čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 ni lažje verjet, vendar mu pedofilstvo nikoli ni bilo dokazano. Jaz ga že od začetka 90 dojemam kot žrtev, kar je dejansko bil. Večen otrok,ki so vsi hoteli potegniti od njega kar se je dalo. Tudi verjetno ti njegovi zadnji koncerti bi napolnili žepe vsem advokatom, prijateljem in družini samo njemu ne. Besede, ki jih je izrekla njegova sestra so večini prišle do srca - meni ne, ker sama vem, da ni prireditve na katero bi sama šla dva dni po smrti mojega brata. In sedaj po njegovi smrti imajo vsi spet možnost služiti na njegov račun. Imamo srečo, da smo odraščali ob njegovi glasbi tako kot so naši starši odraščali ob glasbi Beatlsov, naši otroci tega ne bodo imeli niti čutili, ker je svet drugačen, ker se idoli zaradi interneta in televizije spreminjajo iz minute v minuto, ker ni teško dobiti nobenega posnetka. Se spomnim, ko je bil napovedan izid albuma Bad sem očetu cel mesec pospravljala garažo in delavnico, da me je odpeljal v Zagreb po kaseto( v tistih časih si v Zagrebu vedno prej dobil te stvari kot pa v Sloveniji) - danes gredo naši otroci samo do računalnika in dobijo kar hočejo. In verjamem, da je to tisto, kar je prinašalo dodaten čar vsemu in zato nikoli več ne bo nikogar, ki bi prodal toliko albumov pa naj se rodi ša tako velik talent. MJ pa res želim mir, ki ga na tem svetu ni našel, da ga najde na drugi strani. Ja, gita. Je pa res, da je bila prireditev v celoti posvečena NJEMU. In če bi jaz bila na njenem mest, bi tudi šla. Saj se ni zabavala, videlo se je kako trpi. Ker od družine sta bila le MJ in Janet zelo povezana. Jezna sem pa zeloooooo namreč na njegovega očeta. Ker ni videti, niti čutiti, da kaj veliko objekuje za sinom. In Michael je imel prav. Že od rojstva ga oče ni kaj dosti maral. Prisegal je bolj na druge brate, da bo kaj od njih, pa ni bilo. Kasneje se je M.zdelo, kot da je oče ljubosumen nanj. Tako je rekel v enem intervjuju. In tudi jaz mislim tako. gita, tudi jaz sem celo večnost čakala na kaseto, se mi zdi, da so mi jo kupili v Nemčiji, ko sem tok težila.