|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 6:26:03   
bobek05
Jaz sem, kot običajno, že pokonci... Dobila sem že nekaj konkretnih brc, zdaj pa spet nekaj ustvarja, pa ne vem kaj.. :zmeden: Kaj je možno, da imaš hiperaktivnega otroka že v maternici? Moj trebuh je spet neke čudne oblike - zdaj se spet "tiščimo"... :)-

Meni se zadnje dneve vedno bolj dogaja, da imam občutek, da bom šla vsak hip rodit.. :zmeden: Je to normalno? Nimam nekih izrazitih bolečin, ampak OBČUTEK!!! :duda: že fajn pritiska dol, bolečine v križu so sedaj bolj tope (me ne vseka naenkrat, ampak tako počasi konstantno držijo nekaj minut, potem pa spustijo), krči so bolj pogosti (a še ne dovolj pogosti in redni, da bi oddirkala v bolnico), ampak v meni je kljub temu zasidran nek občutek, da je moj dan zelo blizu... Mogoče pa je tako pri vsaki :nosecka: , ko se ji bliža dan (čeprav mi še manjka do PDP 34 dni) :zmeden:

Že par dni ima moj izcedek nekam čuden (močan) vonj! Spominja me na tistega, ki sem ga imela vedno pred menstruacijo (ko še ni bila prava M, ampak le začetki).. Drugače me malo srbi, ampak ne vedno (v bistvu le tu in tam).. Kaj to pomeni? Imam mogoče kakšno vnetje? Pregled imam čez 1t, naj počakam? Ne bi rada brezveze neke panike delala :zmeden:

Utrujenost je pri meni postala že stalnica. Utrujena sem cel dan, pa še ta vročina me čisto zdeluje.. Zadnja 2 dneva sem komaj dihala, ker je bilo tako soparno. Se že nekako veselim jutrijšnjega dne, ko napovedujejo dež in OHLADITVE..

Želim vam lepo prebujanje, moje drage julije.. Se še kaj oglasim.

Bobek v 36t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 6:43:02   
shumlj
DOBRO JUTRO!
Tud jaz sem že pokonci, oz.celo že v službi. Še ta teden, potem pa dopust in porodniška.

Vročino kar dobro prenašam, včeraj sem se celo sončila in mi je kar prijalo. Sicer pa tud moj :modri::duda:v trebuhu brca kar se le da.

Trebuh mi kar raste, posebno še zvečer, ko me kar razteguje. Mažem se z mandljevim oljem.

Lep pozdrav vsem julijkam

:nosecka:shumlj, 34t

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 6:51:26   
Anhelo2
Nas je očitno več zgodnjih!

Dobro jutro tudi od mene!

Tudi jaz se že veselim dežja, vem se čudno sliši. Samo imam takšne probleme z alergijo na cvetni prah, da sploh ne morem ven in dež bo vsaj malo opral ozračje in ves ta prah,da bom lahko zopet normalno žvela. Seveda so kakršna koli zdravila sedaj prepovedana, tako so mi vsaj rekli.
Drugače pa sem kar, tudi jaz imam občutek, da bo naš prišel na ta svet prej kot mu je dano. Sicer je pa tako že kar nekaj časa na štartni liniji.
Jaz pa tudi ne bom imela nič proti če bo v 37 tednu in ne v 42 tednu :)-

Bobek jaz bi vseeno šla zaradi izcedka kar k g. Jaz sem ga tudi imela saj trikrat v :nosecka: in smo ga uspešno odpravili. Je pa pomebno, da se odpravi pred porodom. Možnost okužbe otroka.

No sedaj paše potrpimo današnjo vročino, za jutri pa se veselim, da se prebudimo v deževno jutro.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 6:58:00   
CIPRESA
Pa še jaz!! DOBRO JUTRO!!

Tudi pr nas je brcanje skos prisotno. Še ponoči, danes sem se zbudila ponoči ob 1h pa nisem mogla nazaj zaspat takoj pa se je tačas naša bebika skos premetavala in to tko kot bi hotla čez trebuh ven. Se je prav vidlo da se je na trebuh naslonil z hrbtenico in ritko, nor občutek!!!

Tudi sama dobro prenašam sonce, ampak glede vročine je pa tako NE MARAM sopare, to pa je moje zlo, takrat komaj diham in se slabo počutim kar na bruhanje mi gre, pa še jest mi ne paše cel dan samo kakšne solatke ali pa sadje, nevem kaj bomo kuhal še ta dva meseca???? Pol zvečer bi se pa basala ko se malo shladi.

Moj trebuh je še vedno pri 102cm tko da raste mi zaenkrat ne, mislim pa da bo še šlo naprej. Sama si moram sedaj po zadnjem pregledu meriti doma pritisk, ker mi tam, nikoli ne pokaže realno in je vedno visok, tko da moram v četrtek poklicat ginekologinjo in ji povedat za ta pritisk (zaenkrat je tam okoli120-130/75), kar je normalno.

Zanima me pa nekaj če je tu katera ki si tudi sama meri pritisk doma pa me zanima koliko ga imate ve???? Glede na to da vam tudi otekajo noge naj bi si ga metrile.
Ja pa še glede nog, jaz jih cel dan če je le možno držim pod mrzlo vodo ker imam tolk vroče, da bi lahko spekla jajca gor. Pol mi pa še otekajo in jih skos držim gor. Hvala bogu zaenkrat samo noge, roke bolj redko.

Mislim da bo dovolj, ker me že čaka :kava:. Aja glede kave pa sem že napisala zadnjič, da se, varuška malemu nečaku, in mami dela skoraj po cel dan .

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 7:03:53   
Anhelo2
Cipresa, meni buši tudi stoji na 103 že skoraj mesec, in kile prav tako, celo pol kile sem šla dol, ampak beby pa je v treh tednih kljub temu pridobil 500g.

Tako, da to ni merilo za rast naših :duda:.

LP

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 7:30:34   
CIPRESA
Ja buu vem da beby raste, samo to sem hotla rečt, da trebušček ne raste, da se je tam ustavilo. KG pa rastejo naprej.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 7:38:18   
Anhelo2
Razumem, da nisi ti hotela to reči, jaz pa sem hotela!!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 7:59:39   
bobek05
Buu,

saj vem, da bi lahko šla h G.. Stvar je v tem, da imam izcedek že celo nosečnost zaradi hormonov in G mi je vsakič zatrdil (imam na vsakem pregledu tudi vaginalni pregled), da dokler nič ne srbi in peče, da je vse OK..

Ampak za vonj pa se ne spomnim, da bi imel kdaj tako močen.. :zmeden: - mogoče bom pa vseeno stopila do njega.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 8:14:52   
Dari
Jutro!

Bobek, jez bi ti svetovala, da greš do G. Ko sem imela ene 3 tedne nazaj izcedek, me ni popolnoma nič peklo ali srbelo, le vonj je bil izrazit, pa sem imela okužbo. Zdaj je dobro.
In od tele vročine so tudi men začele otekati noge in to obupno. Zvečer imam od gležnjev dol samo dve bunki. Zgleda tko obupno, da rajši sploh ne gledam. :love: mi sicer skuša pomagati z masažo, ampak nič kaj ne zaleže. Nog v luft držat pa nimam časa ;). Kaj poleg tega pa še pomaga, da mi ne bi tko zatekale? Že zjutraj imam prav malo zatečene :(
Zjutraj sem se vagala in do +12kg mi fali še 5dag. ;) Tko da tudi z mojimi željenimi +12 ne bo nič :((, ker v 7 tednih bo pa sigurno več kot 5 dag. Voda!!!
Delam samo še ta teden, potem pa sem frej :bravo:.
Punce, če se boste v sredo dobile na :kava: malo name mislite, ker imam zagovor diplomske :ups: in me je strah ko :hudicek:. Samo da bo to za mano.
Spim sicer odlično, še vedno na pol na trebuhu na pol na boku :zmeden2:, upam, da ne bo :duda: cel pomečkan.

Včeraj sva pa praznovala 1 obletico poroke. Sva cel dan več ali manj prespala in se precrkljala, ker sva bila v soboto na eno ohceti, pa se nama včeraj ni dalo hodit po poteh spomina...

Zdajle bom pa še slikce mojega bušija iz 28 tedna skušala dat gor. Saj zdaj niti ni kaj dosti večji...

Lp, pa se še kaj oglasim :metulj:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 8:38:28   
anckabancka
Še ena, ki se veseli dežja! Upam, da bo kaj iz tega.

Cipresa tudi jaz si vsake toliko izmerim pritisk, da preverim, če sem še živa. V soboto zvečer sem ga imela 108/52. Včasih se res komaj še držim pokonci, pa tale vročina me tud ubija. Vsake toliko si zaželim, da bi šla kar čimprej rodit.

Včeri ponoč sem se zbudila, ker me je tako bolel trebuh. Moj :love: je bil prov fajn. Sva eno uro klepetala in me je tolažil, ker nisem vedla kaj je to. Me je pa prav skrbelo, da bi slučajno mogla it rodit... Am0pak naslednji dan je blo pa v redu. Še kakšen mesec naj počaka :duda: pa bo...

A ve še kaj :sloncek: ? Midva sva se odločila, da nehava, ker meni pol zako trebuh otrdeva. :(( Jaz sem pa glih fino uživat začela, še bolj kot pred nosečnostjo. Zdej mam pa ponoč kar naprej ene erotične sanje, pa ne smem! :(

Cipresa, jajca pekla na nogah?!?! :)- :)- :)- Si me nasmejala. Jaz jih lahko pšečem le na oknu od stanovcanja - mansarda, kjer se že kuham... Kaj še bo?

Saj res, kaj je s sladoledom pri Žabarju? Nimam ravno daleč do tja (Rožna dolina), pa se mal oglasila...

Anči :muca:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 9:11:15   
pravljica
joj ženske, ve ste ja malo zmešane...bobek ob pol sedmih...jao :zaspan:
a jutri da bo dež? sploh ne spremljam, ampak to mi ni všeč...meni bol paše vroče! kaj bi dala za morje...da te otekle noge pomočim v mrzlo vodo 8) sreča, da so samo noge, prstrani so še lahko na rokah
jaz pa imam občutek, da bo mali kar dlje v meni ostal (upam, da me vara)...ne vem, ampak nimam nobenih znakov, kot jih ve naštevate...počutje je čist uredu (razen bolečih kosti okoli bokov, to je itak že kar nekaj časa)...tako bi lahko bla noseča še kar nekaj časa :)
pregled imam v četrtek...komaj čakam

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 9:27:09   
Anonimen
Sedaj je že dober dan.
Pravkar sem nesla na CSD papirje- res da bolj pozno ampak še pravi čas. Sedaj sem si pa naredila kumarično solato in jo papcam da se malo ohladim potem pa veselo na delo. Likanje.
Nevem kako vam paše sončanje, jaz samo iščem senčko pa čeprav bi rada malo dobila barve se ne morem odločit da sem na soncu, je prevroče.
V četrtek imam g. Zanima me kaj bo rekel zanimivega. UZ nebo, kaj pa CTG? Kdaj to pride na vrsto

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 9:31:28   
petraCBU
Ančkabančka, a ti si z Rožne doline? Jaz tudi, pravzaprav malo bolj proti Brdu, blizu ZOO. A se poznave? :)
Jaz imam v sredo ob 10-h pregled pri G, če ne bo kakšnih izrednih primerov in če se ne bo z mano zamujal, se bom nekje do 11-ih privlekla do Žabarja!

Nikar razprave o nogah :( , mene moji zatečeni hlodi, le še z veliko muko nosijo naokoli :((

Pa nikar razprave o seksu :( , ker skoraj celo nosečnost nismo smeli (prve tri mesece zaradi grozečega splava, pol tri mesece zaradi predležeče posteljice, zdaj pa zaradi nevarnosti prezgodnjega poroda) :hudicek: - a lahko uporabim izraz ;... za ****! :hudicek:
LP
P.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 9:39:09   
Talči
Juhu,
zdaj je že dan... Jaz sem malo prej padla iz postelje. Moj :love: je čez noč pozabil klimo izklopit in je bilo tak fajn ajat...
Potem pa so me zbudile brcike.
Mi smo v redu, :duda: :modri: pridno brca in se obrača, vsake toliko se tudi "ven tišči" ali pa mu je fajn, ker ga takrat, ko je bunkica, pridno božam.
Imamo že ožji izbor imen: Luka, Vasja, Žiga. Kaj pravite? Meni je Vasja še najbolj...
Prejšnji teden v čet sem imela pregled, tako da imam naslednjega šele 21. junija. Pa na kile moram spet pazit... (+12, sem bila kregana...).
Uživajte!
LP
Talči

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 9:39:55   
pravljica
petra, ti maš vsaj izgovor za ne-:sloncek: ...kaj naj jaz rečem, ki ga teoretično nimam :(, ok, na začetku, prve 3 mesece zaradi izcedka...potem bi pa lahko, pa mi ni, mam tak občutljivo nožnico, da me boli...to je šele za zjokat :((

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 9:58:41   
Anonimen
Dan Julije :rozica:

A se potem res dobimo v sredo, 1.6. ob 10.30 pri Žabarju?
Nate, Petra bomo pa počakale, da prideš iz pregleda :bravo:

Kar se tiče :sloncek: smo pri nas na istem kot pri pravljici....čeprav mi je bilo priporočeno od moje G, da zadnjih 3 ali 2 tedna seksamo kot nori :)-
Pa še paše mi :ups:

Ljubljančanke, se vidimo v sredo a ne?

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 10:33:12   
Dari
Pa ste se le tudi ostale zbidile :bravo:

Ko imate ravno razpravo o :sloncek: - pri nas je že celo nosečnost na vrhuncu. Mi paše od vsega začetka, zdaj pa skoz bolj. Kaj še bo, :love: sploh ne pustim zaspat, če nič ni :ups:. Ne, saj tko hudo ni, je pa res kar pestro :bravo:.

Lp :metulj:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 10:41:02   
valentina.
Ojla,

sem že skoraj dve uri budna, pa še prav nobene koristi od mene, razen da sem pojedla zajtrk. Bi kar samo posedala in ležala :zmeden:.
Jaz sem tudi prejšnji teden oddala papirje na CSD in dinarčke dobimo že 15. junija, tako so vsaj rekli. Zdaj morava oddati samo še za očetovski dopust, pa ne vem kaj se obkroži, če hoče koristit tistih vseh 90 dni, oz. 15 dni plačanega + ostalo neplačani do otrokovega 8. leta? Help! :zmeden2:

Za tiste ki vam zatekajo noge: že zjutraj, preden vstanete iz postelje si jih od spodaj navzgor povijte z elastičnim povojem - naj bi pomagalo.

Sex :sloncek:, kaj je že to? Včasih čez dan si mislim da ko pride moj :love: domov ga bom kar napadla, pol pa nimam nobene volje več :(. Tle bi blo nujno ukrepat!

Te dni sem se odločila da si tudi pripravim torbo za porodnišnico, za vsak slučaj - tle okoli jih je kar nekaj že prehitro rodilo, pa me je malo strah.

Punce, lepo se imejte na kavici, jaz sem predaleč.

LP, valentina :rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 11:18:55   
PBJ
Se še jaz malce javim, če ste že vse tako aktivne tukaj na RR. Jaz se pripravljam na pregled, ki ga imam ob enih, a za priprave porabim ogroooooooooooomno časa:).
Drugače se pa danes grozno počutim...sploh ne vem, kaj mi manjka, pa slabo mi je že od jutra....potem pa bom morala še v čakalnici čakati...joj:zmeden2:.
Za nagrado pa bom videla svojega :duda:, to pa je tudi nekaj, kaj pravite!?
Noge imam vsak dan bolj polne, kot moja prababica..še malo pa bom jaz bolj otečena:(:(
Levi kolk mi tudi dela preglavice...mislim, da je kolk. Vsak korak spremljajo bolečine v zg. delu leve noge. Včasih bi se kar sesedla. Pa vsak dan je slabše.
Zdaj pa že preveč "jamram". Nekomu se pa moramo malce potožit, a ne?:sloncek::sloncek:

Bomo že vse preživele, julij bo kmalu tu!

Lepo bodite :rozica:.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 11:19:14   
anckabancka
PetraCBU, po moje se ne poznava. Rožnodolka sem šele dobro leto, sem pa blizu Galerije Grad. Se bova pa spoznali, ane?

Dari, a ti po :sloncek: nimaš nobenih težav? Jaz imam tako hude orgazme, da pol sploh k seb ne morem pridet, pa trebuh mi začne otrdevat... Včeraj je moj :love: mislil da sem popadke dobila tako hudo je bilo. In je rekel, da bolš da nehava, ker bo on kriv, da bom prekmal rodila. No, in zdej ne vem... Jaz bi...pa si kar ne upam... :ups:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 11:31:52   
Dari
Meni trebuh sploh nič ne otrdeva, res nikoli. Pa naj :sloncek: ali ne. Sploh ne poznam tega občutka - se mi zdi, da mi je v celi nosečnosti ene dvakrat otrdel, pa še to čisto za malo časa :zmeden:. Mojega :love: skrbi le, da ne bi :duda: kaj naredil, tko da mu moram vedno znova potrdit, da nič ne more bit narobe ;). Zdaj še uživava, ker po porodu bogve kako bo :zmeden2:. Bomo potem verjetno manj...

Boste ve vse vzele dinarčke ali bo katera vzela paket? Katerega?

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 11:49:20   
Antigona
Ojla!

Jaz sem ravnokar prisopihala iz sprehoda in ugotovila, da to ne bo šlo več...:((
Kot prvo je čisto prevroče, pa še oba kolka me bolita k :hudicek::hudicek::hudicek:

Tinka74 jaz bom 1.6 ob 10:30 definitivno pri Žabarju in komaj čakam da spoznam še kako julijo, pa da si malce izmenjamo kako mnenje in čvek...:bravo::bravo::bravo:
Petra ti pa pridi ko boš končala na pregledu, te bomo počakali...

Jaz sem papirje tud že zrihtala in sem vzela dinarčke, ker mi paketi niso preveč všeč... Raje sama izberem stvari ki jih rabim...

Lp, Sonja
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Dobro jutro JULIJE
30.5.2005 20:01:51   
Meceno
Jaz se pa šele sedaj javljam , sem prišla z materinske šole oz povijanja domov ob 15.uri :ups:
( začelo se je ob 10h in končalo ob 12h )
Sem laufala po trgovinah ,... kupila tudi nekaj , potem pa ko sem prišla domov kosilo in tako sem šele sedaj zmožna pisanja , sicer bolj kratkega ker je še vedno VROČE ,..
Sem se pa ravno ko je bil moj :love: prej tle pošalila da midva tudi manj :sloncek: , pol sem ga pa povabla če bi :sloncek: samo tako , da sem si sede polover raztegnila ( da kao ni videl trebuha ) pa se je samo ražat začel :)-:)-:)-:)-
Hja, bolj suša tako kot kaže da bo to poletje :)-:)-

Na CSD sem tudi že bila in logo bom vzela dinarčke :bravo::bravo:

Moram it , me dragi vabi k sebi , samo ne bova :sloncek: filem gledat , pa :kava: mu morem skuhat ,...

Lp Meceno

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......