|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne jem drugege kot....
30.5.2005 15:51:21   
signum
Moja mala skoraj 12 mesečna zgaga noče zadnje čase jesti nič drugega kot sveže sadje in zelenjavo, pa še ta mora biti v solati!
Včasih poje kakšen jogurt ali pa mlečno rezino, drugega pa čisto nič! Mesa niti pod razno, da o testeninah in rižu niti ne izgubljam besed.

Ali ima kdo podobne izkušnje? Se bojim, da ne dobi vsega s hrano, kar bi morali otroci njene starosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   ne jem drugege kot....
30.5.2005 15:54:23   
mehurčica
Lahko ji v solato daš tudi kuhan-ohlajen krompir, koščke mesa, testenine, na koščke narezan sir...

Sicer se mi pa zdi to zelo vredu, da raje je to, kot pa da tega ne bi hotela in bi jedla recimo samo mlečne izdelke.

(odgovor članu signum)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ne jem drugege kot....
30.5.2005 15:59:41   
signum
No way!

Že probala. Vse kar ni zelenjava gre po najhitrejšem postopku ven!

(odgovor članu signum)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ne jem drugege kot....
30.5.2005 16:04:12   
špelica
Čestitam tvojemu malemu srčku, mislim, da se zelo zdravo prehranjuje in da ji ne manjka nič, še posebno, če ne izgublja na teži in se normalno razvija. Moje osebno mnenje in tudi sama se zelo trudim, da se pehranjujem podobno. Mojemu malemu osemmesečniku pa prav tako pripravljam tako hrano, brez nepotrebnih sladkarij(piškotov)ali maščob in preveč hidratov! Pa je zdrav kot riba, ima odlično kri(mu še nisem dala mesa)in stalno dobre volje!Ko bi vsaj trajalo!
LP!

(odgovor članu signum)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ne jem drugege kot....
30.5.2005 16:09:40   
signum
Uuuuuuuuuh,
zdej sem pa pomirjena. Hvala Špelica!

(odgovor članu signum)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ne jem drugege kot....
30.5.2005 17:53:10   
Gina
Ja, moj prvi je tako jedel, samo sadje in zelanjavo, in to surovo, krompir samo v kosih, pa občasno riž, rad je imel kruh. vse je jedel v zelo majhnih količinah, razen sadja kolikor ga je videl. Mesa ni probal, mleka in nobenih mlečnih izdelkov tudi ne, sladkarij tudi ne. To ni ne vem kako zdrava hrana. Bil je 7 let vseskozi bolan, najmanj 10x na leto. Kri je imel ves čas slabo, dokler ni meni film počil in sem začela zahtevat, da vsaj eno stvar iz krožnika pa vendarle poje, tudi če mu ni všeč. Odkar prakticiramo tako, je on zdrav in tudi kri je ok. Kaj pa vem, kaj lahko ti pri tako majhnem narediš. Čim več mu ponudi različnih reči, mogoče bo pa kaj vseeno probal, če bo velikokrat dobil ponujeno.

(odgovor članu signum)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ne jem drugege kot....
30.5.2005 23:26:46   
lin
Mi imamo tudi problem s hranjenem.Še dober mesec nazaj je naša Lin pojedla kar si ji dal,kolko si ji dal in kadar koli si ji dal,zdaj pa komaj da kaj poje,pa ni fora v temu da nemara tega pa onega,ampak enostavno nič ji negre v rit.
Zajtrk z muko,pa sem probal že vse živo ji dat od sadja,čokolino in podobno,pašteto,sir.... malice sploh ne,kosilo komaj komaj,popol.malica spet ne pol pa za večerjo mogoče en puding ali jogurt:zmeden::zmeden:
Zdravnca je rekal da naj jo 14 dni opazujem in čene naj jo pripeljem.
Pije pa normalno,ne premalo ne preveč.
Pije vodo in ko res noče nič pojest ji dam en gosti sok da ji malo zapolni želodček.:zmeden::zmeden:

(odgovor članu signum)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ne jem drugege kot....
30.5.2005 23:27:56   
lin
Ups, hitim pa mi malo nagaja tiskarski škrat:)-:)-

(odgovor članu signum)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?