alesha -> RE: Navezanost (7.7.2009 8:13:15)
|
Te čisto razumem kako se počutiš. Tako je bilo tudi pri nas. Preberi si moj link spodaj. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=3925222&mpage=1 Lahko te potolažim, da to mine. Je pa pri nas trajalo kar nekaj časa. Šele zdaj se je umirila in je vesela, ko prideva z možem domov. Žal je res tako, da naši otroci več časa preživijo s starimi starši kot pa s svojimi starši... in seveda temu sledi navezanost. Čeprav... prej nisem bila čisto v to prepričana, zdaj pa sem.... otrok dobro ve kdo je mami... in je res mami je mami... ena in edina in najboljša. To zdaj vidim pri svoji punci, pa sem bila prepričana, da še dolgo časa ne bom imela tega občutka. Tako, da malo potrpi, to je pač faza.... bo pa minilo... je pa res, da še ne zelo kmalu. Jaz sem takrat, ko sem prišla domov bila res z njo, vse svoj čas sem namenila njej. Nisem se obremenjevala s kuhanjem in pospravljanjem. Če sem kuhala sem jo vsake toliko časa vzela kar v naročje in ji razlagala kaj delam, veliko sva knjige gledale in se pogovarjale..... ne vem.... čim več časa bodi z otrokom, ko prideš domov... Pospravljala boš potem, ko bo šla spat. V glavnem mine.... pri nas je... in sem si prav oddahnila. Ker je res butast feeling, da ko prideš domov pa otrok ne pokaže nobenega veselja.
|
|
|
|