bobek05 -> Dobro jutro JULIJE (30.5.2005 6:26:03)
|
Jaz sem, kot običajno, že pokonci... Dobila sem že nekaj konkretnih brc, zdaj pa spet nekaj ustvarja, pa ne vem kaj.. :zmeden: Kaj je možno, da imaš hiperaktivnega otroka že v maternici? Moj trebuh je spet neke čudne oblike - zdaj se spet "tiščimo"... :)- Meni se zadnje dneve vedno bolj dogaja, da imam občutek, da bom šla vsak hip rodit.. :zmeden: Je to normalno? Nimam nekih izrazitih bolečin, ampak OBČUTEK!!! :duda: že fajn pritiska dol, bolečine v križu so sedaj bolj tope (me ne vseka naenkrat, ampak tako počasi konstantno držijo nekaj minut, potem pa spustijo), krči so bolj pogosti (a še ne dovolj pogosti in redni, da bi oddirkala v bolnico), ampak v meni je kljub temu zasidran nek občutek, da je moj dan zelo blizu... Mogoče pa je tako pri vsaki :nosecka: , ko se ji bliža dan (čeprav mi še manjka do PDP 34 dni) :zmeden: Že par dni ima moj izcedek nekam čuden (močan) vonj! Spominja me na tistega, ki sem ga imela vedno pred menstruacijo (ko še ni bila prava M, ampak le začetki).. Drugače me malo srbi, ampak ne vedno (v bistvu le tu in tam).. Kaj to pomeni? Imam mogoče kakšno vnetje? Pregled imam čez 1t, naj počakam? Ne bi rada brezveze neke panike delala :zmeden: Utrujenost je pri meni postala že stalnica. Utrujena sem cel dan, pa še ta vročina me čisto zdeluje.. Zadnja 2 dneva sem komaj dihala, ker je bilo tako soparno. Se že nekako veselim jutrijšnjega dne, ko napovedujejo dež in OHLADITVE.. Želim vam lepo prebujanje, moje drage julije.. Se še kaj oglasim. Bobek v 36t
|
|
|
|