Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Avtokamp Koversada - Vrsar 26.5.2005 15:38:39
|
|
|
|
*daša*
|
pri nas (v našem kempu) v takem primeru plačaš samo osebo - brez šotora, prikolice,... in pa seveda turistično takso. lp, daša
|
|
|
|
Avtokamp Koversada - Vrsar 26.5.2005 15:45:20
|
|
|
|
buči
|
Hvala!!!!!!! :rozica: :kuza:
|
|
|
|
Avtokamp Koversada - Vrsar 27.5.2005 7:22:57
|
|
|
|
buči
|
Na tem linku so sicer cene, ampak baje se poleg plačila osebe na dan plača še parcela. A kdo kaj ve?:zmeden:
|
|
|
|
Avtokamp Koversada - Vrsar 27.5.2005 21:54:17
|
|
|
|
*daša*
|
Ja, pr nas je tko: če prideš k enmu, ki ima paušal in se prijaviš na njegov paušal kot gost, ti ni treba plačat nič drugega kot osebo+takso. Tudi, če si recimo postaviš zraven njihove prikolice šotor ti ni treba plačat nič drugega kot osebo+takso – ampak moraš na recepciji izrecno poudarit, da se kot gost prijavljaš na ta in ta paušal. Je pa to 100% tako, ker npr. jst sem na paušalu, moj fant pa ni in on vedno plača samo osebo+takso jst pa seveda samo takso. Mamo pa zraven prikolice postavljena še dva šotora, ko pride kdo na obisk in še nikoli niso komplicirali. Glede avta je pa tako – npr. mi imamo na paušalu dva avtomobila in to pomeni, da lahko v kemp pripeljemo katerakoli dva avtomobila, če hočemo še tretjega moremo pa plačat. Tako, da bi v vašem primeru plačali le osebe+ takse in mogoče še avto, parcele pa 100% ne. Joj, sm naložla ampak drugače ne znam, povedat :ups: Lp, daša
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?