Avtokamp Koversada - Vrsar (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

buči -> Avtokamp Koversada - Vrsar (26.5.2005 15:33:22)

Ali mogoče kdo ve, koliko je treba na dan po osebi plačati poleg turistične takse v Koversadi, če bivaš v prikolici, kateri lastniki so pavšalni gostje?

Baje se plača bivanje, a ne vem, kakšno - prokolica, šotor :zmeden:

Hvala za informacije.

:kuza:

*daša* -> Avtokamp Koversada - Vrsar (26.5.2005 15:38:39)

pri nas (v našem kempu) v takem primeru plačaš samo osebo - brez šotora, prikolice,... in pa seveda turistično takso.

lp, daša

*daša* -> Avtokamp Koversada - Vrsar (26.5.2005 15:42:30)

tule je pa cenik

http://www.anita.hr/gb/kkoversada.htm

buči -> Avtokamp Koversada - Vrsar (26.5.2005 15:45:20)

Hvala!!!!!!! :rozica:

:kuza:

buči -> Avtokamp Koversada - Vrsar (27.5.2005 7:22:57)

Na tem linku so sicer cene, ampak baje se poleg plačila osebe na dan plača še parcela. A kdo kaj ve?:zmeden:

*daša* -> Avtokamp Koversada - Vrsar (27.5.2005 21:54:17)

Ja, pr nas je tko: če prideš k enmu, ki ima paušal in se prijaviš na njegov paušal kot gost, ti ni treba plačat nič drugega kot osebo+takso. Tudi, če si recimo postaviš zraven njihove prikolice šotor ti ni treba plačat nič drugega kot osebo+takso – ampak moraš na recepciji izrecno poudarit, da se kot gost prijavljaš na ta in ta paušal.

Je pa to 100% tako, ker npr. jst sem na paušalu, moj fant pa ni in on vedno plača samo osebo+takso jst pa seveda samo takso. Mamo pa zraven prikolice postavljena še dva šotora, ko pride kdo na obisk in še nikoli niso komplicirali.

Glede avta je pa tako – npr. mi imamo na paušalu dva avtomobila in to pomeni, da lahko v kemp pripeljemo katerakoli dva avtomobila, če hočemo še tretjega moremo pa plačat.

Tako, da bi v vašem primeru plačali le osebe+ takse in mogoče še avto, parcele pa 100% ne.

Joj, sm naložla ampak drugače ne znam, povedat :ups:

Lp, daša

Stran: [1]