|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Veliiika jagodna torta
14.6.2009 21:45:01   
zarjica
Hčerki bi rada spekla jagodno torto za rojstni dan. Mora pa biti velika, ker iz okroglega modela ne bo dovolj (imamo dosti povabljenih). Se mi zdi, da sem nekoč nekje videla tortni model pravokotne oblike (????) in tisti bi bil prave velikosti za naše potrebe. Prosim vas, povejte mi, kje ta model lahko kupim? Pa kako potem recept prilagoditi velikemu modelu (lahko vzamem sestavine krat-2)? In glavno...imate kak pameten in ne pretežki recept za jagodno torto? Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Veliiika jagodna torta
14.6.2009 22:03:06   
Mikica
Te večje pravokotne pekače je imel Hofer pred kakšnim mesecem v akciji, drugače pa jih imajo tudi v Muellerju. Jaz za večje torte uporabim en večji pekač iz pečice (pazi, da imaš hladilnik dovolj velik, da bo potem šla torta te dimenzije not!)
Spečem pa biskvitno testo (za okrogel tortni model 28 cm):
5 jajc
15 dag moke
15 dag sladkorja
pol pecilnega

Za večji pekač podvojim maso.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2009 22:40:11   
J.L.
ful dobri recepti so na kulinarika.net. prečekiraj, sigurno najdeš kaj.

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2009 12:15:15   
zarjica
Hvala. Ravno toliko kot se veselim te torte, me je tudi groza...user posted image  No, ampak vse za mojo pupiko.user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2009 13:35:01   
Anonimen
Specem tale biskvit
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Biskvit_za_torto,_ki_nikoli_ne_pade_dol-5814.html

Pravokotni pekac za torte mislim,da sem jaz videla tudi v mercator tehniki.

Trenutno mi je najbolj vsec fila jogurt+sladka smetana+narezano sveze sadje+zelatina fix

(odgovor članu zarjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2009 6:35:35   
muška
lahko pa narediš dve ali tri okrogle, če npr. nimaš drugega pekača, da ne kupuješ novega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2009 1:16:05   
flora1
tale je super, ker ni jajc (moj fant jih ne sme jesti zaradi alergij): http://www.arhivo.com/?mod=aktualno&action=viewOne&ID=596&GID=8 user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?