|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krčki - homeopatija
5.6.2009 11:21:54   
jutranja rosa
Doma imam homeopatske globule proti krčkom, a jih nekako ne upam dati dojenčku, ker so globule in ne raztopina. Imate kaj izkušenj s tem?
Ne dvomim pa v učinek homeopatije, ker je meni že dvakrat ZELO ZELO pomagala in sicer proti nepopisni slabosti in bruhanju na začetku nosečnosti ter za vzpostavitev dojenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krčki - homeopatija
5.6.2009 11:26:36   
catalina
OJ, tudi jaz ne vem kako naj se lotim tega, namreč svetovali so mi h.globule kamilice za blažitev bolečin pri izraščanju zob, sama nisem nikoli probala zdravljenja po tej smeri, a nekako po nasvetu drugih razmišljam, da jih kupim. Baje, da pomaga, ne vem pa, če je kdo otroku že dal, ravno tako za krče, ljudje so še vedno skeptični glede homeopatije.
Torej,kje pa kupuješ, mogoče Arnika???
lp

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2009 12:51:13   
jutranja rosa
Catalina, sama sem navdušena nad homeopatijo, čeprav sem bila zelo skeptična in se mi je, preden sem preiskusila, zdelo vse bolj za lase privlečeno. Na začetku nosečnosti sem bruhala po 8x na dan in bila tik pred tem, da me sprejmejo v bolnico, ker mi ni popolnoma nič pomagalo in nič hrane ni ostalo v meni...torej sem šla še do homeopatinje in kmalu sem se spet smejala user posted image . Tudi dojenje mi ni šlo na začetku in spet so me rešile homeopatske globule user posted image . Sedaj razmišljam, da bom sama poskusila globule proti krčem in upala, da se informacija prenese preko mleka. Mogoče je neumno, a bom vseeno poskusila. Prav tako proti krčem kot za zobke pomaga kamilica. Hodim pa k homeopatinji v TPC Dravlje...sem napisala samo toliko in poišči sama, da me kdo ne obdolži reklame..velja? user posted image Ali je to tu dovoljeno? Ne vem.
Poskusi in ne bo ti žal!

(odgovor članu catalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2009 16:41:32   
Pacota
Mi smo papcali globule kamilice za lajsanje izrascanja zobkov. Kar v usta sem ji stresla 5kom in ni bilo nic narobe, kvecjemu je kaksen ven pogledal, pa sem ga nazaj noter potisnila.user posted image  Prav rada jih je imela. Zacela sem pri 5m in zdaj pri 6m ze imamo 2zobka. Brez kaksne pretirane slabe volje ali joka in nespecnosti!

Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2009 16:52:41   
jutranja rosa
Moj je star šele mesec in pol in ima globule proti krčkom. Misliš, da velikost za tako majhnega ni vprašljiva? Saj so globule res majhne, a me vseeno skrbi, da se mu kaj ne zaleti.

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2009 17:32:54   
jutranja rosa
Še to bi dodala...mamice, ki se borite s krčki: jaz sem mu danes masirala trebušček in podpladke, in po dveh dneh joka in stoka, končno mirno spančka in ga ne črviči.

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2009 18:08:24   
Paštetka
oprosti, ampak meni niti na kraj pameti ne pade, da bi tako majhnemu dojenčku dajala kaj homeopatskega, ki je namenjeno odraslemu človeku. user posted image

jaz še moji 1,5 letnici ne upam dati cedevite vsak dan.

Ne se hecat. Nikoli ne veš na kaj odrasel razvije kaj, ne pa še skoraj novorojenček. Pri odraslem ne vem kako bi ukrepala, pri dojenčku pa tak zmrzneš.

Sori

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 5.6.2009 18:10:03 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2009 18:33:10   
Pacota
Saj so globule proti krcem namenjene dojenckom! V njih ni drugega kot sladkor in informacija o vibriranju dolocene sestavine (zelooo laicno)!

Tudi jaz sem se sprasevala, ce so primerne velikosti, ko pa sem dala prvic in videla, da ni problema, kar tako prakticiram. Res pa je moje dete ze vecje, proti krckom pa nismo dajali, saj takrat se nisem vedela, da obstaja ta moznost. Ce nisi sigurna, pa morda globule vseeno zdrobis (kovine pri temne smes uporabiti).

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2009 21:17:09   
ŽANŽA
mi imamo homeopatske globule proti krčkom ampak jih moram lepo raztopiti v vodi!!! ste prepričane, da vaše globule dajete kar cele? saj se lahko zadušijo user posted image  user posted image mi imamo cilikind. pa ve?? aha, pa še to...krčkov sploh nismo imeli, smo pa poleg globul jemali še kapljice biogaia!

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?