Spet jaz (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

metka11 -> Spet jaz (25.5.2005 19:13:43)

Živ!

Spet se vam oglašam z enim vprašanjem. Ta mesec sva z mojim :love:začela delati na :duda:. Do mojega ciklusa,:hudicek: je sicer še 12 dni, ampak imam danes full čuden občutek. Trebuh me boli na isti način kot pred :hudicek:, tudi noge imam težke tako kot vedno kakšen dan pred M. Je imela že katera mogoče iste težave in kaj to pomeni?

Lp metka11

aljča -> Spet jaz (25.5.2005 19:16:09)

Joj jest sem pa mal:zmeden2:sem misla da si že nosečka oprosti.Zdej pa res ne vem kaj je to z menoj.Čist sem zmedena pa ....:ups::ups::ups::ups::ups:.

metka11 -> Spet jaz (25.5.2005 19:18:38)

Ma nč hudga, se trudimo, da bi bili :nosecka:

baguSka -> Spet jaz (25.5.2005 19:51:10)

Jst mam med ovulacijo dostkrat tak občutk, če jo sploh mam.:zmeden2:

aljča -> Spet jaz (25.5.2005 20:15:21)

baguska a veš da pa mene tkole suče od prejšnega četrtka tko da ne vem kaj je zdej to.Al je priprava na:hudicek:al pa sem mogoče:nosecka:?????:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
;);););););)

metka11 -> Spet jaz (25.5.2005 20:15:23)

To že, ampak moja O ( po izračunih)je že mimo. Sem že v stanju mirovanja, če lahko tako rečem.

metka11 -> Spet jaz (25.5.2005 20:16:52)

A pa se ti je že kdaj prej zgodilo, da bi se toliko časa pripravljalo na :hudicek:? Meni se še ni. Vedno je to en dan pred M.
Mogoče je pa samo psiha.
Držim pesti za obe, aljča.

aljča -> Spet jaz (25.5.2005 20:38:45)

Veš Metka kar nekaj časa sem imela neredne :hudicek:tko, da se pr men kar dost prej začne kuhat.Sedaj bo pa ta tretji mesec od kar sem na klomifenih in dabrostonih po inseminaciji je pa tko no bol točna.16.5 sem imela inseminacijo in takoj tisti teden sem že imela vse okol obrnjeno.Dones se mi zdi da je po dolgem času en normalen dan,ko mi ni slabo ampak sem pa zato bolj:zmeden2:pa:zaspan:.Res je da imam še čas do:hudicek:ampak res se čuden počutim,se kar bojim,če se bo ta frdamana:hudicek:zopet prkazala.Men se zmeri začne z svetlo rjavim izcedkom tko da 3do 4 dni traja da se mi oreng ulije ta hudič.Sej nočem na to mislit ampak ne gre:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.
Hvala ker držiš pestke.

SOONka -> Spet jaz (25.5.2005 21:46:14)

punce, ce bomo tako gledale na stvari, potem je lahko vse znak.
Meni npr. nikoli med O ni sla crna macka cez cesto, zdaj mi pa je...:)-:)-:)- itd.
Pocakajte na izostanek, ce ne boste vedno znova in znova iznasle kaksen "znak nosecnosti".:)

Stran: [1]