Poročna obleka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Nasy -> Poročna obleka (24.5.2005 23:29:54)

Punce, vedno ste polne dobrih nasvetov in idej...help!!!:((
Ker bova imela malo poroko, ne bom nevesta v tisti beli obleki...ampak?!:zmeden::ups: Do sedaj sem bila vedno na poroki, kjer je bila nevesta v bajni poročni obleki, jaz pa nočem tega...Kaj mi svetujete...grem k šivilji, da mi naredi obleko po meri? Sploh ne poznam nobene:zmeden: Ali naj lutam po trgovinah in merim vse sorte? Poroka bo pa septembra..

kofetek2010 -> Poročna obleka (24.5.2005 23:40:41)

jaz sem imela hlačni kostim, pa korzet in špičake, ker je bila mini poroka; le najožji družinski člani in priče, niti ni pasala kakšna razkošna kiči obleka ;)

Nasy -> Poročna obleka (24.5.2005 23:59:34)

Saj tako bo tudi pri naju..:)
Brez gužve:bravo:

Anonimen -> Poročna obleka (25.5.2005 0:20:17)

Jest sem mela narejeno po meri zelo enostavno in s prosojnim plaščkom čez. Jo lahko letos oblečem, ker je bela in. Res ful enostavna, sem jo pol še za na gala ples enkrat mela. Pa čevlje tudi. Mi je pa prjatlca od mami sešila. Mi une torta obleke sploh niso potegnile.

Anonimen -> Poročna obleka (25.5.2005 4:31:29)

U, veš kašno bi jst, če bi jo kdaj rabila: tanke naramnice, stisnjeno pod prsmi, potem pa spuščeno skoraj do tal. Iz enega lahkega tankega blaga, mogoče bi ble gor lahko celo kašne drobne rožice...podoben model, kot so nosile v Prevzetnosti in pristranosti, če si gledala.

Skabi -> Poročna obleka (25.5.2005 6:04:24)

Jaz sem imela temnordeč korzet in gladko krilo umazano bele barve. Pa rdeče čevlje in za šopek eno rdečo vrtnico. Fajn bi bilo, če greš malo v izposojevalnice kar tako probat, da vidiš kaj ti paše. Saj tam nimajo samo bajnih poročnoh oblek ampak tudi kake take manj komplicirane.

Anonimen -> Poročna obleka (25.5.2005 8:00:36)

http://www.thebridalshop.com/Prom_and_Evening.htm

Če malo pobrrskaš po strasni lahko najdeš dobre ideje!

Bojana

NinKa -> Poročna obleka (25.5.2005 8:09:56)

Jaz sem imela hlačni kostim, ker sem se isto kot Jana73 poročila v najožjem krogu, brez vsakeršnega taralalahopsasa. Se mi je zdelo, da kakšna bajna obleka ne bi bila glih najbolj primerna.

Kostim je pa bil bel z nežnimi črnimi črtami. Jaz sem ga kupila v trgovini, ker mi je pasal, brez da bi ga bilo treba krajšat.

:sloncek::kuza::sloncek:

Maxica -> Poročna obleka (25.5.2005 8:25:06)

Ravno v soboto sem v Bistri videla nevesto v bordo večerni obleki. Poglej malo po trgovinah-boš dobila polno idej.:rozica:

baguSka -> Poročna obleka (25.5.2005 8:44:06)

Midva če se bova, se bova pa kr v jeansu.;)

KIRA -> Poročna obleka (25.5.2005 8:56:55)

nasy, saj ni nujno da za majhno poroko kaj "preprostega" maš. ali pa kostim. omisli si nekaj, kar je po tvojem okusu, pol pa pejd v lov iskat...
sicer je pa nas blo tud samo 11 na poroki, pa sem vseeno vzela v izposojo eno super lepo obleko - že zaradi forme in spominskih slik...
saj ni treba pretiravat, glavno, da se dobro počutiš v njej, saj je to tvoj dan, ki naj bi bil najsrečnejši v tvojem življenju. za to se pa splača mal potrudit in zrihtat....

LP :rozica::rozica::rozica:

GoYa -> Poročna obleka (25.5.2005 8:57:57)

Jaz bom drugi mesec v belo rdeči kombinaciji. Nič komplikacij s poročnimi oblekami ali čim drugim. Poroka tudi v družinskem krogu in nekaj prijateljev. Bo pa sredi tedna, samo "obred" (civilni) in pogostitev na prostem. Malo drugače od klasičnih ohceti.

Stran: [1]