|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   južna
31.5.2005 10:46:55   
corfu
Kaj ponuditi zraven tortelinov z skuto in špinačo???:zmeden2:

Hvala za vse ideje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   južna
31.5.2005 10:55:12   
Pajaca
Malo morje stvari, od kakšnih zrezkov, do samo dobre omakice (lahko že kupljena paradižnik+, lahko sirova, gorgonzolca...), lahko jih narediš v juhi, lahko narediš zraven šparglne, ali kakšno drugo zelenjavo.....

Mnjami!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   južna
31.5.2005 10:58:47   
Jančika_
Lahko jih tudi samo preliješ z maslom ali margarino, ali pa v tem prej zdušiš malo žajblja.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   južna
31.5.2005 11:41:08   
SANDY
ravn učer je Blaž naredu torteline, pa s špinačo jih je zalil mmmm8)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   južna
31.5.2005 11:47:27   
cmokec
Lahko prepražiš malo šunke ali slanine, dodaš kislo smetano, malo popra in peteršilja in poliješ po tortilinih. Samo pazi, da daš kislo smetano bolj proti koncu, samo toliko, da jo pogreješ.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   južna
31.5.2005 12:17:41   
corfu
Hvala že kuham!!!

Rožice za vas:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   južna
31.5.2005 12:22:51   
ajat
DA NE ODPIRAM NOVE TEME

sem antitalent za kuhanje. Ne jem mesa in ne jem rib. Kuha mami ;) Ze dva meseca sva v svojem stanovanju in vse kar naridm jaz je pica, pecivo, jajce, toast in juhica.

PROBLEM
kako naj naredim minestrico :) imam kupljeno vrecko, ampak ne bi rada, da je prevec vodeno in da niti, da je prepusto ;)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   južna
31.5.2005 13:04:07   
Tanyya
ajat,pojdi pogledat na kulinarika.net

Jaz sem tam našla kar nekaj receptov,ki so uspeli in so bili MLJASK!:)-

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   južna
31.5.2005 13:30:30   
Anonimen
Za mineštro iz vrečke pa kuhaj po navodilih!!!!!

Ajt bom napisala po moje - skuhaš enkrat in zmrzneš! Ješ kadar ti paše, če imaš mikrovelo.
RECEPT A LA NONA (mi je vedno po telefonu razlagala):

Jušno kocko raztopiš v vreli vodi cca. na 1l. 2 kocki (ali po občutku). Če se ti ne da zavreš vodo v mikrovalovki...
Zmečeš v lonec zelenjavo (korenje, cvetačo, krompir, fižol, grah, fižolete (stročji fižol), kak zrel paradižnik (lahko je tud par žlic na koščke narezanega iz konzerve) pa še kako stvar, ki se ti mota po hladilniku. Doza za zeljenjavo je ena pest od vsake stvari. Je pa fajn, če jo na drobno narežeš.

Česen (en strok) na drobno nasekljaš in ga streseš v lonec. Za fajn okus je lepo če noter vržeš kak kos prekajenega mesa(ker ga ne ješ, lahko vržeš prekajen tofu - da tudi fajn okus). Popopraš, posoliš... pa kakšen ščep sesekljanega petršilja noter vrži.

Kak malo večji kos krompirja lahko vržeš noter, ali pa kar cel krompir, da se skuha (z njim potem lahko zgostiš če rata zadeva preredka - ga samo zmečkaš, če je dovolj gosto, ga pojej).

Po želji lahko vso stvar zabeliš v stilu jote:
olje razgreješ na full, noter vržeš velike košče čebule in jih ko začnejo črnet vzameš ven in v olje vmešaš žlico moke. Moko mešaš, da se ne prime in jo 'smodiš' doker ne rata rjavo obarvana.
Vse skupaj zliješ v lonec. Pazi, ker bo olje fullll špricalo, tako da priporočam cunjo okrog roke, da se ne opečeš.
Ta način beljenja da res tisto piko na i - al pa smo se samo mi tako navadli jest mineštre.

Za zgostitev lahko uporabiš tudi kako zakuho za juhe (ali pa ješprenj ali pa drobne špagete na drobno razlomiš, če ni nič pametnejšega pri hiši). Samo to daj nazadnje v mineštro, ker če ne se ti bodo razkuhali.
Potem še malo kuhljaš.

Upam, da nisem preveč zakomplicirala. Kot zelenjavo lahko uporabiš dobesedno sprehod po vrtu, sploh poleti.

Pa uspešno kuho...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   južna
31.5.2005 13:36:40   
ajat
pikec0 FUL HVALA

sempoprazla malo cebulo in cesen na olju in potem stresla notri kupljeno zelenjavo in potem po potrebi dolivala z vodo, notri sem dala se eno kocko in malo vegete inpopra. Zdaj cakam, potem pa porocam

Sem prasala za nasvet, ker sem si pred enimi dvemi tedni kuhala tako minestro in je bla samo za zlit stran. NI BILA ta prava, ta pa ze z lonca drugace disi ;)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   južna
31.5.2005 13:36:46   
ajat
pikec0 FUL HVALA

sempoprazla malo cebulo in cesen na olju in potem stresla notri kupljeno zelenjavo in potem po potrebi dolivala z vodo, notri sem dala se eno kocko in malo vegete inpopra. Zdaj cakam, potem pa porocam

Sem prasala za nasvet, ker sem si pred enimi dvemi tedni kuhala tako minestro in je bla samo za zlit stran. NI BILA ta prava, ta pa ze z lonca drugace disi ;)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   južna
31.5.2005 13:47:53   
Jančika_
Ajat, še en nasvet - če misliš imeti v mineštri krompir in paradižnik, dodaj paradižnik šele, ko je krompir že kuhan, sicer se le-ta ne bo skuhal. Nisem verjela, ampak je res, sem sprobala. Sem šla kuhat krompir v razredčeni paradižnikovi mezgi in je ostal trd:zmeden2:.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?