|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neučakana
23.7.2009 21:36:21   
niky31
user posted image Probala sem nareit test  - test je negativen. Sicer sem imela ovulacijo 10.07 in 11.07.09 in ta dva dvni smo veselouser posted image . Prsa me bolijo sicer ne brdavice ampak na zunanjem delu prsob rokah. Menstruacijo imam zelo neredno vemdar so mi na srečo testi o ovulaciji ki sem jih pridno delala vsaki dan pokazali dva dni oviulacije. po predvidevanjih bi morala dobiti menstruacijo med 24 in 28 julijem. Ker je bil prvi dan zadnje menstruacije 27.06.2009.

Danes nisem več zdržala in sem naredila test in je negativen. Verjetno boste rekli normalno sej ni še čas, samo jaz sem sedaj še bolj neučakana in me je prav strah da ne bo nič.

Kaj menite? user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 24.7.2009 22:25:04 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NEUČAKANA
23.7.2009 21:58:09   
mamamajča
Jaz ti svetujem, da še počakaj. Itak je jutri 24., tako da boš v kratkem vidla- bo treba test ponovit al ne.
Držim pesti

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2009 22:21:09   
piule
kje pa piše da mora uspet v prvem poskusu.....hm...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2009 22:30:18   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: niky31

Kaj menite? user posted image user posted image user posted image user posted image

da se ohladi. zelo.

...vox populi...

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2009 22:31:15   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: piule

kje pa piše da mora uspet v prvem poskusu.....hm...

user posted image user posted image user posted image

Si pa res neučakana... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu piule)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2009 22:36:33   
niky31
Saj vem da ni rečeno da bo pri prvem poskusu usopelo.
Samo si tako želim user posted image   user posted image .
Komaj sem čakala da se bova z možem odločila za user posted image .

Ma saj še vedno upam, da sem user posted image samo me je ta negativni test malo user posted image user posted image .

DRšte pesti prosim za NAJU, da bi le uspelo. TAKO SI GA ŽELIVA user posted image

(odgovor članu piule)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2009 8:49:57   
amii
user posted image  želim ti, da ne pri tvoji neučakanosti ne boš na našem" mestu. Jaz imam za seboj že 16 poiskusov, pa je prvotno navdušenje že počasi zbledelo.
Poskusi malce pozabiti za par dni, bo lažje prenesti fibec

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2009 8:52:01   
puncica
nehi prehitevat dogodke in počakaj še nekaj dni, test si za brez veze vrgla v smeti. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2009 9:31:37   
janapan
Živciranje brezveze....določ si datum kdaj boš nardila test da bo za gvišno.....jaz imam redne pa sem se odločla da bom delala test tretji dan po izostanku ( ko bi bil test že zihr) .... Nekaj mescov nazaj se mi je zdelo da sem noseča in sem nardila enga dva dni prej, enga tisti dan ko nej bi dobila, enga en dan pole, pa še druzga.  Zgledalo pa je tako da če sem kupla 6 testov so bli trije kao rahlo rahlo pozitivni trije pa negativni....no in pol sem dobilauser posted image . men se zdi da sem si pri ta pozitivnih bolj domišljala kot je blo to res....da ne govorimo o tem da sem teste analizirala še par ur po tem ko so bli narejeni.....kar itak ne velja več ;). In ti povem živciranje brez veze. če si si, če nisi nisi....ko ne bo user posted image ....pol naredi test

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.7.2009 9:37:07   
Taddy78
In to kdaj si imela O veš ker...?
In pričakuješ da bo test 10 dni po O pozitiven?

Res prehitevaš vse skupaj...počakala bi vsaj do dneva predvidene M, če ne že po izostanku...

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.7.2009 10:02:23   
soncnica 3
Joj, si pa res malo neučakana. user posted image

saj te na kritiziram, le malo te hočem pohecat. Glej, večina žensk res normalno zanosi in če si želišuser posted image tudi vem, da bi rada čim prej videlauser posted image . Je pa že tako da le mora minit nekaj časa /dni/, da ima nosečniški hormon dovolj visko vrednost, da je prisoten v krvi. Jaz sem delala test takoj 1 dan po predvideni menstruaciji. Delala sem ga s Clearblue /pred 5-imi leti/ in je res že takrat močno pokazal user posted image . in čez 9 mesecev se je rodil moj zlatiuser posted image , ki je zdaj že velikuser posted image .

Želim ti vso srečo, če ne pa user posted image /na delo/, pa ne preveč razmišljat, ker preprosto bo!

Napisala si, da je predviden datum tvoje user posted image od 24. 7.; a si mogoče danes spet poskusila?

Piši nam,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.7.2009 18:06:49   
~Biba~
Res ti želim, da ti v prvo uspe user posted image a ti svetujem, da brzdaj neučakanost...

saj je težko,vem; a še težje bo, če ti takoj ne uspe...boš vsak mesec znova delala par dni prej test? Kaj pa če se zavleče kot pri nama, drug mesec bo 24 krog...veš kaj je to € za 24 testov + še kakšen test več, ker prvemu ne verjameš? ma kaj €, veš kaj je to živcev?
Prepusti se, upaj, a si vseen ne delaj preveč skrbi..ker user posted image bo prišla, al pa je ne bo, ne glede na to koliko testov, boš do tedaj naredila in živčkov izgubilauser posted image

Upam da nam čez par dni vseen javiš da si ugledala user posted image in da si to srečo oba s partnerjem iz vsega srca želita.

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2009 0:15:44   
mojca345
zelo malim rata v prvo.....večina se trudi kar nekaj mesecov...nekaj jih je tudi takih ki se trudijo leta...

vse smo bile take na začetku...

sej te razumem..mož je rekel končno da, ti pa si otroka želiš že dalj časa in komaj, komaj, komaj čakaš, da ga boš imela... verjemi, da si ga vse tukaj zelo, zelo, zelo želimo in komaj čakamo na plusek...

ampak življenje ima druge plane...

naučiti se moramo strpnosti....

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.7.2009 17:51:34   
niky31
Živjo mamice in bodoče mamice,

Najprej vsem hvala za vse lepe besede in priporočila.
Odločila sem se da bom test ponovila 05.08.09 ker imam zelo neredno user posted image  in bo 40 dni od prvega dneva zadnje user posted image , če  je slučajno ne dobim v tem  času.

Med vikendom sem se umirila in malo bolj trezno razmišljam, me je pa malo zmešalo to pričakovanje.

Seveda vam bom, ko bom naredila test, poročala o rezultatu.

Še enkrat hvala vsem in če je katera v pričakovanju na rezultat želim user posted image  in lepo nosečnost.

Če ne prej, vam bom sporočila  05.08.2009, kakšen bo rezultat.

user posted image  NIKY31

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.7.2009 11:29:07   
niky31
Živjo

Na žalost sem še včeraj bila v pričakovanju danes pa je prišel  user posted image .

Tako da grem v 2 krog. Bomo pač pridno user posted image in bo enkrat mora ratat.

Želaja je bila da bil APRILČEK vendar mi pač ni bil usojen mogoče bo MAJČEK.

Hvala vsem mojim navijačicam. user posted image

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.7.2009 11:34:35   
golobica82
Niky 31 želim in privoščim ti, da zagledaš user posted image žepo prvem poskusu.
Povsem te razumem, da si neučakana, jaz sem pred dobrim letom dni naredia 5 testov iz neučakanosti..noše vedno jih delam in še vedno ni user posted image , ampak pri sebi zdaj vem, da enkrat bo.
Moj nasvet zate je: ni ti potrebno čakati do 5.8. ČE si prepričana, da si imela O na dneve, kot si napisala, prištej tem dnevom 14 dni, počakaj še dan ali dva za bit gotova in boš videela. G mi je povedala, da ni O na polovici ciklusa, temveč je vedno 14 dni pred  user posted image . Ker sem dobivala inekcije za sprožitev O, vem, da to res drži. Prepačunaj in bo, no mislim, da ga lahko narediš in boš videla.
DRŽIM PESTI, da boš med srečnicami, ki jim takoj uspe!!!user posted image

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.7.2009 11:35:10   
aleunam
Upam, da vama čimprej uspe, sicer pa je potrebno potrpljenje in optimizem. user posted image

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.7.2009 9:15:52   
niky31
ŽIVJO golobica82

HVALA user posted image user posted image user posted image .

Tudi tebi želim da bi čimprej ugledala user posted image .

Mogoče bo august ta pravi mesec, malo manj stresov, dopust in pridno user posted image .

Upam da bova obe ugledale user posted image  in praznovale user posted image user posted image user posted image

Veliko sreče ti želim GOLOBICA82 user posted image user posted image user posted image     user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.7.2009 9:59:03   
Bety11
2. krog greš?????

Ali se ti ne zdi, da si pričakovala malo preveč?????

Vsaj eno leto ne smeš misliti na teste, ovulacije.....Sproščeno seksati in bo....

Po tistem pa je smiselno razmišljati "da se bojim, da bo test negativen"......

Na tem forumu so punce, ki že 10 let poskušajo.....user posted image user posted image

Srečno!

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.7.2009 10:33:00   
niky31
Živjo Betty,

Zakaj preveč, ali je nemogoče????

Vem da je veliko deklet ki že kar nekaj let poskuša imeti otroka  in jim z vsem srcem  želim da bi čimprej ugledale + user posted image user posted image .

MENIM PA TUDI, da tudi tiste, ki smo v prvem, drugem ali petem krogu ravno tako želimo ugledali plusek.

In če si tudi ti ena izmed bork , ti pač želim da bi čimprej ugledala + na testu, vendar ne mi sedaj tu pisati da preveč uprašam!!

O čem se pogovarjamo na tem forumu  in kaj si vsi želimo???
zakaj pa ne testov za ovulacijo???
če si želiš čimvečje sigurnosti da bi uspelo????

Imam 31 let in je mogoče tudi to vzrok da sem mogoče malo bolj neučakana.
Mislim da ima vsaka ženska željo da ugleda user posted image  čimprej če dela na tem.

L.P.   NIKY31

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.7.2009 16:39:13   
vanilla
Ja, tudi meni se zdi, da se tiste, ki čakajo že leta na pričakovani plusek preveč hitro razburijo in razjezijo na tiste, ki že v prvem krogu neučakano pričakujejo plusek. Mogoče je ravno prvič tisti feeling najmočnejši, ko komaj začneš in še ne veš, kaj lahko pričakuješ in si grozno želiš in se obenem bojiš.... Ravno tisti sladko-grenki občutek ob čakanju na trenutek, ko boš lahko delala test, ki ga še nikoli nisi... tista vznemirjenost!
Verjamem, da je hudo, če čakaš več let, grozno mora biti.... Iz srca resnično želim vsem, da se vam konča ta nenehna agonija (sploh tiste, ki obiskujete tudi razne zdravnike) in da končno dočakate svoje detece.
Jaz sem plusek dočakala že v prvem krogu in sem zdaj srečna mamica male 3-mesečnice in si res ne morem predstavljati, kako hudo je, če čakaš in čakaš, pa nikakor ne pride.
Vseeno pa poskušajte razumeti tudi punce kot je niky31, ki je s tem komaj začela in so jo občutki tako zelo prevzeli, da je po eni strani rabila tudi naše nasvete in pomoč.
Se spomnim sebe od lani, ko sem prepustila službeno zabavo in šla raje domov delat test, ker nisem mogla več čakat.. joj, kako so se mi tresle roke user posted image .
Srečno vsem, ki upate, držim pesti in iz srca želim, da čimprej zagledate plus.
Ti, niky31, pa se ne sekiraj - saj veš, da v prvem krogu res uspe redko komu, pa še to imamo itak vsak mesec kao samo 25% možnosti za zanositev. Umiri se, lepo "hopsajta" še naprej povsem neobremenjeno in tudi za vaju bo prišel magični trenutek.... Mogoče že naslednji mesec!

Srečno vsem!

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.7.2009 7:32:39   
Bety11
hmmmmmmmmmmmmm...user posted image ...Če bi malo več brale ta forum, bi ugotovile zelo hitro, da je neučakanost in psiha glavni vzrok, da ne zagledaš user posted image user posted image .....

Zato sem napisala, da je priporočljivo eno leto ni čne misliti...

In 31 let niso kritična leta, temveč leta v vrhuncu plodnosti.....In ni razloga, da vama ne bi uspelo v enem letu, če sta oba zdrava....

Edino psiha je tista, ki bo to preprečila....

Zato, nasmeh na ustnice, seksi perilo in en leto preprostega uživanja....

Srečno!

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: neučakana
30.7.2009 10:31:32   
testianka
Jaz sem si v prvo rekla, upam da nama uspe v pol leta in sem bila šokirana ker nama je uspelo v prvo. Zato sem tudi v drugo pričakovala takojšen +, pa je bilo v drugo. Sedaj pa pričakujeva že 3user posted image .

Upam da ti kmalu uspe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.7.2009 11:16:02   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Zato, nasmeh na ustnice, seksi perilo in en leto preprostega uživanja....

Dober nasvet user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.7.2009 14:32:30   
mucomuc
Draga Vanilla,

je že res, da sta neučakanost in psiha, glavna razloga da ne vidimouser posted image , ampak ko si ti otroka želiš, ne moreš to kr izklopit in se ne sekirat. Jaz se trudim 27 mesecev, pa mi povej kako naj se ne sekiram in obremenjujem. Naj se pri 34 letih sprijaznem, da ne bom več imela otrok. Dosti je tudi karakter in kako si stvari ženeš k srcu. Jaz zase vem, da si jih preveč. Ampk ne želim še obupat, ne morem pa kar izklopit.

lp

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?