|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje in zelenjava
23.5.2005 21:51:46   
Naja31
Ojla,

a lahko jem svezo zelenjavo (paradiznik, zelena solata, paprika,....) ce dojim? Vem, da moram pri svezem sadju bolj paziti, kaj pa pri zelenjavi?
Full bi jedla eno tako poletno solato :)

Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dojenje in zelenjava
23.5.2005 21:59:39   
eva1
Jaz jem vse-sadje, zelenjavo na melega nič ne vpliva-najboljše da probaš en dan malo paradižnika, drugi dan solato...pa boš vidla če bojo reakcije!

Lp, Eva in Luka

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dojenje in zelenjava
23.5.2005 22:03:25   
Tajča & Jaka
Jaz sem do štirih mesecev malo pazila, solato sem pa ves čas jedla (razen radiča), sedaj pa jem vse in polno dojim, pa ni nobenih težav. Tudi babica mi je rekla, da lahko jem vse :)
Lp,
Tajča

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dojenje in zelenjava
23.5.2005 22:19:08   
skuštrana
Jaz že od začetka jem vse pa ni bilo nobenih problemov. Seveda pa z ničemer ne pretiravam...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dojenje in zelenjava
23.5.2005 22:22:32   
daisy
Uporabljaj jabolčni kis in ga daj malo manj - baje lahko tamale napenja.

jaz brez sadja in zelenjave ne zdržim, tako da jem skoraj vse (razen jagod) in izključno dojim.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dojenje in zelenjava
23.5.2005 22:33:11   
afrika
Jem vse - sicer sem prve tri mesece manj solatk, zdaj pa normalno, pa je z malim vse ok. Namesto kisa pa smo se navadili na limonin sok (+olivno olje). Zelo sveže deluje - se nam je zadopadlo in kar ostajamo na tem.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dojenje in zelenjava
24.5.2005 7:39:10   
corfu
Izobibaj se paprike, je zelo težka za želodec...sicer pa poskusi postopoma, če ne bo težev...dober tek!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dojenje in zelenjava
24.5.2005 9:51:08   
afrika
Jaz pa s papriko in paradižnikom sploh nisem imela nobenih težav. Če že, sem morala paziti pri zeljni in zeleni solati ter fižolu.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?