|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poročna obleka
24.5.2005 23:29:54   
Nasy
Punce, vedno ste polne dobrih nasvetov in idej...help!!!:((
Ker bova imela malo poroko, ne bom nevesta v tisti beli obleki...ampak?!:zmeden::ups: Do sedaj sem bila vedno na poroki, kjer je bila nevesta v bajni poročni obleki, jaz pa nočem tega...Kaj mi svetujete...grem k šivilji, da mi naredi obleko po meri? Sploh ne poznam nobene:zmeden: Ali naj lutam po trgovinah in merim vse sorte? Poroka bo pa septembra..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Poročna obleka
24.5.2005 23:40:41   
kofetek2010
jaz sem imela hlačni kostim, pa korzet in špičake, ker je bila mini poroka; le najožji družinski člani in priče, niti ni pasala kakšna razkošna kiči obleka ;)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Poročna obleka
24.5.2005 23:59:34   
Nasy
Saj tako bo tudi pri naju..:)
Brez gužve:bravo:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Poročna obleka
25.5.2005 0:20:17   
Anonimen
Jest sem mela narejeno po meri zelo enostavno in s prosojnim plaščkom čez. Jo lahko letos oblečem, ker je bela in. Res ful enostavna, sem jo pol še za na gala ples enkrat mela. Pa čevlje tudi. Mi je pa prjatlca od mami sešila. Mi une torta obleke sploh niso potegnile.

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Poročna obleka
25.5.2005 4:31:29   
Anonimen
U, veš kašno bi jst, če bi jo kdaj rabila: tanke naramnice, stisnjeno pod prsmi, potem pa spuščeno skoraj do tal. Iz enega lahkega tankega blaga, mogoče bi ble gor lahko celo kašne drobne rožice...podoben model, kot so nosile v Prevzetnosti in pristranosti, če si gledala.

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Poročna obleka
25.5.2005 6:04:24   
Skabi
Jaz sem imela temnordeč korzet in gladko krilo umazano bele barve. Pa rdeče čevlje in za šopek eno rdečo vrtnico. Fajn bi bilo, če greš malo v izposojevalnice kar tako probat, da vidiš kaj ti paše. Saj tam nimajo samo bajnih poročnoh oblek ampak tudi kake take manj komplicirane.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Poročna obleka
25.5.2005 8:00:36   
Anonimen
http://www.thebridalshop.com/Prom_and_Evening.htm

Če malo pobrrskaš po strasni lahko najdeš dobre ideje!

Bojana

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Poročna obleka
25.5.2005 8:09:56   
NinKa
Jaz sem imela hlačni kostim, ker sem se isto kot Jana73 poročila v najožjem krogu, brez vsakeršnega taralalahopsasa. Se mi je zdelo, da kakšna bajna obleka ne bi bila glih najbolj primerna.

Kostim je pa bil bel z nežnimi črnimi črtami. Jaz sem ga kupila v trgovini, ker mi je pasal, brez da bi ga bilo treba krajšat.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Poročna obleka
25.5.2005 8:25:06   
Maxica
Ravno v soboto sem v Bistri videla nevesto v bordo večerni obleki. Poglej malo po trgovinah-boš dobila polno idej.:rozica:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Poročna obleka
25.5.2005 8:44:06   
baguSka
Midva če se bova, se bova pa kr v jeansu.;)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Poročna obleka
25.5.2005 8:56:55   
KIRA
nasy, saj ni nujno da za majhno poroko kaj "preprostega" maš. ali pa kostim. omisli si nekaj, kar je po tvojem okusu, pol pa pejd v lov iskat...
sicer je pa nas blo tud samo 11 na poroki, pa sem vseeno vzela v izposojo eno super lepo obleko - že zaradi forme in spominskih slik...
saj ni treba pretiravat, glavno, da se dobro počutiš v njej, saj je to tvoj dan, ki naj bi bil najsrečnejši v tvojem življenju. za to se pa splača mal potrudit in zrihtat....

LP :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Poročna obleka
25.5.2005 8:57:57   
GoYa
Jaz bom drugi mesec v belo rdeči kombinaciji. Nič komplikacij s poročnimi oblekami ali čim drugim. Poroka tudi v družinskem krogu in nekaj prijateljev. Bo pa sredi tedna, samo "obred" (civilni) in pogostitev na prostem. Malo drugače od klasičnih ohceti.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......