|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je logično?
7.7.2009 20:17:21   
Anonimen
Meni sicer ni.

Je pa stvar v tem, da nam je sestra od mojega user posted image  ponudila apartma (da se malo namočimo v morju)
za 60€/dan user posted image user posted image user posted image  
Vse lepo in prav, verjamem, da so stroški glede vzdrževanja apartmaja in bi ji bili pripravljeni kaj prispevat, ampak to se mi zdi nenormalno visoka cena, sploh, če to ponudiš bratu/sestriuser posted image

Zraven tega je ona določila termin, v katerem času bi lahko dopustovali glede na to, da je vedela, da ima moj kolektivni dopust v začetku naslednjega mesecauser posted image  in ga ne more koristit takrat ko se njej sprdneuser posted image

Za ta denar si lahko izbereo apartma skoraj kjerkoli na hrvaški obali in ob terminu ki nam ugaja.
Vaša mnenja, so dobrodošla.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je logično?
7.7.2009 20:19:52   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Teja27

Za ta denar si lahko izbereo apartma skoraj kjerkoli na hrvaški obali in ob terminu ki nam ugaja.

Ja, potem si ga izberite, ne vidim probema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2009 20:22:12   
Anonimen
jah no, ponudi še vedno lahko kadar se ji sprdne.

vi pa pač ne sprejmete ponudbe. simpl.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2009 20:22:41   
Anonimen

Ce ti je pri sestri vsec, gres lahko tudi k njej,ampak zato, ker ti je vsec in sele zato, ker je tvoja sestra.
Drugace pa je ostale pondube dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2009 20:24:03   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Se strinjam. Problema ni. Izberi potem termin in in APP, ki vam bo ustrezal.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2009 20:41:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Se strinjam. Problema ni. Izberi potem termin in in APP, ki vam bo ustrezal.

Seveda ni problema, itak da gremo drugamuser posted image

Se mi pa zdi bolano, da bratu ponudi tako ceno za apartma po sezoni, kolegom in znancem pa nižjo v sezoni...

Aja, logično, sem tupa...žlahta itak da ma dražjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2009 20:43:25   
ZARA
Se mi pa zdi bolano, da bratu ponudi tako ceno za apartma po sezoni, kolegom in znancem pa nižjo v sezoni...

Malo čudna je res sestrina logika. Ampak pojdi drugam in potem hvali do naslednje zime, kako je bilo fajn.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2009 20:44:52   
Spark
Grdo od nje, da je bratu ponudila dražji apartma, ampak glej, za svoj denar lahko počneš kar češ.
Jaz bi šla nekam, kjer mi je lepo in ji rekla da si plačevala apartma 1/2 njene cene, da je bil apartma nov, s full opremo blizu plaže. Skratka full bi ji naložila.
Ne obremenjuj  se s tem, škoda živcev. Zapomni si, če bo ona kdaj kaj rabila, pa ji nabij ceno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2009 20:44:52   
Anonimen
Aja, logično, sem tupa...žlahta itak da ma dražjeuser posted image user posted image user posted image

evo ti logike user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2009 21:47:20   
*anamor*
Ja res ni logično, Zato pa naredi tako, kot so ti že napisale idi drugam in potem hvali 100/uro.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.7.2009 21:51:30   
Anonimen
A do zdaj pa niste bili se nikoli pri njej?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2009 21:57:57   
srček2007
Greath family, ni kaj.
Škoda da razmišljaš o takih stvareh in a je logično ali ne. Pač eni vidijo samo keš.
user posted image

Če se ničesar ne bojiš, tudi ne ljubiš nič.
In če nič ne ljubiš, kakšno radost
imaš v življenju?
(S.C.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.7.2009 7:11:41   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: srček2007

Greath family, ni kaj.
Škoda da razmišljaš o takih stvareh in a je logično ali ne. Pač eni vidijo samo keš.
user posted image

pA TO ne morem verjet.
Samo žal niste med redkimi. Moja sestrična je s familijo lani šla v app od svakinje. Pa je bluzila, da se bodo za ceno že dogovorili, naj ne skrbi. Potem pa ji je pokasirala tako, da ju je z možem skoraj kap. Pa ko so že itak na tesnem z denarjem, pol pa  re  lastnega brata olupi.

Mi imamo tudi na morju, pa nam  nihče ni plačal. Ker so sorodniki malo slabše finančno stoječi, jim na ta način pomagamo, sploh zaradi otrok.
Ta teden je doli ta ista sestrična z družino (dva otroka), pa me je klicala, kako sta punčki srečni, da sta vriskali. Drugače morja sploh niso planirali. In ni ga denarja, ki bi odtehtal tega, kar smo dobili z odzivom njunih otrok.

Pa lepo vas prosim, kakšni stroški z app oz. hišo na morju. Folk laže. 
npr. za app v Pirovcu(30m2) so letni stroški( voda, elektrika,  davek)  1000kun.

Aja, za ta denar, bi tudi jaz šla čim dlje od svakinje in kot so ti druge svetovale hvali, hvali, hvaliuser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 8.7.2009 7:13:26 >

(odgovor članu srček2007)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.7.2009 7:26:52   
smigli
Morda je to le malo elegantnejši način, da vas odvrne od njenega app-ja. Na ta način ne bo ipadla hudobna, saj vam ne bo odrekla app-ja, ampak bo to preložila na vas.
lp

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.7.2009 8:46:05   
tinkatonka
Je pa stvar v tem, da nam je sestra od mojega user posted image  ponudila apartma (da se malo namočimo v morju)
za 60€/dan user posted image user posted image user posted image   

ne ni mi logično. Jaz sem bila v Dalmaciji za 40€ na noč, pogled na morje, plaža 2min peš, klima, 40m2. Pa sem rezervirala pri nepoznanih ljudeh.

Če bom kdaj imela app na morju, bi ga sorodnikom sicer zaračunala, a za kakšno smešno nizko ceno. Npr 20€ na dan.  Termin bi bil pa seveda tud fiksen, saj bi bil moj apartma in bom imela sama prednost pri izbiri kdaj bi bila dol in kako dolgo.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2009 8:47:20   
TomTaylor

Ja, ji pa to povej.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.7.2009 8:58:55   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Če bom kdaj imela app na morju, bi ga sorodnikom sicer zaračunala, a za kakšno smešno nizko ceno. Npr 20€ na dan.  Termin bi bil pa seveda tud fiksen, saj bi bil moj apartma in bom imela sama prednost pri izbiri kdaj bi bila dol in kako dolgo.

pa sej tud sorodniki ponavadi vsaj za stroške pustijo denar..Od mojga stric ima hiško pri Umagu pa o tem, da bi mu kdorkoli kaj plačeval še slišat noče. Mu pa zato plačamo položnice, ki jih prinese tja poštar user posted image user posted image Pa hladilnik nafilamo, rože zalijemo, kakšno malenkost popravimo, zavese operemo, tla pomijemo, prah pobrišemo, pa vseeno še kkšno kuno v kuverti pustimo..Ima pa stric tudi "prijatelje", ki pridejo za 14 dni, izpraznijo hladilnik in vse zaloge (olje, kis, wc papir,..) in na koncu niti ne pospravijo za sabo, kaj šele da bi primaknili kakšen evro za stroške porabe elektrike/vode za ta čas...To mi je pa prav grdo.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.7.2009 9:02:33   
uursa
Denar je sveta vladar - na žalost. "Prijazna" sestra, jaz že ne bi šla.

lp

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.7.2009 9:10:12   
NATAŠA35
jaz ne bi šla in bi si našla kak apartma, ki je cenejši, pa kakor so ti svetovale naloži 300/h...pa slikaj take slike, da bo dol padla...

jaz vem, da ne bi mogla zaračunat svojim sorodnikom, pa vem, da bi mi nekateri pustili denar za elektriko, če nič drugega...madonca so eni požrešni na denar...

kaj pa na to pravi tvoj mož?

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu uursa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.7.2009 9:37:58   
Naja31
Jaz tudi ne bi šla.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.7.2009 10:07:20   
ksenija12
ja, seveda da ni logično:) ampak jaz bi ji dala vedeti, da je predraga, da sem pričakovala nižjo ceno in da bomo zato iskali drugje...na lep način:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.7.2009 10:34:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

jaz ne bi šla in bi si našla kak apartma, ki je cenejši, pa kakor so ti svetovale naloži 300/h...pa slikaj take slike, da bo dol padla...

jaz vem, da ne bi mogla zaračunat svojim sorodnikom, pa vem, da bi mi nekateri pustili denar za elektriko, če nič drugega...madonca so eni požrešni na denar...

kaj pa na to pravi tvoj mož?

sem tudi jaz mislila, da bi ji pustili denar za elektriko in druge stroške...ziher da k njej ne bom šla nikoli, pa tudi če ponudi zastonj

moj dragi je rekel, da je postavivila krepko zasoljeno ceno, da takrat ko ima on prost termin on ne more dobit dopusta ter da mislimo počitnice preživeti malo drugače...
V planu imamo majnše potepanje po naši državici (7 dnevno) - najprej do Logarske doline, potem pa verjetno, Bohinj, Bled, Vintgar...vmes se bomo nekaj krat ustavili v različnih toplicah da se malo naužijemo vode...če nas bo slučajno zamikala slana voda, ga bomo mahnili pa v Ankaran ali pa v Fiesouser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
8.7.2009 10:35:18   
5ra_28

Mi smo ravno prišli iz makarske, 35€ na dan, app za 4 osebe, pa sva bila midva z dojenčkom, 2 nadstropja, klima, balkon, 100 m od plaže. V bistvu je bila cena 55 €, pa ne vem zakaj nama je dal toliko ceneje. Mogoče ker smo bili sami trije in 7mesečni otrok.
Naj ona kar računa na ta denar (hja, pod nosom se naj obriše), vi pa pejte nekam drugam, pa hvalit, da drugo leto spet greste tja.

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.7.2009 10:37:17   
NATAŠA35
lahko bi se bratu malo prilagodila, če ve, kdaj ima kolektivni dopust, ki ga ne moreš kar prestavit...jaz bi ji to lepo v faco povedala, pa naj lepo ve...

sploh pa če drugim postavlja eno ceno, a za brata je pa druga in še zasoljena...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.7.2009 11:49:57   
Jelcy
Meni je to itak mimo, ker jaz moji sestri nebi mogla nikoli kasirat apartmaja, ponudila bi ji brezplacno tako kot ostalim prijateljem in sorodnikom. Za tako ceno jaz nebi sla, sploh zato ker ze ce placas, gres raje tja kamor hoces ti in v terminu kateri tebi odgovarja, ne oa njej!!! Kaksni ljudjeuser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?