|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tifol tabletke
30.5.2005 12:37:52   
Majči
Mene pa zanima, koliko časa boste oz ste jemale Tifol tabletke - folno kislino. Jaz sem zdaj 18 tednu pa razmišljam , da bi jih nehala jemati. Kaj ve mislite in kaliko časa ste ve jemale?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tifol tabletke
30.5.2005 12:42:24   
muriel
meni jih G zelo reklamira in pravi naj jemljem kar se naprej; sem jemala Muliticentrum za nosečnine, ki je vseboval vse živo; tudi dovolj folne. ker so mi pravkar zmanjkale, tudi razmišljam, da bi prenehala. sem v 18T prav tako.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tifol tabletke
30.5.2005 12:59:48   
kimi
Jemlje se jih prve tri mesece potem nimajo nobenega vpliva

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tifol tabletke
30.5.2005 13:06:43   
TVN
Tudi jaz sem svojo G po 3 mesecih vprašala, kako je s Tifolom, pa mi je rekla, da je bi bilo dobro, da bi ga vsak jedel. Rekla je, da nič ne škoduje in da lahko samo pozitivno vpliva. Jaz sem potem tabletke jemala še en mesec, potem pa nehala.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tifol tabletke
30.5.2005 13:36:21   
MojcaG
tudi meni je g svetovala, naj jih kar jem, čeprav imam vredu kri, nisem slabokrvna, ampak je rekla, da je to fajn zadeva tako zame kot za :duda:. v bistvu naj bi do treh mesecev jemala zaradi :duda:, zdaj pa je koristno zame.. in jih kar pridno jem.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tifol tabletke
30.5.2005 15:03:00   
Mina1
Jemlje se pred zanostivtijo in prve 3 mesece.

Jaz sem jemala TIFOL celo nosečnost tako prvič, kot drugič, torej v celi drugi nosečnosti.

Folna kislina ni samo zelo, zelo pomembna za razvoj :duda:, so kot neke vrste vitamini tudi za mamico. Predvsem pa izredno pomembna za prve 3 mesece.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tifol tabletke
31.5.2005 8:16:55   
Anonimen
Jz sem jih pa jedla samo 7 tednov, potem pa sem ugotovila, da mi je po njih bolj slabo kot običajno, oz. da mi je zelo slabo, in sem jih nehala jemati? Mislite, da sem narobe naredila?

(odgovor članu Majči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?