|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malo še, pa bo SEPTEMBER...:)
26.5.2005 10:33:50   
pety78
Kako ste kaj septemberke?

Še samo 3 mesece...za nekatere, zame pa še cel mesec zraven ;) (PDP 29.09.).

No, včeraj sva bila z mojim :love: na pregledu - morfologija. In tako dolgo sva lahko občudovala najinega malega :duda:, ki je prav veselo luleka kazal. :bravo::bravo::bravo:
Sama sem sicer slutila na pobalina, prav tako mi je pa na nuhalni napovedala :modri:.
Sedaj pa izbiramo ime. Jaz sem se že nakako navadla na Vida, ampak moj pravi, da bo smešno, če bo Vid pri 50ih letih. :)-:)-:)-:)-:)-:)-
Kaj naj bo sedaj raje Franček ali pa Ivan, da ne bo v starih letih čudno zvenelo? :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Drugače pa je vse o.k.. Počutje tudi, kg pa 7+.

Kdaj boste šle kaj na morje? Že nakupujete opremo za otroka? Jaz razen nekaj cotik in dveh aventovih flašk (kuponi v revijah...:)) nimam še ničesar. Aja, pa še en slinček. :)-:)-:)-:)-

Lepo se imejte!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.5.2005 11:15:43   
chips
Živjo jaz imam sicer PDP 30.10. tako da boš ti prej kot jaz.
Kje se dobijo ti kupončki iz revij??
Katere revije kupuješ da so notri kupončki??
Jaz jih iščem pa nikjer nič ne zasledim.
Glede kupovanja pa še nič nisma šla v akcijo, ker pravijo babice da je treba še malce počakati da bo začel-a
:duda:brcati.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2005 11:52:37   
pety78
Mislim, da je bil eden v reviji Nosečnica, drugi pa v Moj malček.
Malo po trgovinah poglej, saj na prvi stani piše, da je v reviji kuponček za brezplačno stekleničko.

Če pa revij ne najdeš, ti jih pa lahko jaz nabavim.
Ampak mislim, da jih še imajo v večini trgovin ali pa trafik.

Pozdravček!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2005 12:04:32   
TVN
Še jaz se pofočkam, PDP 19.09. Krasno počutje, danes imam morfologijo in se že veselim. Baby brca, zaenkrat še ne veva spola, sama mislim, da je lulček...
Kilce + 6, počutje že ves čas nosečnosti odlično, brez slabosti, bolečin, le na začetku sem imela nekaj težav z izcedki.
Nekaj malega cotk sem dobila ravno včeraj, vendar bodo za kasneje, ker je velikost za 9 - 10 mesecev. Voziček naročen, ostalo robo pa bova najbrž začela kupovati v drugi polovici junija. V začetku julija naju čaka še šola za starše (Domžale).
Božajte bušije in uživajte v sončku!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2005 12:34:45   
Pia67
Živjo!

jaz mam kar števec na namizju računalnika, ki me vsako jutro pozdravi z dnevom manj. Ker mam napovedan CR, lahko odštejem kak dober teden.Torej čez 3 mesece.
Glede robe za dojenčico imam že vse, vraževernost gor ali dol, če bi kupila vse naenkrat, bi bil hud finančni zalogaj. Itak pa sem kupila vse rabljeno, zvečer grem po prsno črpalko, prav fajn se mi zdijo oglasi rabljene opreme.
Materinsko šolo sem že skoraj spravila pod streho (Domžale, čakajo me še 3 predavanja. Malo sem bila skeptična, če bodo predavanja tudi čez julij in avgust, zato sem pohitela, da bom potem imela mir in do konca spedenala stanovanje, ker se avgusta selim.

Punčka se že zdaj umiri ob brušenju in vrtanju. Jaz pa se lepo sprostim, kadar padem v mračno razpoloženje, ker sva ostali bolj ali manj sami. Moj dragi se ne more odločiti, silila ga pa ne bom. Ne maram posiljevanja ljudi.

Bo že.

Pobožajte trebuščke in uživajte sonček,

Pia

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2005 12:37:29   
Čiračara
Alo drage dame!

Men se zdi, da sem zmeraj boljše. Skoraj nič več utrujena in naveličana vsega:)-. Me pa zvečer full križ boli in noge, če preveč delam kaj čez dan:(.
Ah o kilah pa raje ne bi:)- - že +7-8kg do 24t. Tako, da sem se odločila, da se bom zdaj malo brzdala pri sladkarijah. Ampak zelooo dvomim, da mi bo to ratalo:)-.
Imava pa že voziček, lupinico, torbo, marelo in dvoje zokenčkov za najino miško:love::love:. Zibko in posteljico pa imava še od naju, ko sva bila dojenčka.
Pupa tud veselo brca in je prava razgrajačka.Že zdaj sva čist zaljubljena v to smrkljo:)-:)-:)-

LP vsem in uživajte:sloncek:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2005 12:40:57   
Čiračara
Pia, o čemu se pa možek ne more odločit?:zmeden2:..uff si zakomplicirano napisala:)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2005 12:52:49   
Pia67
Ah, klasika, slovenska folklora. Ko sva začela hodit, se je odklapljal od svoje bivše, za katero pač nisem vedela. Pa jima je ratala punčka. In najina bo ratala skoraj ob istem času, le leto kasneje. Zamolčal mi jo je, ker je vedel, da ga bom postavila pred dejstvo, da za otroka in ne navsezadnje družino mora skrbet in da se ne bom silila zraven.
In zdaj cinca. Bil bi z vsemi in z nikomer. Ampak, men se ravno ne da ubadat s tem, ker nima smisla.
Včasih se počutim butasto in naivno. Kolikokrat sem z pametnim nasvetom pomagala drugim. Za lasten primer pa nimam komentarja.
Ah, itak sem se že preveč razpisala. Skratka, ni panike, bomo že kako spedenal vse skupaj. Važno mi je, da imava normalne odnose in se ne skregava. To ne bi nikamor peljalo.

Pia

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2005 12:56:04   
Matej@
Zdravo!

Tale forumček je tk fajn brat, ko je toliko dobre volje :bravo:

Mi smo tut (še glih) septembrčki, PDP. 29.9. Z nami je pa tako:
-malo brcamo (včeraj je blo ravno 22t)
-kile so +6-7 :zmeden:
-pojma nimamo, a je lulček al ne, se bomo pustli presenetit
-počutje vredu, popoldne utrujena za crknit
-spanec katastrofa že od začetka zanositve
-celulit +200% (avionska stopnja :hudicek: )
-strije še nobene :bravo:
-imava samo ene copatke, ki sva jih dobila že pred meseci bolj za hec - zdaj se vsak dan priganjava, da bi vendarle šla po nakupih, probala bova dobit še kaj rabljenega
-postelce bova ponucala kr najine, zna katera svetovati, kje naj kupiva jogi?
-v materinsko šolo bova šla v LJ 6/6

Drgač pa morm malo potožit (se zanašam na šolo, da mi bojo razširili obzorja :ups: )- js nimam poooooojma, ka bo naša bebika rabla, nimam brata/sestrce, nobene bebice v bližini, da bi se o tem podučila, to bo itak najina prva štučka, gledam vse te sezname in me je groza, a se bom znašla... Meni se zdi to res cela znanost, od opreme (teh pump za prsi pa to, do širokega povijanja, vseh drobnarij - da ne bi kaj narobe naredla :zmeden::zmeden: ) Tako si želiva to štručko, obenem se mi pa zdi, da bom pravi antitalent :( ... A še katero tu muči?!?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2005 13:03:40   
Čiračara
Ja Matej@, mene tud to muči.
Tud jaz sem edinka, nimam brata, ne sestre, ki bi lahko prenesla izkušnje na mene:zmeden:. Ah mislim, da ko dobiš to malo stvarco:love:v roke, da vse steče samo od sebe. Pa tud na mojga moža računam, da mi bo vsaj pri gospodinjskih opravilih pomagal. Že zdaj govori, kako naju bo cartal:bravo::bravo:.
Drgač pa Mateja - tu na forumu se dost izve a ne?:)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2005 13:19:21   
Matej@
No, samo da nisem edina zgublena.... Žal tut moje zlate mamce nimam več ob sebi, da bi mi kaj prišepnila, mogoče se bo pa moj oče izkazal za dobrega mentorja 9nebesa ...

Ta forum je pa itak zakon, Čiračara, priznam pa, da ogromno stvari preberem, da pa sm včasih, ko bi lahk svetovala kakšni drugi, tk lena za pisanje, da bi morala samo sebe za ušesa :grrr: . Ker pa hodim škilit na forum iz službnega PC, pa morm mau merkat, da me šef zraven ne zaloti ;) .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.5.2005 13:24:06   
Čiračara
Ah Mateja boš videla, da bomo super mamice:bravo::bravo:. Vsaka tu pa tam "kiksne", ampak ima tud vsaka tisti "materinski čut", ki ve kaj je prav in kaj ne:)....

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.5.2005 13:26:08   
pety78
Matej@, midve imava pa isti PDP.

Pa še kje bi se našla v tvojih besedah, predvsem pri celulitu....Ojej, ojej, ...:)-:)-:)-

Drugače pa tudi mene skrbijo vsi ti nakupi in če bom znala,... :zmeden:

Za materinsko šolo si se že prijavila? Jaz jo bom tudi obiskovala v Lj,ker bom verjetno tam tudi rodila.
Mogoče veš, kdaj so termini?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.5.2005 13:46:29   
Čiračara
Pri celulitu se tud jaz lahko veselo pridružim:)-:)-

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.5.2005 14:43:37   
Matej@
Materinska se začne v LJ v stari porodnišnici 6.6., termina sta ob 16h in 18h, se ni treba nč posebej prijavljat, samo z zdrav.kartico mormo it kak dan pred začetkom v sprejemno pisarno v novo porodnišnico (med 8. in 15.uro vsak dan), da lahk pol naprej zaračunajo zavarovalnici, za nas je pa šola, seveda, zastonj. Predavanj bo 10, urnik po dnevih se pa dogovarja sproti (2-3 tedensko), tako da se v 1 mesecu končajo. Tel. je pa 522 60 48.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.5.2005 15:38:56   
teta beta
Se bom še jaz oglasila. Danes sem malo boljše volje kot sinoči, ko sem se razkurila na včerajšnjem septemberskem postu, čeprav se je naša delegacija za na podelitev diplome povečala in karte ne bojo stale samo deset, ampak dvajset jurjev! Za en list papirja!, ampak sploh nočem več razmišljat o tem, samo še z roko zamahnem.

V materinsko šolo grem junija, traja menda tri tedne, upam, da imajo klimo... ;) Celulita ni nič več kot prej, kar pa seveda ne pomeni, da ga ni :)-.

Pia, maš prav, da se ne sekiraš zaradi deda. Še dobro, da si tako skulirana, jaz verjetno ne bi bila... no, al pa tudi, lahko je biti pameten...

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.5.2005 8:37:42   
ninocka
jst sem si od opreme kupila zaenkrat samo par stvari - dekico, brisačko, štumfke, bodi in kompletek - slinček, kapica, copatki. Nočem kupovat v naprej, ker ne vem kaj bom dobila od fantove sestre&sestrične, pa tut ni mi jasno kaj nej kupm, ker ne vem kok bo velik, pa kok bo vroče/mraz septembra. Da ne bom mela pol same zimske al pa poletne stvari, temperature bojo pa lih kontra.
Ja pa učeri pršla sestra iz Nizozemske in ko je talala darila, jih je dobil pikec seveda največ in ful luštne. Za posladek mu je pa kupla Benettonov body - je rekla, da bo vedu, kje teta seb stvari kupuje ;)

Mava že zibko, lupinico, voziček bova začela kupovat zdej, junija imava šolo, julija dobiva omare za otroško sobo, tko da morva zdej jo počasi začet rihtat (prebarvat, spucat, odstrant stvari, ki jih ne rabimo - v bistvu je bla to do zdej ena rumpl kamra :)).
Veselo odštevam dneve do odhoda iz službe - še dobre 3 tedne in me do druzga leta ne vidjo več!

En lep sončen pozdrav vsem septemberkam in seveda vsem ostalim,

ninocka

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?