|
RE: Kaj bi storile, 10.6.2009 13:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tonchka IZVIRNO SPOROČILO: water lily IZVIRNO SPOROČILO: Rožica80 Ne, ne pakiram kufrov, samo še to, jaz ga nikoli ne žalim in mi na kraj pameti ne pride, da bi mu rekla kaj takega, zato me je tudi presenetilo to iz njegove smeri. Res je da sta za prepir potrebna dva, samo ta njegova izjava me je pa res prizadela in mislim, da si kaj takega nisem zaslužila, ker ta moj gospod ima vedno vse zlikano, skuhano kosilo in pospravljeno. Mene vedno znova preseneča kako se ženske obnašajo do svojih dedcov k da so bogovi. To da se pa človek razkuri pa kkšno neprimerno reče(čeprav ma vse zlikano doma ), je pa meni čist nekaj, mislim ni konc sveta no. Ne razumem sploh ljudi, ki se nikoli ne razkurijo. Ja, se spet kar podpišem pod tole, če lahko. Sej si pridna, da mu kuhaš, likaš, pereš itd. ampak mogoče bi te pa bolj cenil, če mu ne bi. Povej mu, da je tudi on čisto zanič, če mora biti v zvezi z najslabšo med najslabšimi, zakaj ne poišče najboljše med najboljšimi. Meni je pa smešno, da ženske za likanje in kuhanje pričakujejo, da bo dedc tiho. Potem bi isto on lahko rekel, da mora bit ženska tiho, če ji zamenja žarnico na hodniku. On stavku najslabša med najslabšimi pa tkole: če mu kaj ni všeč, naj naredi sam al pa babo zamenja
|
|
|