|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Je logično?
8.7.2009 15:54:52   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

lahko bi se bratu malo prilagodila, če ve, kdaj ima kolektivni dopust, ki ga ne moreš kar prestavit...jaz bi ji to lepo v faco povedala, pa naj lepo ve...

sploh pa če drugim postavlja eno ceno, a za brata je pa druga in še zasoljena...

točno tako bi tudi jaz reagirala.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.7.2009 16:18:01   
miapia
Če bi jaz imela apartma/stanovanje/vikend, bi vsi moji bližnji (starši, tašča, snahi, bratov in sestr nimam) dopustovali zastonj, skupaj ali pa vsak zase, odvisno od velikosti stanovanja in dogovora med nami. Od tvojega sestra pa naj si eure zatlači v rit, če ji toliko pomenijo, vi pa pojdite drugam. Da ne bo na koncu še tako izpadlo, kot da vam je ful uslugo naredila.

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.7.2009 13:33:12   
tanikaa
Kak mam jaz zlato sestro.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.7.2009 14:13:01   
sneguljčica
Meni se pa zdi čudno, da se vsi čudite, kakšni ljudje... Sem mislila, da je to normalno, ker jaz imam same take okrog sebe. Vsi bi nekaj imeli, dal nebi nihče nič... Sem začela že razmišljati, da postanem še jaz taka, pa se potem zadnji trenutek "zlomim" in naredim kot ponavadi. Zgleda ljudje zavohajo, koga se da...

Seveda se strinjam, da je to grdo in še dobro, da imate druge plane za dopust. Naredi par nepozabnih slik in ne pozabi v njeni družbi vsaj 100x povedati, kako so bile to najbolj nepozabne počitnice do zdajuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.7.2009 14:27:55   
maychi
Uf pa kakšna sestra user posted image . Mi še k sosedom hodimo zastonj (no vedno prinesemo hrano in veliiiiko pijače, pa na kakpšno kosilo/večerjo jih obvezno povabimo).  O kakšnem denarju pa nočejo niti slišati.

Aja, kakšen apartma pa je (koliko sob), ker za takšno ceno dobiš že za 5 ali 6 oseb, klimo itd.

(odgovor članu sneguljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.7.2009 14:35:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Morda je to le malo elegantnejši način, da vas odvrne od njenega app-ja. Na ta način ne bo ipadla hudobna, saj vam ne bo odrekla app-ja, ampak bo to preložila na vas.
lp

Meni se tudi tako zdi.

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
11.7.2009 14:48:49   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Morda je to le malo elegantnejši način, da vas odvrne od njenega app-ja. Na ta način ne bo ipadla hudobna, saj vam ne bo odrekla app-ja, ampak bo to preložila na vas.
lp

Meni se tudi tako zdi.

Pomislila enako.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.7.2009 21:33:35   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: srček2007

Greath family, ni kaj.
Škoda da razmišljaš o takih stvareh in a je logično ali ne. Pač eni vidijo samo keš.
user posted image

pA TO ne morem verjet.
Samo žal niste med redkimi. Moja sestrična je s familijo lani šla v app od svakinje. Pa je bluzila, da se bodo za ceno že dogovorili, naj ne skrbi. Potem pa ji je pokasirala tako, da ju je z možem skoraj kap. Pa ko so že itak na tesnem z denarjem, pol pa  re  lastnega brata olupi.

Mi imamo tudi na morju, pa nam  nihče ni plačal. Ker so sorodniki malo slabše finančno stoječi, jim na ta način pomagamo, sploh zaradi otrok.
Ta teden je doli ta ista sestrična z družino (dva otroka), pa me je klicala, kako sta punčki srečni, da sta vriskali. Drugače morja sploh niso planirali. In ni ga denarja, ki bi odtehtal tega, kar smo dobili z odzivom njunih otrok.

Pa lepo vas prosim, kakšni stroški z app oz. hišo na morju. Folk laže. 
npr. za app v Pirovcu(30m2) so letni stroški( voda, elektrika,  davek)  1000kun.

Aja, za ta denar, bi tudi jaz šla čim dlje od svakinje in kot so ti druge svetovale hvali, hvali, hvaliuser posted image

Zelo lepo. user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.7.2009 23:01:23   
Anonimen
npr. za app v Pirovcu(30m2) so letni stroški( voda, elektrika,  davek)  1000kun.

Ne gre za strosek, ampak za izgubljen prihodek ce se apartma drugace oddja. Apartma 50€ na dan x 14 dni recimo...in ce je taksnih sorodnikov, ki bi pac radi samo placali stroske veliko, je tudi izgubljenega denarja lahko veliko. V tem smislu po eni strani sestro cisto razumem, sploh ce ji je to pomemben del druzinskih prihodkov. Pa tudi ce se ne oddaja, sestro komot razumem, ce so sorodniki in prijatelji taki, da pricakujejo uslugo samo za stroske..Ker se zna zgodit, da potem celo poletje nimas miru.

Tako da ima medalja dve plati.  

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
13.7.2009 10:02:22   
mika

Ne gre za strosek, ampak za izgubljen prihodek ce se apartma drugace oddja. Apartma 50€ na dan x 14 dni recimo...in ce je taksnih sorodnikov, ki bi pac radi samo placali stroske veliko, je tudi izgubljenega denarja lahko veliko. V tem smislu po eni strani sestro cisto razumem, sploh ce ji je to pomemben del druzinskih prihodkov. Pa tudi ce se ne oddaja, sestro komot razumem, ce so sorodniki in prijatelji taki, da pricakujejo uslugo samo za stroske..Ker se zna zgodit, da potem celo poletje nimas miru.

To razumem, ja. In vsak ima pravico ali oddajat ali ne. Ampak zaračunavat svojemu bratu/sestri, za tako visoko ceno... 

Posamezniki na splošno lažejo, kakšni so stroški, pa kako velik davek je za plačat. Sem pred kratkim šefu komaj dopovedala da to ni res. Ima znanca, ki  mu je rekel, da so strahoviti stroški, da mora app, dajat v najem. 
Mi  nimamo app za oddajat, ampak izključno za nas in sorodnike. Ko bodo pa ostali fertik...enkratuser posted image , ti bodo pa samo za oddajat, tale ostane pa za nas.

< Sporočilo je popravil mika -- 13.7.2009 10:03:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.7.2009 12:53:02   
Nika v službi
Ma, brez veze. Se ji lepo zahvališ in poveš, da je cena previsoka, za to, kar nudi in da vama poleg tega še termin ne ustreza, tako da si boste pač aranžma naredili v lastni režiji. Brez velikih besed. Tudi tisto narejeno hvaljenje post festum se mi zdi mimo, otročje. Vsak si svoje počitnice organizira tako, kot je njemu ljubo in če je potem dejansko kaj za pohvalit/pokarat, to poveš, če se ti zdi potrebno in če imaš voljne poslušalce, sicer pa no big deal.

p.s. Gesta pa je seveda povsem neprimerna, ampak iz vsega - kot rečeno - ne bi delala nobene posebne "galame". Zdaj pač veš, kaj od nekaterih lahko pričakuješ. V vednost in ravnanje v prihodnje.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.7.2009 12:59:43   
Anonimen

To razumem, ja. In vsak ima pravico ali oddajat ali ne. Ampak zaračunavat svojemu bratu/sestri, za tako visoko ceno... 

Zakaj pa tudi ne? Mogoce je pa sestra zelela biti takrat v apartmaju...ne ves.
Pac vec razlicnih kombinacij, ocitno je, da brat na prioriteni listi gostov. Mogoce zato, ker sestri res ni najbolj ljub, mogoce pa tudi zato, ker njegovo obnasanje ni tipi top (te plati medalje ne poznamo).

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
13.7.2009 13:37:50   
Anonimen

Pac vec razlicnih kombinacij, ocitno je, da brat na prioriteni listi gostov. Mogoce zato, ker sestri res ni najbolj ljub, mogoce pa tudi zato, ker njegovo obnasanje ni tipi top (te plati medalje ne poznamo).

No glej Mič, o tem bi se dalo razpravljat v nedogled, koliko je kdo komu ljub. On je pač bil do letošnjega leta prepričan, da ima zlato sestro... v čemer sem mu jaz nasprotovala odkar sem to njegovo sestro prvič spoznala. Bi se dalo pod kakim drugim naslovom teme kaj več povedat.. ampak za osnutek dajmo tukaj:
- lansko leto sem pisala na temo, kje je bolj pametno da si uredimo stanovanje- no se ne s pomnim podrobnosti, pa mi ni zdaj za iskat... od mojegauser posted image  oče je trdil, da cela zgornja etaža hiše pripada mojemu in njegovemu bratu...(vložila sta oba ogromne vsote denarja, tudi ko so gradili, veliko je vloženega samega dela- sta delala sama, brez mojstrov) in kaj se je zgodilo, moj je začel preurejat, delat vodovod, okna...raznorazne druge malenkosti, na koncu sma ugotovila, da nama bo pred finišem zmanjkalo denarja, pa tudi moj oče se ni mogel sprijazniti s tem, da grema od hiše, zato smo si pri mojih doma z preostamkom denarja porihtali lep domek... manjka še sicer lastni vhod, ampak tudi to bo kmalu.
- za etažo pri njemu, smo se pa zmenili, da jo bomo nadaljevali ko bomo še kaj prišparali, da bo lahko ena od najinih hčera ko odrase zaživela tam, za sebe. DOGOVORJENO.
-no letos se je zgodilo sledeče, ta ista sestra ponudi apartma po tej in tej ceni, ker oni takrat nimajo časa za dopustovanje...
-ne pove pa, da je mojemu odvzela zgornjo etažo, z vsem kar je bilo vloženega, okna, vodovod, centralnauser posted image user posted image user posted image  halooo? z njenim sta začela delat kar nekaj po svoje, brez da bi to sploh komu omenila razen fotru, ki je pa alkoholik- zraven tega je ona bog za njega. No moj pa se naj za vso vsoto denarja lepo obriše pod nosom al kajuser posted image  Če ne bi mlajša sestra in njen prepričevala moje v.d. tašče, sploh midva vedla ne bi kaj se dogaja....
-za sebe si je prostore urejal tudi brat od mojega, pa je bil revček takrat v bolnici, ko so mu doma raztrgali cel vodovod in prebili steno, pa jim je rekel, da naj pustijo vse na miru, zraven tega je ona dala neredit omete, ki jih je plačal zgoraj omenjeni brat (da ne omenim, da je on kupil komplet kuhinjo z aparati, vso opremo za kopalnico in še in še)
-ne vidim pravice v tem, se motimuser posted image
-obstaja, pa en zakon vzamimo tistemu ki nima, da bomo imeli mi več

Še to- oba (sestra in njen) imata vsak svojo firmo, dnarja kot peške, pa jim nismo fovš, samo se mi to ne zdi fer plej
torej je morje in app res najmanjši problem

sem  smetila, pa saj je moja temauser posted image

< Sporočilo je popravil Teja27 -- 13.7.2009 13:41:43 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
13.7.2009 13:40:58   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Teja27
obstaja, pa en zakon vzamimo tistemu ki nima, da bomo imeli mi več

Kaj bi pa vzeli tistemu, ki nima? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.7.2009 13:47:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Teja27
obstaja, pa en zakon vzamimo tistemu ki nima, da bomo imeli mi več

Kaj bi pa vzeli tistemu, ki nima? user posted image

mislila sem nato kar je vložil oz koliko denarja je pustil tam, pa nihče noče slišat, da bi mu kaj blo potrebno vrniti.
še kredit za streho in fasado je vzel, ko so delali, naredil je komplet delavnico, ter sobo mlajši sestri, vrata v klet in garažo je delal sam...in kaj dobiuser posted image  samo nož v hrbetuser posted image  si zasluži tak plačat, svojo dobrotouser posted image

Ja, vem, zdaj bote vse rekle naivn je bil....

pa resuser posted image  saj je hotel njegovim staršem in sebi najbolše

< Sporočilo je popravil Teja27 -- 13.7.2009 13:48:38 >

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
13.7.2009 13:49:58   
Kerensa*
Aja, to. Ja, nimam kaj reči, razen tega, da je dobrota sirota. Malo pa tudi naivnost pripomore k temu. Vlagati v nekaj, kar ni uradno tvoje, ni namreč nič drugega, kakor naivnost. Pa četudi je družina v igri. Pravzaprav še sploh, če je tako, kajti družina je ponavadi prva v vrsti, ki ti zasadi nož v hrbet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
13.7.2009 14:28:06   
mika

zAKAJ NE' iZ preprostega razloga, ker gre za brata. Enostavno se mi zdi podlo zaračunavat in služit na nekomu, ki ti je tako blizu. Sicer je pa očitno, da ta Tejina svakinja zna samo jemat in nič dat. Pa naj ji bo in si nekam vtakne vse skupaj, kar je dobila.

Teja, vem da ti ni vseeno, pa se vse enkrat obrne. Ne bi pisala o tem kar je moja mama morala dat skozi, poleg očetove žlahte, pa je več kot preživela. Danes imata z očetom vse kar sta si želela, kljub nenehnemu vmešavanju. Mama je prerasla vse skupaj, nikogar poslušala in dosegla, to kar je želela v dobro svoje družine.

Glede nato, da sta vidva z možem ali on sam (nisem razumela) že ostala brez enega stanovanja oz. ga podarila, ni hudič, da nekega dne ne boste imeli svojega app na morju. Resda ne gre čez noč, ampak čas prinese svojeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
15.7.2009 16:15:53   
picola1
Men je pa tukej padlo v oči to, da je oče alkoholik, kateremu je hčerka bog i batina...Iz tega bi se dalo sklepat, da je že dalj časa tako in da ima v bistvu sestra do svojega brata tak odnos kot oče do svojega sina...
Mogoče se motim, no...samo dejstvo je, da je to družina alkoholika in da znajo bit zelo komplicirane zadeve (beri odnosi) v takšnih družinah, ki so ljudem, ki niso nikoli imeli bližnjih stikov z alkoholiki, čist nedoumljive in nelogične...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
16.7.2009 10:02:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: picola1
Mogoče se motim, no...samo dejstvo je, da je to družina alkoholika in da znajo bit zelo komplicirane zadeve (beri odnosi) v takšnih družinah, ki so ljudem, ki niso nikoli imeli bližnjih stikov z alkoholiki, čist nedoumljive in nelogične...

S tem se pa popolnoma strinjam, posebej s tem, kar je povdarjeno s krepkim.

Moram pa vam vsem, ki ste se potrudile z odgovori in mneji sporočit, da imamo možnost letovanja za teden dni za gratis... pa ne od sorodnikov, ampak nam je morje ponudil tast moje prijateljice, ko smo spraševali koliko bi želel za to, da nam odstopi svoje prostoreuser posted image
...ma je rekel, ste pa res smešni, kaj bi naj kasiral, a vi mogoče zavedate koliko stvari pomagate mojemu sinu in njegovi ženi (imata kmrečki turizem in kmetijo) in tudi nikoli ne želite nobenega plačila...

lepa, gestauser posted image  

se še pa nismo odločili za morje, nam je prej planiran dopust za letos bolj ljub...mogoče bomo ponudbo izkoristili drugo leto

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
16.7.2009 21:21:52   
picola1
No, super! Lep dopust! user posted image (kadarkoli pač že bo)

< Sporočilo je popravil picola1 -- 16.7.2009 21:22:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.9.2009 21:07:42   
Sreča in ljubezen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

lahko bi se bratu malo prilagodila, če ve, kdaj ima kolektivni dopust, ki ga ne moreš kar prestavit...jaz bi ji to lepo v faco povedala, pa naj lepo ve...

sploh pa če drugim postavlja eno ceno, a za brata je pa druga in še zasoljena...

Tocno tako!

< Sporočilo je popravil Sreča in ljubezen -- 10.9.2009 21:08:11 >

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?