|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NEUČAKANA
30.7.2009 14:34:54   
mucomuc
Oprosti vanila, sem spregledala, odgovor je bil namenjen Bety.

(odgovor članu mucomuc)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.7.2009 16:13:53   
vanilla
Nič hudega mucomuc user posted image .
Sicer pa te razumem popolnoma! Jaz si tudi vse blaaaazno ženem k srcu in veš, ker nama je ratalo v prvo, je blo pač ok... Če pa ne bi, bi se pa že takoj potihem spraševala: kaj pa če je kaj narobe? kaj pa če kateri ni ploden? kaj pa če to, kaj pa če ono........ Kaj šele po mesecih in mesecih poskušanja!
Ne, res je, tega ne moreš izklopit, nikakor ne.... Vsaka stvar, ki jo v življenju ne moremo dosečti oz. se nam ne uresniči, nas spremlja kot nočna mora in je z nami vsak dan kot temna senca! Potihem nas žre, čeprav se na zunaj skušamo delati nasmejane.... In če si želiš otroka, kot nalašč povsod vidiš mamice z vozički, nosečnice.... Kot da je cel svet noseč, le ti ne! In ko ti prijateljice že po drugič objavljajo novice, da bodo spet mamice... Ja, včasih se potem zlomiš!
Tako da... mucomuc, srčno upam, da tudi zate posije sonček!!!!!! In za vse ostale!

(odgovor članu mucomuc)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.7.2009 20:42:55   
niky31
Pozdravljene punce,

Hvala  Vanilla, Mucomuc in Bety11

Včeraj sem bila mogoče malo pod hormončki user posted image ,pa sem mogoče malo slabo reagirala.

Se opravičujem!!!user posted image

Je pa res, da smo mogoče prav pri prvih poskusih zanositve najbolj neučakani. Potem mogoče pade tudi morala malo, in nastopi malo strahu če je kaj narobe.

Zelo mi je hudo ko vidim koliko deklet, žensk se trudi in jim ne uspe in želim jim da bi le posvetila zvezdica sreče za nje in da bi jim le uspelo zanositi.

Imam sosedo  in soseda ki sta imela 12-13 umetnih oploditev in na koncu jim je le uspelo in imajo krasno punčko.user posted image user posted image user posted image
Tako da punce  le pogumno, z vsemi nami navijačicami in vso to pozitivno energijo  boste sigurno ugledale pluske.user posted image user posted image user posted image

Lepo si je izmnenjati mnenja z vami.

Lep pozdravček

Niky31

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.7.2009 21:34:49   
niky31
Mucomuc,

Upam, da ti bo uspelo čimprej.

Samo pozitivno razmišljaj in upaj v dobro.
Zelo mi je žal, ker imaš toliko neuspešnih poskusov za sabo in rada bi ti pomagala.

Ne reazumem zakaj moramo ženske toliko prenesti v življenju  (menstruacije, hormonske spremebe,..,). Da bi vsaj posijal sonček na vse nas in nas osrečil z user posted image user posted image .

Vso srečo ti želim pa napiši kako kaj gre.

A si se mogoče vpisala med Augustovke?? Malo za spodbudo ena drugi?

Saj veš iamamo veliko navijačic ki držijo pestke za nas.

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?