|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ČUDNO VPRAŠANJE?
26.5.2005 17:30:48   
LONA13
Vem da večino skrbi, če otrok premal brca. Mene pa zanima ali je možno da se otrok premika non - stop?
Pa še nekaj: ali katera ve, če lahko čokolada škoduje razvoju otroka?:zmeden2:

polona :nosecka:33t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ČUDNO VPRAŠANJE?
26.5.2005 17:34:17   
Jessy
Če otrok miga kar naprej, te nima kaj skrbeti!

Je bilo pa nedolgo tega že govora o čokoladi in njenem pozitivnem vplivu na čustveni razvoj otroka. Tako, da kar veselo glodaj čokolado in uživaj v tem!!!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ČUDNO VPRAŠANJE?
26.5.2005 18:21:56   
bobek05
To prvič čujem, da čokolada vpliva na razvoj otroka, so pa punce že večkrat na forumu debatirale o tem, da če ješ čokolado, da je otroček bolj aktiven!!! Jaz bi rekla, da je to res.. ker se težko uprem sladkim stvarem, pa moj :angel: ves čas skače po trebuhu... :)-

Kako to misliš, da se premika non-stop??? :zmeden: Otrok bi naj v tem času spal 90% vsega časa... Pa tudi če je zelo dejaven ali pa ti dosti "tišči" ven glavico, ritko, nogice, rokice... kljub temu so obdobja, ko pa čisto miruje ali pa ga dosti manj občutiš (npr. ponoči)... Mogoče pa tvoj telovadi še v spanju..

Če te to skrbi, vprašaj G, ampak nisem še slišala, da bi se katera pritoževala nad pretirano aktivnostjo svojega otročka :zmeden:

:nosecka: v 35t

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ČUDNO VPRAŠANJE?
26.5.2005 18:32:41   
LONA13
Sej se ne pritožujem! jest sm čist vesela, da me skoz spominja na to, da je v men. Ponoč ga pa res nic ne cutm, verjetn on takrat pociva kot jest. mi je že g rekla da je zelo živahen. - čokolada dela svoje

Vprašala sem zato, ker sem nekje zasledila, da tudi glih ni najboljš če je pa preveč aktiven!!

:sloncek::nosecka:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ČUDNO VPRAŠANJE?
26.5.2005 18:44:27   
Jessy
Ni dolgo nazaj, ko je ena punca objavila nek članek v angleščini o vplivu čokolade čustven razvoj otroka v času nosečnosti.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ČUDNO VPRAŠANJE?
26.5.2005 21:13:47   
aljča
Sam tole vam lahko rečem, da na mojo punco čokolada ni nič vplivala tko da bi bilo negativno,bolj name in moje Kg ampak se ji v času nosečnosti nisem mogla odreč.Sedaj je punca že 12 letnica in od malega ima zelo,zelo rada čokolado-to je tisto,ko lahko na :duda:vpliva kasnej;););).
L.p.z veliko čokoladnih užitkov v nosečnosti
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ČUDNO VPRAŠANJE?
26.5.2005 21:14:58   
pravljica
poišči si pri dr Pušenjaku, jaz sem ga enkrat v zvezi s tem spraševala, ker mi že čokolada čez ušesa gleda...v glavnem, ne pretiravat s sladkarijami...vsaj ne preveč naenkrat, ker s tem kao "posiljuješ" otročka s sladkorjem (zaradi tega lahko pride do diabetisa)...raje večkrat po malo...tako nekako je napisal

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ČUDNO VPRAŠANJE?
27.5.2005 9:24:22   
saba
:sloncek:MOJA MALA JE TUDI ZELO AKTIVNA:sloncek:

non stop se neki premika in me brca, tudi G. je rekel, da že dolgo ni gledal tako živahnega otroka, komaj da jo je izmeril na UZ. Ampak pri tej pripombi se je samo smejal in ni bil čisto nič zaskrbljen, tako da nisem niti jaz.

lp
saba
26t

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Ime za punčko?
JAPE

Katero ime vam je všeč za punčko?

Tanita (22%)

Karin (72%)

Terezija (6%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!