|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri sušilni?
15.6.2009 14:54:58   
maxi133
Kupujem sušilni stroj, pa me zanima katerega priporočate? A je res da pri vsej tehnologiji, še vedno ni vredu pralno-sušilni stroj? Oz da je nedvomno boljši samo sušilni? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri sušilni?
15.6.2009 15:00:16   
sazi
Glede prelno-sušilnega - dva ločena stroja je fajn imet zato, ker lahko enako količino opranega tudi posušiš (npr sta oba stroja 7kg). pri kombiniranem pa je (vsaj kolikor je meni znano) ponavadi količina, ki jo stroj lahko posuši polovična glede na zmogljivost pranja.

SUšilni stroj imamo pa mi BOSCH WTW 86560 in je res super, pa še zelo malo porabi.

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
15.6.2009 15:37:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2009 16:09:38   
sonce21
Jaz imam Brandit (neka francoska firma), zgornje polnjenje, kupiljen v Leclercu. Do sedaj - cca 1 leto super zadovoljna, likalnik vklopila v tem času le 2 x user posted image . Zgornje polnjenje zato, ker nimam prostora v kopalnici in imam tudi pralni stroj z zgornjim polnjenjem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2009 16:21:57   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: sonce21

Jaz imam Brandit (neka francoska firma), zgornje polnjenje, kupiljen v Leclercu. Do sedaj - cca 1 leto super zadovoljna, likalnik vklopila v tem času le 2 x user posted image . Zgornje polnjenje zato, ker nimam prostora v kopalnici in imam tudi pralni stroj z zgornjim polnjenjem.

Jaz isto, kupila sem ga pa v GA. Imam tudi pralni stroj od te firme in z obema sem zelo zadovoljna.

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2009 0:19:43   
anckabancka
Jaz imam sušilca (in tudi pralni stroj) od AEG Electrolux. Oboje dela kot urca!

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2009 9:01:50   
majate
Jaz imam Zanussi, 4 leta je star. Dobila sem ga za darilo (sicer ga verjetno sploh ne bi imelauser posted image , ker mi je to bila čisto brezvezna napota). Brez problemov. Perilo v glavnem dosušujem in sem zelo zadovoljna in brez sušilca nočem več bit. Če bi danes kupovala, bi izbrala sušilca energetskega razreda A, ker so res kar veliki porabniki energije. Sicer pa mislim, da znamka sama ni garancija za zadovoljstvo.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2009 9:07:21   
NATAŠA35
jaz imam bosch in sem zelo zadovoljna že pet let, dela kot urca...imam pa kondenzacijskega in ko se nabere voda jo ali zlijem ali se pa porabi za čiščenje obraza, ali pa za likalnik namesto destilirane vode...imam ga ker nimam možnosti sušenja oblačila na zraku zaradi ceste in bližnje tovarne, v hiši če sušim, pa lahko pride do vlage v prostoru....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu majate)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.6.2009 9:13:48   
valerija77
Imam od bosch-a pralni in sušilni stroj maxx7 in sta enkratna. Ju ne zamenjam za noben Gorenjev stroj!
Fino je ker ima pralni stroj dodatne program za izpiranje oblačila zardi otrok.

http://www.mimovrste.com/artikel/3250026523/pralni-stroj-bosch-maxx-7-wae24441oe

http://www.mimovrste.com/artikel/3270021722/kondenzacijski-susilni-stroj-bosch-wte86303by

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.6.2009 10:42:14   
NATAŠA35
se strinjam valerija77 s teboj...pa dobro, ker imam tudi program za občutljivo perilo in program za lažje likanje, potem stvari samo lepo zložiš in hop v omaro....

razmišljam že o novem pralnem stroju, ki bo sigurno 7-8 kg...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.6.2009 17:09:53   
tweety83
Točno tako - če kupiš kombiniran stroj lahko opereš npr.6kg perila, posušiš pa samo polovico. Tud meni so vsi svetovali kupiti vsakega posebej. In tako imam sušilni stroj Bosch-star eno leto in pralni stroj Samsung- star pol meseca.
Oba sta perfektna in si ne znam predstavljati življenja brez njih.

Pa velik sreče pri nakupu.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.6.2009 6:05:02   
k30
Miele super sušilni stroj, pa pralni seveda

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.6.2009 9:22:52   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Glede prelno-sušilnega - dva ločena stroja je fajn imet zato, ker lahko enako količino opranega tudi posušiš (npr sta oba stroja 7kg). pri kombiniranem pa je (vsaj kolikor je meni znano) ponavadi količina, ki jo stroj lahko posuši polovična glede na zmogljivost pranja.
SUšilni stroj imamo pa mi BOSCH WTW 86560 in je res super, pa še zelo malo porabi.

To pa ne bo čisto držalo. Midva imava pralno sušilno stroj (v enem) Elektrolux z obojno zmogljivostjo 7kg!!!!!!

Je pa res, da ti v anvodilih potem piše, kakšne vrste perila se naj sušijo oz. perejo do koliko kg. Saj tudi vse vrste perila ni dobro prat na polni zmogljivosti, to je 7kg!

Jaz imam poleg standardnih programov za volno in podobno še programe za kopalke in spodnje perilo, za otroška oblačila, lahko likanje, jeans, srajce, športna oblačila (intenzivnejše pranje, pa čeprav na 40 st. recimo), pa še mogoče sem kakšenga pozabila.

Meni je bil pralno sušilni prava zadeva, ker nimava velike kopalnice in oboje ne gre noter, eno na drugem pa nisem hotela imet.

Pa še prat dam zvečer z poznejšim vklopom na nočnem toku, pa potem kar avtomatsko posuši, pa je zjutraj že suho. Le zložim. Ker pa med tednom perem vse ponoči (razen med vikendi), mi to prav pride. Da ne rabim iz pralnega dajat v sušilnega.

Imam pa Electrolux.

Končno smo trije:)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.6.2009 9:24:46   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Točno tako - če kupiš kombiniran stroj lahko opereš npr.6kg perila, posušiš pa samo polovico. Tud meni so vsi svetovali kupiti vsakega posebej. In tako imam sušilni stroj Bosch-star eno leto in pralni stroj Samsung- star pol meseca.
Oba sta perfektna in si ne znam predstavljati življenja brez njih.

Pa velik sreče pri nakupu.

Večina - cvenejših , je takšnih ja. Še največ je teh Candyjev, na te pa sem slišala že ogromno kritik.

Končno smo trije:)

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.6.2009 10:02:26   
k1
pralno sušilega odsvetujem. mi imamo whirlpool sušilca, pa je super. pa priporočam 7 čut in  zamik sušenja - nočni tok - pršparaš na elektriki.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.6.2009 10:35:05   
zmajaz
Mi imamo Bosch in smo super zadovoljni.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.