krčki - homeopatija (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

jutranja rosa -> krčki - homeopatija (5.6.2009 11:21:54)

Doma imam homeopatske globule proti krčkom, a jih nekako ne upam dati dojenčku, ker so globule in ne raztopina. Imate kaj izkušenj s tem?
Ne dvomim pa v učinek homeopatije, ker je meni že dvakrat ZELO ZELO pomagala in sicer proti nepopisni slabosti in bruhanju na začetku nosečnosti ter za vzpostavitev dojenja.

catalina -> RE: krčki - homeopatija (5.6.2009 11:26:36)

OJ, tudi jaz ne vem kako naj se lotim tega, namreč svetovali so mi h.globule kamilice za blažitev bolečin pri izraščanju zob, sama nisem nikoli probala zdravljenja po tej smeri, a nekako po nasvetu drugih razmišljam, da jih kupim. Baje, da pomaga, ne vem pa, če je kdo otroku že dal, ravno tako za krče, ljudje so še vedno skeptični glede homeopatije.
Torej,kje pa kupuješ, mogoče Arnika???
lp

jutranja rosa -> RE: krčki - homeopatija (5.6.2009 12:51:13)

Catalina, sama sem navdušena nad homeopatijo, čeprav sem bila zelo skeptična in se mi je, preden sem preiskusila, zdelo vse bolj za lase privlečeno. Na začetku nosečnosti sem bruhala po 8x na dan in bila tik pred tem, da me sprejmejo v bolnico, ker mi ni popolnoma nič pomagalo in nič hrane ni ostalo v meni...torej sem šla še do homeopatinje in kmalu sem se spet smejala [sm=smiley1.gif]. Tudi dojenje mi ni šlo na začetku in spet so me rešile homeopatske globule [sm=bravo.gif]. Sedaj razmišljam, da bom sama poskusila globule proti krčem in upala, da se informacija prenese preko mleka. Mogoče je neumno, a bom vseeno poskusila. Prav tako proti krčem kot za zobke pomaga kamilica. Hodim pa k homeopatinji v TPC Dravlje...sem napisala samo toliko in poišči sama, da me kdo ne obdolži reklame..velja? [sm=jezicek.gif] Ali je to tu dovoljeno? Ne vem.
Poskusi in ne bo ti žal!

Pacota -> RE: krčki - homeopatija (5.6.2009 16:41:32)

Mi smo papcali globule kamilice za lajsanje izrascanja zobkov. Kar v usta sem ji stresla 5kom in ni bilo nic narobe, kvecjemu je kaksen ven pogledal, pa sem ga nazaj noter potisnila.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Prav rada jih je imela. Zacela sem pri 5m in zdaj pri 6m ze imamo 2zobka. Brez kaksne pretirane slabe volje ali joka in nespecnosti!

jutranja rosa -> RE: krčki - homeopatija (5.6.2009 16:52:41)

Moj je star šele mesec in pol in ima globule proti krčkom. Misliš, da velikost za tako majhnega ni vprašljiva? Saj so globule res majhne, a me vseeno skrbi, da se mu kaj ne zaleti.

jutranja rosa -> RE: krčki - homeopatija (5.6.2009 17:32:54)

Še to bi dodala...mamice, ki se borite s krčki: jaz sem mu danes masirala trebušček in podpladke, in po dveh dneh joka in stoka, končno mirno spančka in ga ne črviči.

Paštetka -> RE: krčki - homeopatija (5.6.2009 18:08:24)

oprosti, ampak meni niti na kraj pameti ne pade, da bi tako majhnemu dojenčku dajala kaj homeopatskega, ki je namenjeno odraslemu človeku. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

jaz še moji 1,5 letnici ne upam dati cedevite vsak dan.

Ne se hecat. Nikoli ne veš na kaj odrasel razvije kaj, ne pa še skoraj novorojenček. Pri odraslem ne vem kako bi ukrepala, pri dojenčku pa tak zmrzneš.

Sori

Pacota -> RE: krčki - homeopatija (5.6.2009 18:33:10)

Saj so globule proti krcem namenjene dojenckom! V njih ni drugega kot sladkor in informacija o vibriranju dolocene sestavine (zelooo laicno)!

Tudi jaz sem se sprasevala, ce so primerne velikosti, ko pa sem dala prvic in videla, da ni problema, kar tako prakticiram. Res pa je moje dete ze vecje, proti krckom pa nismo dajali, saj takrat se nisem vedela, da obstaja ta moznost. Ce nisi sigurna, pa morda globule vseeno zdrobis (kovine pri temne smes uporabiti).

ŽANŽA -> RE: krčki - homeopatija (5.6.2009 21:17:09)

mi imamo homeopatske globule proti krčkom ampak jih moram lepo raztopiti v vodi!!! ste prepričane, da vaše globule dajete kar cele? saj se lahko zadušijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] mi imamo cilikind. pa ve?? aha, pa še to...krčkov sploh nismo imeli, smo pa poleg globul jemali še kapljice biogaia!

Stran: [1]