|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet jaz
25.5.2005 19:13:43   
metka11
Živ!

Spet se vam oglašam z enim vprašanjem. Ta mesec sva z mojim :love:začela delati na :duda:. Do mojega ciklusa,:hudicek: je sicer še 12 dni, ampak imam danes full čuden občutek. Trebuh me boli na isti način kot pred :hudicek:, tudi noge imam težke tako kot vedno kakšen dan pred M. Je imela že katera mogoče iste težave in kaj to pomeni?

Lp metka11
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet jaz
25.5.2005 19:16:09   
aljča
Joj jest sem pa mal:zmeden2:sem misla da si že nosečka oprosti.Zdej pa res ne vem kaj je to z menoj.Čist sem zmedena pa ....:ups::ups::ups::ups::ups:.

(odgovor članu metka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet jaz
25.5.2005 19:18:38   
metka11
Ma nč hudga, se trudimo, da bi bili :nosecka:

(odgovor članu metka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet jaz
25.5.2005 19:51:10   
baguSka
Jst mam med ovulacijo dostkrat tak občutk, če jo sploh mam.:zmeden2:

(odgovor članu metka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet jaz
25.5.2005 20:15:21   
aljča
baguska a veš da pa mene tkole suče od prejšnega četrtka tko da ne vem kaj je zdej to.Al je priprava na:hudicek:al pa sem mogoče:nosecka:?????:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
;);););););)

(odgovor članu metka11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet jaz
25.5.2005 20:15:23   
metka11
To že, ampak moja O ( po izračunih)je že mimo. Sem že v stanju mirovanja, če lahko tako rečem.

(odgovor članu metka11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet jaz
25.5.2005 20:16:52   
metka11
A pa se ti je že kdaj prej zgodilo, da bi se toliko časa pripravljalo na :hudicek:? Meni se še ni. Vedno je to en dan pred M.
Mogoče je pa samo psiha.
Držim pesti za obe, aljča.

(odgovor članu metka11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet jaz
25.5.2005 20:38:45   
aljča
Veš Metka kar nekaj časa sem imela neredne :hudicek:tko, da se pr men kar dost prej začne kuhat.Sedaj bo pa ta tretji mesec od kar sem na klomifenih in dabrostonih po inseminaciji je pa tko no bol točna.16.5 sem imela inseminacijo in takoj tisti teden sem že imela vse okol obrnjeno.Dones se mi zdi da je po dolgem času en normalen dan,ko mi ni slabo ampak sem pa zato bolj:zmeden2:pa:zaspan:.Res je da imam še čas do:hudicek:ampak res se čuden počutim,se kar bojim,če se bo ta frdamana:hudicek:zopet prkazala.Men se zmeri začne z svetlo rjavim izcedkom tko da 3do 4 dni traja da se mi oreng ulije ta hudič.Sej nočem na to mislit ampak ne gre:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.
Hvala ker držiš pestke.

(odgovor članu metka11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet jaz
25.5.2005 21:46:14   
SOONka
punce, ce bomo tako gledale na stvari, potem je lahko vse znak.
Meni npr. nikoli med O ni sla crna macka cez cesto, zdaj mi pa je...:)-:)-:)- itd.
Pocakajte na izostanek, ce ne boste vedno znova in znova iznasle kaksen "znak nosecnosti".:)

(odgovor članu metka11)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.