Tifol tabletke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Majči -> Tifol tabletke (30.5.2005 12:37:52)

Mene pa zanima, koliko časa boste oz ste jemale Tifol tabletke - folno kislino. Jaz sem zdaj 18 tednu pa razmišljam , da bi jih nehala jemati. Kaj ve mislite in kaliko časa ste ve jemale?

muriel -> Tifol tabletke (30.5.2005 12:42:24)

meni jih G zelo reklamira in pravi naj jemljem kar se naprej; sem jemala Muliticentrum za nosečnine, ki je vseboval vse živo; tudi dovolj folne. ker so mi pravkar zmanjkale, tudi razmišljam, da bi prenehala. sem v 18T prav tako.

kimi -> Tifol tabletke (30.5.2005 12:59:48)

Jemlje se jih prve tri mesece potem nimajo nobenega vpliva

TVN -> Tifol tabletke (30.5.2005 13:06:43)

Tudi jaz sem svojo G po 3 mesecih vprašala, kako je s Tifolom, pa mi je rekla, da je bi bilo dobro, da bi ga vsak jedel. Rekla je, da nič ne škoduje in da lahko samo pozitivno vpliva. Jaz sem potem tabletke jemala še en mesec, potem pa nehala.

MojcaG -> Tifol tabletke (30.5.2005 13:36:21)

tudi meni je g svetovala, naj jih kar jem, čeprav imam vredu kri, nisem slabokrvna, ampak je rekla, da je to fajn zadeva tako zame kot za :duda:. v bistvu naj bi do treh mesecev jemala zaradi :duda:, zdaj pa je koristno zame.. in jih kar pridno jem.

Mina1 -> Tifol tabletke (30.5.2005 15:03:00)

Jemlje se pred zanostivtijo in prve 3 mesece.

Jaz sem jemala TIFOL celo nosečnost tako prvič, kot drugič, torej v celi drugi nosečnosti.

Folna kislina ni samo zelo, zelo pomembna za razvoj :duda:, so kot neke vrste vitamini tudi za mamico. Predvsem pa izredno pomembna za prve 3 mesece.

pa-pa Mina1

Anonimen -> Tifol tabletke (31.5.2005 8:16:55)

Jz sem jih pa jedla samo 7 tednov, potem pa sem ugotovila, da mi je po njih bolj slabo kot običajno, oz. da mi je zelo slabo, in sem jih nehala jemati? Mislite, da sem narobe naredila?

Stran: [1]