ČUDNO VPRAŠANJE? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

LONA13 -> ČUDNO VPRAŠANJE? (26.5.2005 17:30:48)

Vem da večino skrbi, če otrok premal brca. Mene pa zanima ali je možno da se otrok premika non - stop?
Pa še nekaj: ali katera ve, če lahko čokolada škoduje razvoju otroka?:zmeden2:

polona :nosecka:33t

Jessy -> ČUDNO VPRAŠANJE? (26.5.2005 17:34:17)

Če otrok miga kar naprej, te nima kaj skrbeti!

Je bilo pa nedolgo tega že govora o čokoladi in njenem pozitivnem vplivu na čustveni razvoj otroka. Tako, da kar veselo glodaj čokolado in uživaj v tem!!!

bobek05 -> ČUDNO VPRAŠANJE? (26.5.2005 18:21:56)

To prvič čujem, da čokolada vpliva na razvoj otroka, so pa punce že večkrat na forumu debatirale o tem, da če ješ čokolado, da je otroček bolj aktiven!!! Jaz bi rekla, da je to res.. ker se težko uprem sladkim stvarem, pa moj :angel: ves čas skače po trebuhu... :)-

Kako to misliš, da se premika non-stop??? :zmeden: Otrok bi naj v tem času spal 90% vsega časa... Pa tudi če je zelo dejaven ali pa ti dosti "tišči" ven glavico, ritko, nogice, rokice... kljub temu so obdobja, ko pa čisto miruje ali pa ga dosti manj občutiš (npr. ponoči)... Mogoče pa tvoj telovadi še v spanju..

Če te to skrbi, vprašaj G, ampak nisem še slišala, da bi se katera pritoževala nad pretirano aktivnostjo svojega otročka :zmeden:

:nosecka: v 35t

LONA13 -> ČUDNO VPRAŠANJE? (26.5.2005 18:32:41)

Sej se ne pritožujem! jest sm čist vesela, da me skoz spominja na to, da je v men. Ponoč ga pa res nic ne cutm, verjetn on takrat pociva kot jest. mi je že g rekla da je zelo živahen. - čokolada dela svoje

Vprašala sem zato, ker sem nekje zasledila, da tudi glih ni najboljš če je pa preveč aktiven!!

:sloncek::nosecka:

Jessy -> ČUDNO VPRAŠANJE? (26.5.2005 18:44:27)

Ni dolgo nazaj, ko je ena punca objavila nek članek v angleščini o vplivu čokolade čustven razvoj otroka v času nosečnosti.

aljča -> ČUDNO VPRAŠANJE? (26.5.2005 21:13:47)

Sam tole vam lahko rečem, da na mojo punco čokolada ni nič vplivala tko da bi bilo negativno,bolj name in moje Kg ampak se ji v času nosečnosti nisem mogla odreč.Sedaj je punca že 12 letnica in od malega ima zelo,zelo rada čokolado-to je tisto,ko lahko na :duda:vpliva kasnej;););).
L.p.z veliko čokoladnih užitkov v nosečnosti
Alja:metulj::metulj:

pravljica -> ČUDNO VPRAŠANJE? (26.5.2005 21:14:58)

poišči si pri dr Pušenjaku, jaz sem ga enkrat v zvezi s tem spraševala, ker mi že čokolada čez ušesa gleda...v glavnem, ne pretiravat s sladkarijami...vsaj ne preveč naenkrat, ker s tem kao "posiljuješ" otročka s sladkorjem (zaradi tega lahko pride do diabetisa)...raje večkrat po malo...tako nekako je napisal

saba -> ČUDNO VPRAŠANJE? (27.5.2005 9:24:22)

:sloncek:MOJA MALA JE TUDI ZELO AKTIVNA:sloncek:

non stop se neki premika in me brca, tudi G. je rekel, da že dolgo ni gledal tako živahnega otroka, komaj da jo je izmeril na UZ. Ampak pri tej pripombi se je samo smejal in ni bil čisto nič zaskrbljen, tako da nisem niti jaz.

lp
saba
26t

Stran: [1]