pred očmi opletala. Po nekaj posrečenih poskusih športanja s svojim soprogom, ki je športnik od glave do pete, sem se odločila, da si nabavim športni nedrček, da se lahko v miru prepustim skakajočim užitkom. No, in kaj zdaj rabim? En vorenk športni nedrček, da mi povije in stabilizira prsi. Sem gledala od Triumpha in Lisce, ampak tisto meni deluje bolj kot športni nedrček za kakšno Barbiko. Hočem, da me ornk povije! V mislih imam, da bom potem zgledala približno kot Serena Williams, recimo... Ajmo, športašice, kakšne zaklade nosite pod vratom?
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 10:25:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ko kaj najdeš, mi prosim sporoči. ravno v ponedeljek sem se zjokala ob pogledu na moje čare
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 10:27:23
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
šeena trpeča! trenutno zadevo rešujem tko, da se ne poslužujem športov ki vključujejo skakanje...no sej športam res ne pretirano, če pa že grem pa raje hodit, kolesarit al pa plavat. pri tem ne motijo :) drgač pa en elastičen povoj v roke pa se našponej :P
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 10:29:45
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Jaz ga imam od Triumfa, pa je fajn. Nič več ne skače in nobenga še nisem ubila z opletajočo joško:)
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 10:38:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Kva se ti smeješ? Saj je čist kul, samo da tele tete skoraj nimajo jošk
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 10:42:22
|
|
|
|
Raho
|
Gledat je potrebno predvsem, da ima modrček širše naramnice in je rahlo podložen. Meni so kar ok H&M t-shirt bra, pa eden iz La senze, ampak ne vem, akteri model je. Tisti ima širše naramnice in pokrije cel jošk
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 10:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem že obupala, ko sem kupovala športni moderček. Se mi enostavno zdi, da mi še manj drži joške pri miru, kot navaden moderček.
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 10:48:44
|
|
|
|
piko12
|
Jaz imam sicer kontra problem, ampak poznam nekaj športnic, ki to rešujejo tako, da čez tega od triumpha oblečejo npr od NIKE top- nekaj takega http://www.superge.si/html/svn/5891273-AA.shtml.
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 10:57:44
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Kva se ti smeješ? Saj je čist kul, samo da tele tete skoraj nimajo jošk a si gledala tm k so simulacije teka al česarkol narjene? pa največjo košarco morš označit :) hehe
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 11:03:04
|
|
|
|
rija
|
ko boste našle pravo stvar, javite. prejšnjič se po 15 letih končno odpravim tečt...itak, da sem pozabila na na cicike in sem se tisti kilometer držala čez nje.... šit no. moje so še tak fajn pokončne za svoja leta, da jih nočem pripopčiti s tekom
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 11:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija šit no. moje so še tak fajn pokončne za svoja leta, da jih nočem pripopčiti s tekom Še dobro, jaz jih bom na ta način ozemljila
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 11:09:53
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
Ko sem bila mlajša sem imela te bele športne moderce. Ampak pri meni je problem, da me vmes peče . Saj razumete ne. Trenutno za kolesarjenje uporabljam Lisca Ana. Skačem pa ne. Se pa moram pohvaliti, da sem končno našla dvodelne kopalke, ki imajo košarico tudi v moji velikosti (Lisca) in še hlače lahko ekstra izbiraš zraven. Pa še znižane so bile
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 12:17:41
|
|
|
|
Žaži
|
Jaz imam športni modrc od Lisce in se kar dobro obnese, je dvojno blago in ful elastično, pa široke naramnice, samo da pa se nebi več čisto nič premikalo je pa misija nemogoče, ker ima D košarici. Kopalke pa tudi samo še v Lisci kupujem ker imajo edini vsaj nečemu podobne modele za joškarce , da mi ni treba zaradi tega v kakih babicinih okoli hodit .
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 12:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži da mi ni treba zaradi tega v kakih babicinih okoli hodit . al pa it na oddelek za šotore
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 12:51:13
|
|
|
|
Leela
|
vzet moraš modrc za visoko obremenitev, ta je menda fajn. Se pa splača investirat, ker se potem neprimerno boljš počutiš http://www.triumph.com/si/ model triaction: stopnja 4 (extremeN)
< Sporočilo je popravil Leela -- 29.7.2009 12:52:19 >
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 12:53:12
|
|
|
|
ninocka
|
Jst sem pa mislila, da je debata o uni sliki iz ALO ALOja Drugace pa nimam pojma, kje in kaksen modrcek - ne sportam in nimam ful velikih, da bi me pri kaksnem sportu ogrozale . Jst trenutno nosim modrcke za dojenje in moram rect, da mi tele moje povprecno velike zize kar lepo stojijo in nikamor ne bezijo, ko skacem po trampolinu .
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 13:04:49
|
|
|
|
NevenkaP
|
Spodnja vrsta-prvi z desne na Triumphovem linku. Meni se super obnese.
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 13:05:09
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela vzet moraš modrc za visoko obremenitev, ta je menda fajn. Se pa splača investirat, ker se potem neprimerno boljš počutiš http://www.triumph.com/si/ model triaction: stopnja 4 (extremeN) Vidim, da je celo en model, ki mi je na oko lep v moji košarici.
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 13:12:24
|
|
|
|
Pikec
|
Meta jst sem lani enga kupla sam moram doma pogledat ktera znamka je (zdi se mi da šiser). Je pa ful fajn in lepo objame ''premoženje'' in ga fajn podpre oz. vklešči, da ne skače okoli.
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 13:22:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Meta jst sem lani enga kupla sam moram doma pogledat ktera znamka je (zdi se mi da šiser). Mja, tvoj je - glede na poročne izkušnje - verjetno model "sršensser"
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2009 13:42:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 13:43:56
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
jah to ej pa pol dvojna korist.-..še roke treniraš zravn ja js sem zagovornik tega, da se takim aktovnostim pač izogneš :P
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 13:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Izogneš, izogneš... Sem šla čist nedolžno na Grintavec in nazaj grede, ko bi bilo treba malo čez skale poskočit, sem se potem raje plazila čeznje... Sem pa imela krasen čudovit seksi prozoren čipkast nov Liscin modrc, matr vola.
|
|
|
|
RE: Fallen Madonna wiz ze big boobies 29.7.2009 13:54:25
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
ja tak je pa sploh primeren za švicanje in hribe :) drugič pejt raj brez, ga saj prešvicala nauš :P
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?