oblačilca iz GARNA (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Grascakinja -> oblačilca iz GARNA (25.5.2005 10:14:31)

Ojla,

da vas tle vprašam, če ste tko fajn:

Od svakinje sem dobila kup cotk za bebo. Med njimi tudi precej žabic in puloverčkov iz "garna". Zanima me, koliko kaj ve uporabljate oz. ste uporabljale take cotke pri vaših nadobudnežih :zmeden::zmeden::zmeden:?

Meni se zdi da je to za poletje pretoplo (PDP 7.7.) in nekako milo rečeno :ups: čudno :ups: za nosit v današnjih časih. Tašča pa vsevprek, kako je to fino za prat in blablabla...

Prosim še za vaše mnenje :rozica:

Grascakinja -> oblačilca iz GARNA (25.5.2005 10:17:22)

Mislim, "če ste tko fajn, da mi odgovorite", da ne bo katera napačno razumela.... :ups::ups::ups:

Anonimen -> oblačilca iz GARNA (25.5.2005 10:23:30)

Gud kveščn.
Meni je tudi babi turila tisti svoj garn, pa ga nisem prav rada vzela. Ne vem no... sej je prijeten za nosit (če je tanek, je tud za julija) pa zlo cort zgleda, samo ni pa prov prožen, pa še za peglat je smotan.

Tko da sem ga pospravila v omaro, čez dva meseca pa nesla nazaj in hvalila, kako ga je fajn nosila :ups:

Pajaca -> oblačilca iz GARNA (25.5.2005 10:24:32)

Men to ni všeč in tud če bi dobila ne bi uporabljala. Tud bombažne majčke pa hlačke so fajn za prat. Julija pa itak ne rabiš dosti več ko body s kr.rokavi, mogoče kakšne kr.hlače, pa kakšno jopico za zvečer.... sej je ful vroče.

pravljica -> oblačilca iz GARNA (25.5.2005 11:36:16)

hmm...saj bi komentirala, pa ne vem za kaj se gre...kaj je to garn :zmeden: :ups:

Blink1 -> oblačilca iz GARNA (25.5.2005 12:05:52)

he he...pravljica...jaz enako nevedna:zmeden2:

india -> oblačilca iz GARNA (25.5.2005 12:59:41)

Garn....tanka pletenina, tudi ženski puloverčki,predvsem kvačkani , tisti z luknjicami so iz garna.....
Za bebeice se meni to ne zdi ravno najbolj praktično, ne vem, no, ker ni nič kaj preveč prožno, nekatri garni tudi nevem kako mehki niso:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Stran: [1]