dojenje in zelenjava (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Naja31 -> dojenje in zelenjava (23.5.2005 21:51:46)

Ojla,

a lahko jem svezo zelenjavo (paradiznik, zelena solata, paprika,....) ce dojim? Vem, da moram pri svezem sadju bolj paziti, kaj pa pri zelenjavi?
Full bi jedla eno tako poletno solato :)

Lp, Naja

eva1 -> dojenje in zelenjava (23.5.2005 21:59:39)

Jaz jem vse-sadje, zelenjavo na melega nič ne vpliva-najboljše da probaš en dan malo paradižnika, drugi dan solato...pa boš vidla če bojo reakcije!

Lp, Eva in Luka

Tajča & Jaka -> dojenje in zelenjava (23.5.2005 22:03:25)

Jaz sem do štirih mesecev malo pazila, solato sem pa ves čas jedla (razen radiča), sedaj pa jem vse in polno dojim, pa ni nobenih težav. Tudi babica mi je rekla, da lahko jem vse :)
Lp,
Tajča

skuštrana -> dojenje in zelenjava (23.5.2005 22:19:08)

Jaz že od začetka jem vse pa ni bilo nobenih problemov. Seveda pa z ničemer ne pretiravam...

daisy -> dojenje in zelenjava (23.5.2005 22:22:32)

Uporabljaj jabolčni kis in ga daj malo manj - baje lahko tamale napenja.

jaz brez sadja in zelenjave ne zdržim, tako da jem skoraj vse (razen jagod) in izključno dojim.

afrika -> dojenje in zelenjava (23.5.2005 22:33:11)

Jem vse - sicer sem prve tri mesece manj solatk, zdaj pa normalno, pa je z malim vse ok. Namesto kisa pa smo se navadili na limonin sok (+olivno olje). Zelo sveže deluje - se nam je zadopadlo in kar ostajamo na tem.

corfu -> dojenje in zelenjava (24.5.2005 7:39:10)

Izobibaj se paprike, je zelo težka za želodec...sicer pa poskusi postopoma, če ne bo težev...dober tek!

afrika -> dojenje in zelenjava (24.5.2005 9:51:08)

Jaz pa s papriko in paradižnikom sploh nisem imela nobenih težav. Če že, sem morala paziti pri zeljni in zeleni solati ter fižolu.

Stran: [1]