Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zdravniški pregled pred vstopom v šolo 23.5.2005 14:50:37
|
|
|
|
nejcko
|
Kolikor sem seznanjena, ta pregled obsega tudi obisk pri psihologu. Žal je res tako, da naše otroke popredalčkajo še preden začnejo dobro živeti. Žal.
|
|
|
|
zdravniški pregled pred vstopom v šolo 23.5.2005 16:03:30
|
|
|
|
špelin@
|
Pri nas ta sistematski pregled ne vsebuje pregleda pri psihologu, ne kakšnih posebnih vprašalnikov :bravo: Itak smo dali psihologa, logopeda itd. "skozi" že pri petih letih in je itak bedasto čez eno leto vse ponavljati. Pri nas je poanta v tem, da otroka cepijo. Aja: mojo veliko piko sem peljala na ta pregled pred šolo k njeni osebni zdravnici, ne v pristojni ZD, od koder sem sicer tudi dobila vabilo, a sem jim pojasnila, da je že urejeno. In ni bilo nobenih problemov. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
zdravniški pregled pred vstopom v šolo 23.5.2005 17:47:30
|
|
|
|
nejcko
|
Ja, sem očitno res malo zamešala - psiholog je pri petih letih. Sem bila prepričana, da ta sistematski velja tudi za vpis v šolo. :zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?