|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Navezanost
25.6.2009 17:55:12   
babyface
Jaz imam pa problem z navezanostjo naše miške na babico in dedka. Zdaj sem začela hoditi v službo in jo imata do septemra , ko bo šla v vrtecv varstvu tašča in tast. Ko pridem iz službe in mi jo pripeljeta domov jih sploh noče spustit oz. noče z mano v stanovanje in ful joka. Upam, da je to samo neko obdobje, ker je prav neprijeten občutek, ko otrok noče s tabo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Navezanost
25.6.2009 20:37:54   
Anonimen
babyface, otrok je vedno bolj navezan na tistega, ki je več z njim.
če veliko časa preživiš v službi, potem gre žal v minus tebi.
poskusi biti čim več z otročkom in se mu maksimalno posveti (pri starih starših je - predvidevam - stalno v srčiki pozornosti).

lahko pa je njen jok samo posledica tega, da ni dojela tvoje odsotnosti in jo je strah, da jo pustiš samo? mogoče bi bilo bolje, da prideš ti ponjo - vsaj na začetku.

meni se je sicer dogajalo nasprotno: otroček je bil zelo navezan name in je bilo na začetku prav težko, ko sem ga oddajala v varstvo svojih staršev. kljub njegovi majhnosti sem mu stalno razlagala, kam grem in da pridem nazaj... in vedno ko sem odšla, sem mu morala pomahati (če mu nisem, je bil zbegan).
s časoma se navadi.

upam, da boš našla rešitev, da si pridobiš punčko nazaj... navsezadnje smo starši tisti, ki jih imajo otroci nagonsko najrajši.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babyface)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2009 20:42:38   
buči
Ja, zoprno je, ampak bodi vesela, da gre še h komu, ker bolj grozno je, da je otrok navezan le na starše.Naš starejši je 4 mesece bruhal, ko smo se le pripeljali v bližino vrtca, kričal, ko sem odhajala od doma, četudi je bil pri starih starših, se naju oklepal. Včasih je to še težje.

Saj bo minilo, pa pridejo nove zadeve ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2009 11:56:49   
babyface
Hvala za odgovore. Naj povem, da si v službi ne morem krojit delovnega časa kakor si ga verjetno večina ne more. Ker ima avto mož, mi jo pač pripeljejo stari starši. da se ne voziva z busom, ko je gužva..
Verjetno pa bi bila njena reakcija enaka tudi, če bi jo jaz prišla iskat ker je na njiju zelo navezana sploh na dedka.
L.p.

(odgovor članu babyface)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2009 13:37:29   
pety78
Verjetno pa bi bila njena reakcija enaka tudi, če bi jo jaz prišla iskat ker je na njiju zelo navezana sploh na dedka.

Poznam ta občutek. Sem bila ena izmed takih. Moj dedek je bil meni prvi na vsem svetu. Zaradi tega nisem imela mamice nič manj rada, ampak če bi lahko izbirala, bi bila še več časa z njim, tako pa le za vsake počitnice, ker smo bili le bolj oddaljeni.

Tudi moji otroci so zelo navezani na dedka, jokajo ob slovesu res ne, tako da probaj z veliko mero razumevanja in ne biti užaljena zaradi tega. Jokanje bo s časom minilo, dedek bo pa dedek, ki ga bo imela vedno rada in hvala bogu, da je tako.

< Sporočilo je popravil pety78 -- 26.6.2009 13:38:31 >

(odgovor članu babyface)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2009 8:13:15   
alesha
Te čisto razumem kako se počutiš. Tako je bilo tudi pri nas. Preberi si moj link spodaj.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=3925222&mpage=1

Lahko te potolažim, da to mine. Je pa pri nas trajalo kar nekaj časa. Šele zdaj se je umirila in je vesela, ko prideva z možem domov. Žal je res tako, da naši otroci več časa preživijo s starimi starši kot pa s svojimi starši... in seveda temu sledi navezanost. Čeprav... prej nisem bila čisto v to prepričana, zdaj pa sem.... otrok dobro ve kdo je mami... in je res mami je mami... ena in edina in najboljša. To zdaj vidim pri svoji punci, pa sem bila prepričana, da še dolgo časa ne bom imela tega občutka. Tako, da malo potrpi, to je pač faza.... bo pa minilo... je pa res, da še ne zelo kmalu.

Jaz sem takrat, ko sem prišla domov bila res z njo, vse svoj čas sem namenila njej. Nisem se obremenjevala s kuhanjem in pospravljanjem. Če sem kuhala sem jo vsake toliko časa vzela kar v naročje in ji razlagala kaj delam, veliko sva knjige gledale in se pogovarjale..... ne vem.... čim več časa bodi z otrokom, ko prideš domov... Pospravljala boš potem, ko bo šla spat.

V glavnem mine.... pri nas je... in sem si prav oddahnila. Ker je res butast feeling, da ko prideš domov pa otrok ne pokaže nobenega veselja.

Najina lubica LUNA - 28.05.2007
...in še ena lubica PIKA STELA - 2.5.2010

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?