|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblačilca iz GARNA
25.5.2005 10:14:31   
Grascakinja
Ojla,

da vas tle vprašam, če ste tko fajn:

Od svakinje sem dobila kup cotk za bebo. Med njimi tudi precej žabic in puloverčkov iz "garna". Zanima me, koliko kaj ve uporabljate oz. ste uporabljale take cotke pri vaših nadobudnežih :zmeden::zmeden::zmeden:?

Meni se zdi da je to za poletje pretoplo (PDP 7.7.) in nekako milo rečeno :ups: čudno :ups: za nosit v današnjih časih. Tašča pa vsevprek, kako je to fino za prat in blablabla...

Prosim še za vaše mnenje :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oblačilca iz GARNA
25.5.2005 10:17:22   
Grascakinja
Mislim, "če ste tko fajn, da mi odgovorite", da ne bo katera napačno razumela.... :ups::ups::ups:

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oblačilca iz GARNA
25.5.2005 10:23:30   
Anonimen
Gud kveščn.
Meni je tudi babi turila tisti svoj garn, pa ga nisem prav rada vzela. Ne vem no... sej je prijeten za nosit (če je tanek, je tud za julija) pa zlo cort zgleda, samo ni pa prov prožen, pa še za peglat je smotan.

Tko da sem ga pospravila v omaro, čez dva meseca pa nesla nazaj in hvalila, kako ga je fajn nosila :ups:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   oblačilca iz GARNA
25.5.2005 10:24:32   
Pajaca
Men to ni všeč in tud če bi dobila ne bi uporabljala. Tud bombažne majčke pa hlačke so fajn za prat. Julija pa itak ne rabiš dosti več ko body s kr.rokavi, mogoče kakšne kr.hlače, pa kakšno jopico za zvečer.... sej je ful vroče.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   oblačilca iz GARNA
25.5.2005 11:36:16   
pravljica
hmm...saj bi komentirala, pa ne vem za kaj se gre...kaj je to garn :zmeden: :ups:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   oblačilca iz GARNA
25.5.2005 12:05:52   
Blink1
he he...pravljica...jaz enako nevedna:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   oblačilca iz GARNA
25.5.2005 12:59:41   
india
Garn....tanka pletenina, tudi ženski puloverčki,predvsem kvačkani , tisti z luknjicami so iz garna.....
Za bebeice se meni to ne zdi ravno najbolj praktično, ne vem, no, ker ni nič kaj preveč prožno, nekatri garni tudi nevem kako mehki niso:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?