5ra_28 -> RE: kateri sušilni? (17.6.2009 9:22:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi Glede prelno-sušilnega - dva ločena stroja je fajn imet zato, ker lahko enako količino opranega tudi posušiš (npr sta oba stroja 7kg). pri kombiniranem pa je (vsaj kolikor je meni znano) ponavadi količina, ki jo stroj lahko posuši polovična glede na zmogljivost pranja. SUšilni stroj imamo pa mi BOSCH WTW 86560 in je res super, pa še zelo malo porabi. To pa ne bo čisto držalo. Midva imava pralno sušilno stroj (v enem) Elektrolux z obojno zmogljivostjo 7kg!!!!!! Je pa res, da ti v anvodilih potem piše, kakšne vrste perila se naj sušijo oz. perejo do koliko kg. Saj tudi vse vrste perila ni dobro prat na polni zmogljivosti, to je 7kg! Jaz imam poleg standardnih programov za volno in podobno še programe za kopalke in spodnje perilo, za otroška oblačila, lahko likanje, jeans, srajce, športna oblačila (intenzivnejše pranje, pa čeprav na 40 st. recimo), pa še mogoče sem kakšenga pozabila. Meni je bil pralno sušilni prava zadeva, ker nimava velike kopalnice in oboje ne gre noter, eno na drugem pa nisem hotela imet. Pa še prat dam zvečer z poznejšim vklopom na nočnem toku, pa potem kar avtomatsko posuši, pa je zjutraj že suho. Le zložim. Ker pa med tednom perem vse ponoči (razen med vikendi), mi to prav pride. Da ne rabim iz pralnega dajat v sušilnega. Imam pa Electrolux.
|
|
|
|