Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MB - kje dobiti za torto.... 11.6.2009 12:20:22
|
|
|
|
mini11
|
Vem samo, da skenirajo sliko na oblat v Pohorski kavarni in stane cca. 6 eur. To sem včeraj tam videla. Za drugo pa žal ne vem.
|
|
|
|
RE: MB - kje dobiti za torto.... 11.6.2009 12:29:39
|
|
|
|
ksenjak
|
To je v bistvu iz istega materiala kot hostja v cerkvi. Pri Štormanu lahko prineseš kar barvno sliko na navadnem papirju in oni naprej uredijo. Ni potrebno nič skenirati. Sliko poiščeš na internetu, jo sprintaš in neseš tja. lp
|
|
|
|
RE: MB - kje dobiti za torto.... 11.6.2009 14:00:59
|
|
|
|
NTS
|
Pohorska kavarna ima zelo dobre, samo so malce dražje. Mi smo naši pupi naročili torto v Pika Nogavički v Hočah. Super okus, ogromno različnih motivov, imajo tudi pecivo, krožnike, svečke, ... Evo link : http://www.pika-torta.si/ Sama si poglej kakšne slikice že imajo, in se dogovori če želiš imeti kaj drugega. smo pa mi bili res zelo zadovoljni z njihovo ponudbo Toplo priporočam lp Nataša
|
|
RE: MB - kje dobiti za torto.... 11.6.2009 14:23:01
|
|
|
|
Marogica
|
Pekarna Jager v Melju(nasproti RTS-a) tudi dela. Stane 8 €, s seboj pa smo mi zadnjič prinesli celo sinovo majico, ker na papirju dotičnega motiva nismo imeli. Je bilo enako. Drugače pa je takoj. Prineš, skenirajo na oblat, in greš. Torej 5 min. maximalno.
|
|
RE: MB - kje dobiti za torto.... 11.6.2009 14:24:57
|
|
|
|
minca_n
|
Včeraj sem videla te oblate v slaščičarni romansa v evroparku.
20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm
|
|
|
|
hvala vsem 11.6.2009 14:38:32
|
|
|
|
mojcaziga
|
..... za vaše odgovore. Se morem še odločit o okusu in obliki torte in na koncu dekor. lp, mojca
|
|
|
|
RE: hvala vsem 11.6.2009 14:43:01
|
|
|
|
rija
|
poglej na angleški ebay....cake toppers :)
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?