corfu -> kaj naj naredim?? (29.5.2005 19:11:21)
|
Naš še ni dopolnil polnih pet mesecev, pa sva tudi začela že z gosto hrano, ker je kazal tako zanimanje, sem mu ponudil in mu je zelo všeč se pa tudi še dojiva, a manj. najprej sem poskusila s korenčkom, ki sem ga sama pripravila, a mu ni bilo všeč. Od hipp-a ga je veselo pojedel. Zdaj sem probala kašico isto od hipp-a in sicer banana in korenček in jabolko in mu je tudi všeč, fino je ker je ni potrebno hgreti in mislim, da mu bolj paše, ko je tako vroče. Topel obrok, pa ima tako pri meni. Za pitje tekočine( vode )se nama je zelo obnesel nastavek od aventa( dva sta 1.400 sit)ki se ga namesti na stekličko. Ne drži se kot pijanec plota tistih šestih mesecov, mislim, da so eni pripravljeni prej, drugi kasneje. poskusi mogoče mu bo pa všeč. Res pa je, da je tudi vročina neznosna in tudi nam odraslim ne paše ne vem kaj jesti. Zato se nikar ne sekiraj. Meni osebno je všeč od bebe kašica riž z banano tudi malemu je všeč, ampak redka, drugače pa sva začela s korenčkom, jabolkom, mešanica obeh, banana jabolko...otrok ti bo sam pokazal kaj mu je všeč. menim, da ni nič narobe če začneš s sadjem v primeru, da mu zelenjava ne bo všeč. Saj tudi nekateri odrasli ne marajo zelenjave. Veliko uspeha pri uvajanju, predvsem pa potrpežljivosti in vstrajnosti.:)
|
|
|
|