zaspancek1 -> RE: izdelava modrčkov po meri - kdo koga pozna?! (8.8.2009 16:43:16)
|
Zivjo! No, tudi jaz sem dolgo imela probleme z modrci. Pred nosecnostjo sem imela 75f. Seveda taksnih stevilk pri nas dolgo sploh ni bilo. Zadnji dve leti lahko dobis kaksnega Triumphovega, pa tudi Lisca je zacela z vecjimi stevilkami. Vendar so vsi ti modrci bolj za okras, DAAALEC od tega, kako bi naj stali oz. vse skupaj drzali na mestu! Zal model in material za velikost 75b ni primeren za kosarico d ali vec! Na sreco sem na netu nasla angleske spletne trgovine npr. figleaves.com, affairlingerie.com, kjer imajo vecjo izbiro nadstandardnih modrcev, narejenih prav za vecje stevilke. Cene so tako - od relativno poceni (12 funtov ali ene 15 eur) pa do ene 32 funtov (to so moji najdrazji). Postnina je okoli 5.50 funta, poleg tega pa najdes kaksne kode za popust (trenutno imam recimo 20%na vse), vedno placujem s kreditno kartico in doslej se nikoli nisem imela nobenih problemov. Vedno sem dobila naroceno blago hitro in tudi pri vracilu ne komplicirajo. Moram rect, da so sedaj znamke Fantasie ali pa Freya zame najboljse in ceprav sem prej pokupila vse mogoce modele Triumpha (samo da je bila moja stevilka), jih tudi slucajno ne oblecem vec. Kar se pa tice modrcev za dojenje - meni najboljsi so znamke ANITA. Obvezno s kostjo, ker sicer pri vecjih stevilkah ni nobene podpore, imas pa vse stisnjeno spredaj. Edini minus pri spletnem narocanju je najti prav stevilko, zato v zacetku pac probas nekaj, pa potem vrnes (in to nekaj stane). Vendar se mi definitivno zdi vredno, ker sta kvaliteta in udobje res cisto nekaj drugega. Isto velja za kopalke, vecje kosarice (pri manjsem obsegu) pri nas sploh ne dobis, kaj sele, da bi lahko kupil hlacke posebej. V glavnem, se splaca pogledat te strani, kjer lahko tudi preberes mnenja o razlicnih modelih.
|
|
|
|