|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj naredim??
29.5.2005 18:28:28   
s1
naša mala, stara 5,5 meseca zganja takega :hudicek:, ko je treba jest, da sem že prav :grrr:. očitno se ne želi več dojiti. ne vem zakaj? je le še v spanju, ali tik preden zaspi(predvsem ponoči). že ko samo majico dvignem čist znori. čez dan je zadnje dni jedla samo 2 - 3 krat. mogoče je kriva vročina, čeprav v bajti še ni tako vroče. nevem kako ješča pa ni bila nikoli.

čaja iz flaše tudi noče piti. sploh več ne vem kaj naj. razmišljam, da bi začela kar z gosto hrano. čeprav so nam svetovali šele po dopolnjenem šestem mesecu, pa saj ne manjka več veliko.

kaj mi svetujete? naj ji začnem kar gosto dajati? kaj najprej(sadje, zelenjava, kuhano, surovo??). vsak namreč reče drugače.

kaj pa kašice?


je imela katera takšno težavo, kako ste jo rešile?

hvala za nasvete in lep preostanek dneva:rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj naj naredim??
29.5.2005 19:11:21   
corfu
Naš še ni dopolnil polnih pet mesecev, pa sva tudi začela že z gosto hrano, ker je kazal tako zanimanje, sem mu ponudil in mu je zelo všeč se pa tudi še dojiva, a manj. najprej sem poskusila s korenčkom, ki sem ga sama pripravila, a mu ni bilo všeč. Od hipp-a ga je veselo pojedel. Zdaj sem probala kašico isto od hipp-a in sicer banana in korenček in jabolko in mu je tudi všeč, fino je ker je ni potrebno hgreti in mislim, da mu bolj paše, ko je tako vroče. Topel obrok, pa ima tako pri meni. Za pitje tekočine( vode )se nama je zelo obnesel nastavek od aventa( dva sta 1.400 sit)ki se ga namesti na stekličko. Ne drži se kot pijanec plota tistih šestih mesecov, mislim, da so eni pripravljeni prej, drugi kasneje. poskusi mogoče mu bo pa všeč. Res pa je, da je tudi vročina neznosna in tudi nam odraslim ne paše ne vem kaj jesti. Zato se nikar ne sekiraj. Meni osebno je všeč od bebe kašica riž z banano tudi malemu je všeč, ampak redka, drugače pa sva začela s korenčkom, jabolkom, mešanica obeh, banana jabolko...otrok ti bo sam pokazal kaj mu je všeč. menim, da ni nič narobe če začneš s sadjem v primeru, da mu zelenjava ne bo všeč. Saj tudi nekateri odrasli ne marajo zelenjave.

Veliko uspeha pri uvajanju, predvsem pa potrpežljivosti in vstrajnosti.:)

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj naj naredim??
29.5.2005 19:12:33   
Annny
Ja, seveda začni z gosto hrano- tvoja deklica je očitno lačna in ji mleko ne zadostuje več.
Jaz sem začela s kuhanim jabolkom in ga je zelo z veseljem jedla (pri 4ih mesecih).
Najbolje, da se glede tega, kako ravnaš z otrokom, zanašaš tudi in predvsem na lastne občutke...priporočila zdravniške stroke ne veljajo vedno- odvisno od otroka.
lp

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj naj naredim??
29.5.2005 20:04:39   
NIN@
Tudi mi imamo iste probleme ker mali noče več mleka, samo ponoči ga še spije 300 ml, čez dam pa komi kakih 200-250ml....za znoret. Pa sava tudi midva začela z gosto hramo sadje in zelenjava..pa tudi tega ne poje veliko. Napišite mi koliko so vaši bebiji pojedli hrane na žličko pri obroku?? Moj mali je včeraj dopolnil 5 mesecev in me kar mal skrbi ta prehrana!!!

lp
nin@

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj naj naredim??
29.5.2005 21:03:29   
teti
Ma po moje je tale vročina kriva... Naš škratek se je še prejšnji teden redno na tri ure (ali celo manj) dojil, tele dni pa sam ene 3x čez dan (ponoči v spanju pa je tako kot prej). Tko da sva tud midva začela z riževo kašico in že veselo popapca ene par žličk:bravo:

LP!

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj naj naredim??
29.5.2005 21:43:34   
BARBARA R.
Me smo začele pri štirih mesecih. Mislim, da je tudi pri vas čas. Poskusi z mlečnimi žitnimi kašami.

:muca:

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj naj naredim??
30.5.2005 10:19:11   
HuAnita
Poskusi, pa boš videla.
Se pa izogibaj glutena (žit) vsaj do 6m.
Naj pa te potolažim, da :duda: vsakih toliko časa stavkajo glede hrane. Jaz tule velikokrat jamram o tem...:(

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




prvič v vrtec
Lelly28 RR

koliko je bil star vaš otrok, ko je šel prvič v vrtec?

11 mesecev (40%)

1- 2 leti (53%)

3 leta (3%)

ni hodil v vrtec do šole (3%)


Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!