Matej@ -> Malo še, pa bo SEPTEMBER...:) (26.5.2005 12:56:04)
|
Zdravo! Tale forumček je tk fajn brat, ko je toliko dobre volje :bravo: Mi smo tut (še glih) septembrčki, PDP. 29.9. Z nami je pa tako: -malo brcamo (včeraj je blo ravno 22t) -kile so +6-7 :zmeden: -pojma nimamo, a je lulček al ne, se bomo pustli presenetit -počutje vredu, popoldne utrujena za crknit -spanec katastrofa že od začetka zanositve -celulit +200% (avionska stopnja :hudicek: ) -strije še nobene :bravo: -imava samo ene copatke, ki sva jih dobila že pred meseci bolj za hec - zdaj se vsak dan priganjava, da bi vendarle šla po nakupih, probala bova dobit še kaj rabljenega -postelce bova ponucala kr najine, zna katera svetovati, kje naj kupiva jogi? -v materinsko šolo bova šla v LJ 6/6 Drgač pa morm malo potožit (se zanašam na šolo, da mi bojo razširili obzorja :ups: )- js nimam poooooojma, ka bo naša bebika rabla, nimam brata/sestrce, nobene bebice v bližini, da bi se o tem podučila, to bo itak najina prva štučka, gledam vse te sezname in me je groza, a se bom znašla... Meni se zdi to res cela znanost, od opreme (teh pump za prsi pa to, do širokega povijanja, vseh drobnarij - da ne bi kaj narobe naredla :zmeden::zmeden: ) Tako si želiva to štručko, obenem se mi pa zdi, da bom pravi antitalent :( ... A še katero tu muči?!?
|
|
|
|