Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 11:33:23
|
|
|
|
Blink1
|
Pa verjetno je v "boljših" regijah tudi pritisk staršev in okolice večji... pa tekmovalnost...
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 13:21:25
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Baba čula baba rekla.
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 13:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vidim samo to, da pri nas na periferiji otroci ne hodijo na tristo tečajev in kaj vem kaj še vse, ker večina finančno ne zmorejo. Učni načrti pa silijo, da delamo veliko neuporabnih bedarij. Vidim, da se kvalitetnejše znanje dobi na tečaju (pomaga sicer, če je motivacija denar) kot pa v šoli. Mislim, da smo na točki, kjer morajo otroci znanje iskat še kje drugje kot v šoli, če sploh hočejo kaj pametnega vedet. Toliko on nediskriminaciji po finančni plati...in to v javnem šolstvu.
|
|
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 13:45:45
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Jaz vidim samo to, da pri nas na periferiji otroci ne hodijo na tristo tečajev in kaj vem kaj še vse, ker večina finančno ne zmorejo. Učni načrti pa silijo, da delamo veliko neuporabnih bedarij. Vidim, da se kvalitetnejše znanje dobi na tečaju (pomaga sicer, če je motivacija denar) kot pa v šoli. Mislim, da smo na točki, kjer morajo otroci znanje iskat še kje drugje kot v šoli, če sploh hočejo kaj pametnega vedet. Toliko on nediskriminaciji po finančni plati...in to v javnem šolstvu. Mi smo tudi na vasi. Ne glede na finančno stanje, moja hčerka ne bo hodila na 300 tečajev, max 2 dejavnosti in nič več. Otrok mora imeti tudi nekaj od življenja, poleg tega pa bi jo tudi jaz imela še nekaj časa ob sebi in bi bili skupaj v najinem prostem času. Ne mislim živet na cesti od doma do vseh možnih aktivnosti. Glede nato kar preberem in slišim koliko šolskega dela imajo doma, je ne mislim obremenjevati še z nevem kolikimi dodatnimi obveznostmi. Znanja BO v oš pridobila dovolj, toliko vseeno zaupam našemu šolskemu sistemu, vkolikor, pa ji bodo zadeve ne bodo jasne ali bi jo pa dodatno zanimale, ji bom sama pomagala. Če pa to ne bo šlo pa potem naprej.... Otroci z nevemkoiko obšolskih dejavnosti niso nič bolj brihtni, samo bolj obremenjeni.
|
|
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 13:57:25
|
|
|
|
Raho
|
Ma ne vem, če je vrsta tečajev in **** obšolskih dejavnosti v prid otroku. A ne moremo otrokom dovoliti, da so samo otroci, da se igrajo, da preživijo nekaj časa tudi z nami? A je res tako pomembno, da otrok obiskuje celo vrsto tečajev in obšolskih dejavnosti, ker mu bo to koristilo ali zaradi tega, ker je to želja staršev?
|
|
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 14:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da je treba otroka v nekaj usmeriti. Ampak se mi pa zdi zelo težko najti pravo mero med usmerjanjem in siljenjem. Ko sem jaz morala hoditi v glasbeno šolo, sem preklinjala mami, šolo in vse, ki so me silili hodit... danes mi je pa žal! Imam zelo dober posluh in mislim, da ste prikrajšani za pevko svetovnega formata. Po mojem ne bi nič škodilo, če bi me mami še malo bolj silila.
|
|
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 14:01:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Kakšen komentar na to, mogoče? http://24ur.com/novice/slovenija/solarji-po-sloveniji-razlicno-izobrazeni.html ne...
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 14:01:28
|
|
|
|
mika
|
Po moje prej želja staršev.
|
|
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 14:06:31
|
|
|
|
mika
|
Meta, sej nisi prepozna. Poznam punco, ki se je violino začela učit pri 30letih. Ti še vedno lahko začneš pet, če ti to veliko pomeni. Sam ti boš našala en kup razlogov zakaj ne in ne boš šla nazaj v glasbeno šolo, ravnotako kot ti ni bilo za hodit v otroštvu. Jaz sem hotela igrat harmoniko, pa so me prislili igrat violino. Do harmonike sem res imela veselje, do violine pa ne. Pa so rekli, da imam briljatni posluh in da me je škoda za drug inštrument. In ja tudi jaz bi lahko šla igrat harmoniko danes, ampak bom ravnotako kot ti našala 1000 in en izgovor, zakaj ne
|
|
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 14:21:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: N&N Pa verjetno je v "boljših" regijah tudi pritisk staršev in okolice večji... pa tekmovalnost... Po eni strani vecja koncentracija ambicioznosti, ki se steka v prestolnico, po drugi manj sproscenosti. Po moje bi bili skupni rezulati na koncu boljsi, ce bi ambiciozna mladina ostajala v domcem okolju. Mogoce tako celo bo cez 10 let.
|
|
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 14:23:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Otroci z nevemkoiko obšolskih dejavnosti niso nič bolj brihtni, samo bolj obremenjeni. Točno to. Jaz si želim samo to, da bi se v šoli dovolj kvalitetnih stvari naučili in da starši ne bi bili obremenjeni s tem, da otroka morajo kam vpisat še dodatno. Na periferiji to pomeni samo še veliko veliko živčkanja in fijakanja sem in tja. Je pač težje, kot če maš vse pred nosom. Tudi, če to finančno zmoreš.
|
|
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 14:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Meta, sej nisi prepozna. Poznam punco, ki se je violino začela učit pri 30letih. Ti še vedno lahko začneš pet, če ti to veliko pomeni. To najbrž ni bila Anja Bukovec, ane? Saj sem začela spet peti pri tridesetih. V zboru. Pa ker me niso že po 3 vajah dali za solistko, sem užaljeno odnehala.
|
|
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 14:28:11
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: mika Meta, sej nisi prepozna. Poznam punco, ki se je violino začela učit pri 30letih. Ti še vedno lahko začneš pet, če ti to veliko pomeni. To najbrž ni bila Anja Bukovec, ane? ne, ni Anja. Lucija je, samo priimka pa ne povem. Saj sem začela spet peti pri tridesetih. V zboru. Pa ker me niso že po 3 vajah dali za solistko, sem užaljeno odnehala.
|
|
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 14:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Imam zelo dober posluh in mislim, da ste prikrajšani za pevko svetovnega formata. Tudi brez glasbene podlage so nekatere arije vrhunske.
|
|
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 14:42:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Otroci z nevemkoiko obšolskih dejavnosti niso nič bolj brihtni, samo bolj obremenjeni. Cist odvisno. Ce ima otrok dovolj energije, ce ga to zanima in ce je toliko samostojen, da ga vsako ne rabis vozit, zakaj pa ne?
|
|
|
|
RE: Štajerski otroci znajo manj od ljubljanskih? 29.7.2009 15:24:17
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Kakšen komentar na to, mogoče? http://24ur.com/novice/slovenija/solarji-po-sloveniji-razlicno-izobrazeni.html bo držalo. Jaz sem se šolala na primorskem in sem 2x prebrala solarij -po- sloveniji namesto šolarji Ne se sekirat, jaz sem včeraj, ko je Mič napisala, če gre kdo na U2 prebrala, če gre kdo na UZ
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?