MB - kje dobiti za torto.... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mojcaziga -> MB - kje dobiti za torto.... (11.6.2009 11:35:28)

....tisti oblat/ slikico/risbico ali kakorkoli se že reče, ki se jo da na vrh torte v MB? Pa iščem bolj fantovske motive, ne princesk in barbik. Enkrat je bila tema tudi o fotografijah, ki jih skenirajo in potem izdelajo ta oblat. Kje, kakšna je cena, koliko časa ste čakale?
Kakršnegakoli nasveta bom vesela.

Hvala in lep sončen dan, Mojca

mini11 -> RE: MB - kje dobiti za torto.... (11.6.2009 12:20:22)

Vem samo, da skenirajo sliko na oblat v Pohorski kavarni in stane cca. 6 eur. To sem včeraj tam videla. Za drugo pa žal ne vem.

ksenjak -> RE: MB - kje dobiti za torto.... (11.6.2009 12:29:39)

To je v bistvu iz istega materiala kot hostja v cerkvi. Pri Štormanu lahko prineseš kar barvno sliko na navadnem papirju in oni naprej uredijo. Ni potrebno nič skenirati. Sliko poiščeš na internetu, jo sprintaš in neseš tja.

lp

NTS -> RE: MB - kje dobiti za torto.... (11.6.2009 14:00:59)

Pohorska kavarna ima zelo dobre, samo so malce dražje. Mi smo naši pupi naročili torto v Pika Nogavički v Hočah. Super okus, ogromno različnih motivov, imajo tudi pecivo, krožnike, svečke, ...
Evo link : http://www.pika-torta.si/

Sama si poglej kakšne slikice že imajo, in se dogovori če želiš imeti kaj drugega.
smo pa mi bili res zelo zadovoljni z njihovo ponudbo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Toplo priporočam
lp
Nataša

Marogica -> RE: MB - kje dobiti za torto.... (11.6.2009 14:23:01)

Pekarna Jager v Melju(nasproti RTS-a) tudi dela. Stane 8 €, s seboj pa smo mi zadnjič prinesli celo sinovo majico, ker  na papirju dotičnega motiva nismo imeli. Je bilo enako. Drugače pa je takoj. Prineš, skenirajo na oblat, in greš. Torej 5 min. maximalno.

minca_n -> RE: MB - kje dobiti za torto.... (11.6.2009 14:24:57)

Včeraj sem videla te oblate v slaščičarni romansa v evroparku.

mojcaziga -> hvala vsem (11.6.2009 14:38:32)

..... za vaše odgovore. Se morem še odločit o okusu in obliki torte in na koncu dekor.

lp, mojca

rija -> RE: hvala vsem (11.6.2009 14:43:01)

poglej na angleški ebay....cake toppers :)

friz77 -> RE: MB - kje dobiti za torto.... (11.6.2009 18:43:49)

Pozdravljena
Na tvoje vprašanje nebi znala odgovorit,ker nisem iz MB in res nebi vedela,ker pa sprašuješ za torto,bi pa vprašala če mi lahko svetujete kje na obali,bi lahko naročila torto,da bi bila res dobra.Hvala

Stran: [1]