|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zdravstvena kartica
28.7.2009 17:57:45   
tikatonka
Mene pa zanima koliko časa se čaka na zdravstveno kartico. Naša mala je stara že skoraj tri mesece pa jo še vedno nismo prejeli. Ali moram sama kaj naredit? Hvala za pomoč.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zdravstvena kartica
28.7.2009 17:59:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka

Mene pa zanima koliko časa se čaka na zdravstveno kartico. Naša mala je stara že skoraj tri mesece pa jo še vedno nismo prejeli. Ali moram sama kaj naredit? Hvala za pomoč.

Preko tistega preko katerega bo zavarovana - tisti se mora v službi se zmenit (nest rojstni list) .

< Sporočilo je popravil spps -- 28.7.2009 18:01:01 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2009 18:01:24   
tikatonka
Ja to smo že vse naredil takoj prvi teden po rojstvu. Danes smo imeli uz kolkov pa nas je malo čudno gledala ker nismo še imeli kartice.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2009 18:05:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka

Ja to smo že vse naredil takoj prvi teden po rojstvu. Danes smo imeli uz kolkov pa nas je malo čudno gledala ker nismo še imeli kartice.

Potem pa preverite, če so sploh oddali papirje za zdr. kartico ( al pa so se založili).

Drugače, pa bi menda morali kartico dobit v 3-4 tednih (če se ne motim), ker potrdilo, ki ga dobiš namest kartice traja en mesec.

< Sporočilo je popravil spps -- 28.7.2009 18:07:07 >

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2009 18:24:54   
Lenck
no, sicer nisem novorojenček user posted image , sem pa pred kratkim zamenjala podatke in zavarovanje (kdo mi plačuje). ker ne papirjev ne drugega po dveh tednih nisem dobila, je mož klical na zavod za zdravstveno zavarovanje, kjer se je izkazalo, da so izgubili papirje. po tistem sem na kartico čakala še slabih 14 dni. morda ne bi škodilo preveriti, kaj se z zavarovanjem dogaja pri vas... očitno včasih kaj založijo. samo opozorilo: ne se jim dat, ker so naju en teden prepričevali, da je napaka kje drugje, potem pa se je izkazalo, da so oni izgubili/založili dokumentacijo.

upam le, da to, da nimate kartice, ni tak problem, kot je bil pri meni, ko nisem mogla nti zdravil dvignit, potem pa letat po vseh mogočih uradih, da sem vsaj začasna potrdila dobila. zaradi njihove napake.

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2009 19:06:40   
tikatonka
Hvala za nasvet. Bom tudi jaz v karatkem zamenjala dokumente in je dobro da vem kaj dogaja.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2009 23:34:14   
Najaa
Tudi mi smo čakali na kartico od tamale hčerke skoraj dva meseca.

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?