Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 9:59:59
|
|
|
|
TVN
|
Punce, dejte mi povedat, če slučajno katera pozna kakšno šiviljo oz. kogarkoli, ki izdeluje modrčke po meri?! Že sedaj imam 95E, računam, da se mi bo povečala košarica še za kakšno številko, modrčki za dojenje pa so samo do D-ja, kolikor sem uspela prebrskati po trgovinah. A je mogoče kje kakšna spletna stran, preko katere lahko naročiš tudi večje številke modrčkov za dojenje?! Vse pride v poštev, tuje, domače, karkoli!! Hvala lepa za vsak nasvet!
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 10:22:10
|
|
|
|
piščanc
|
linne iz zasavja dela nedrčke po meri, pa tudi kvalitetni so, dela jih tudi za Natalijo Verboten :)-
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 10:28:38
|
|
|
|
TVN
|
Ooo, iskrena hvala. To pa je informacija, ki mi je polepšala dan. Iskrena hvala, piščanc! Sicer sem pred leti izprosila izdelavo dveh modrčkov po meri tudi v Lisci, vendar je že takrat to bil kar problem in trajalo je precej dolgo... Lep vikend ti želim in še enkrat hvala.
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 10:31:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Nika, tudi v Žabnici (Krotendorf) pri KR jih po meri izdeluje Alenka.. hm hm... Alenka Stopar, Stropnik, nekaj takega. Jaz sem jih nekoč imela in so tud v redu. Ne morem se sicer primerjat z Natalijo Verboten, ampak vseen... :)-
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 10:36:31
|
|
|
|
TVN
|
Meta, na netu najdem podjetje Hesto - a je to to? Pa hvala za pomoč!
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 10:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jou jou, to je to :bravo:
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 10:51:46
|
|
|
|
valentina.
|
Lahko pogledaš še v katalog od Neckermann-a; imaš tudi na internetu. Modrčki so kvalitetni, zmerna cena in kolikor vem imajo tudi večje številke. Če pri naročilu zgrešiš številko, pošlješ brezplačno nazaj in ti menjajo. LP, valentina
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 11:44:29
|
|
|
|
piščanc
|
danes je zraven Mame prišel tudi baby katalog od neckermana in imajo tudi nedrčke 100E.
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 11:45:30
|
|
|
|
piščanc
|
se opravičujem: nedrčke za dojenje 100E
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 11:47:18
|
|
|
|
KIRA
|
nika, pejd v avstrijo. jaz sem vedno, ko nisem pri nas nič pametnega našla, šla tja. majo pa vse številke, tud DD oz. E po naše, pa F..... tud za dojenje so mel večje številke. so pa seveda cenovno mal bolj zasoljeni, pa tud kvalitetni. sama sem kupila prek kataloga točno tako številko kot jo mam vedno (95E), pa nisem nič večjih rabla, sajso taki fini bombažni in se podajo, nič ne tiščijo dojk. so bli 3 v kompletu (oza, svetlomoder, mint), men se zdi da so bli 6 jurjev. mal pobrskaj pa boš sigurno kaj našla..
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 12:21:11
|
|
|
|
Meceno
|
Tu imam tudi jaz problem , imam pa ga že od prej , nič riti , zize pa za košarico C ali D. Sedaj sem mislila da bom dobila vsaj vejčjo rit , no sej sem jo , ampak zize pa tudi imam . Tako da nosim zaenkrat 75 DD ali 75E , samo bi jaz obseg imela še manjši za ene 5cm , taki modrčki pa ne OBSTAJAJO ali :zmeden: V glavnem zaenkrat še ni panike , me pa zanima za koliko so se vam še prsi povečale , ko ste dojile ? Ker da imam pa 75F , ( ali taki sploh obstaja? ) , pa jaz mislim , da mo men tole krhko hrbtenico prelomlo,....:((:((:(( Sem pa v 32.tednu Lp Meceno
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 12:35:02
|
|
|
|
TVN
|
Piščanc, Neckermann poznam, ker precej kupujem tam, vendar do sedaj v obstoječih katalogih ni bilo večjih številk nedrčkov za dojenje kot D ali E. Če gre za nov katalog, potem ga bom od Neckermanna zagotovo dobila po pošti in bom pogledala, kaj ponujajo. Kira, kateri katalog si imela v mislih? Sicer precej hodim po tujini, vendar moram priznati, da kaj prida do zdaj nisem našla. Je pa res, da sem do sedaj gledala za navadne modrčke, sedaj pa počasi ogledujem nedrčke za dojenje. Pred mesecem dni sem bila v Celovcu in niso imeli nič oz. da se popravim - bil je eden 95E, pa mi ni bil prav. Večjih ni bilo. Na cene sem že navajena, tako da pač plačam, problem je, da se ne najde veliko! Vsem res hvala za pomoč in nasvete. Sem že kontaktirala obe podjetji in čakam njun odgovor.... Lepo se imejte!
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 12:39:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa imam 90 D in prisegam izključno na Lisco. Pri vseh ostalih mi joške visijo nekje izpod popka.
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 12:46:14
|
|
|
|
TVN
|
Ja, Lisca je o.k., vendar na žalost so meni njihovi vsi premajhni :((
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 12:49:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako to? Pa saj jaz sem tud nekoč mela že 100 D :ups: Pa sem glih samo od Lisce dobila. Ja nč... sto ljudi, sto čudi.
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 13:03:57
|
|
|
|
kofetek2010
|
ja, problem je če imaš majhen obseg pod prsmi (70,75 al 80) in fuuuul veliko košarico - potem je tema :( če je oboje veliko ni take sile ;)
|
|
|
|
izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 27.5.2005 13:17:27
|
|
|
|
TVN
|
Meta, ni problem v obsegu (nosim lahko 90 ali 95), ampak v košarici (načeloma je ta E ali F). Žal pa tudi tiste F od Lisce niso o.k. zame....
|
|
|
|
RE: izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 8.8.2009 12:11:05
|
|
|
|
posebna
|
Imam eno vprašanje... A katera ve kako pridem v kontakt z podjetjem Linne, ki šiva modrčke, ker imam tudi sama obseg precej majhen, medtem ko imam košarice D. Zelo bi bila vesela odgovora. Najlepša hvala.
|
|
|
|
RE: izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! 8.8.2009 16:43:16
|
|
|
|
zaspancek1
|
Zivjo! No, tudi jaz sem dolgo imela probleme z modrci. Pred nosecnostjo sem imela 75f. Seveda taksnih stevilk pri nas dolgo sploh ni bilo. Zadnji dve leti lahko dobis kaksnega Triumphovega, pa tudi Lisca je zacela z vecjimi stevilkami. Vendar so vsi ti modrci bolj za okras, DAAALEC od tega, kako bi naj stali oz. vse skupaj drzali na mestu! Zal model in material za velikost 75b ni primeren za kosarico d ali vec! Na sreco sem na netu nasla angleske spletne trgovine npr. figleaves.com, affairlingerie.com, kjer imajo vecjo izbiro nadstandardnih modrcev, narejenih prav za vecje stevilke. Cene so tako - od relativno poceni (12 funtov ali ene 15 eur) pa do ene 32 funtov (to so moji najdrazji). Postnina je okoli 5.50 funta, poleg tega pa najdes kaksne kode za popust (trenutno imam recimo 20%na vse), vedno placujem s kreditno kartico in doslej se nikoli nisem imela nobenih problemov. Vedno sem dobila naroceno blago hitro in tudi pri vracilu ne komplicirajo. Moram rect, da so sedaj znamke Fantasie ali pa Freya zame najboljse in ceprav sem prej pokupila vse mogoce modele Triumpha (samo da je bila moja stevilka), jih tudi slucajno ne oblecem vec. Kar se pa tice modrcev za dojenje - meni najboljsi so znamke ANITA. Obvezno s kostjo, ker sicer pri vecjih stevilkah ni nobene podpore, imas pa vse stisnjeno spredaj. Edini minus pri spletnem narocanju je najti prav stevilko, zato v zacetku pac probas nekaj, pa potem vrnes (in to nekaj stane). Vendar se mi definitivno zdi vredno, ker sta kvaliteta in udobje res cisto nekaj drugega. Isto velja za kopalke, vecje kosarice (pri manjsem obsegu) pri nas sploh ne dobis, kaj sele, da bi lahko kupil hlacke posebej. V glavnem, se splaca pogledat te strani, kjer lahko tudi preberes mnenja o razlicnih modelih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?