|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mali Lošinj
20.5.2005 12:23:40   
Lonca
Ahoj!

Mi se še vedno nismo odločili, kje bomo dopustovali. Nagibamo se k temu, da bi šli na Mali Lošinj, saj ni predaleč, pa tudi za majhne otroke /naš bo star eno leto/ je tam ugodna klima. Na spletu smo iskali apartmaje, pa jih nismo našli prav veliko, ki bi nam ustrezali. Radi bi, da ne bi bilo predaleč do plaže, pa da bi bila ta primerna za majhnega otroka.
Je bil kdo izmed vas že na Malem Lošinju? Kakšne izkušnje imate? Kaj priporočate?
Že vnaprej hvala za odgovore in lep dan, Lonca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mali Lošinj
20.5.2005 12:27:49   
baguSka
Ko sem bla še majhen otrok so me starši vedno vozili na Mali Lošinj. Men je blo pa grozn. Nikol nism hotla tja, ker mi niso ble všeč plaže in nč druzga. Take mam jst spomine na Mali Lošinj.:(

Aja - itak da ne bom šla zdej nikol več tja.:zmeden:

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mali Lošinj
20.5.2005 12:29:00   
Blink1
Fritka je bila prejšnji teden

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mali Lošinj
20.5.2005 12:29:08   
Blink1
Frutka:ups:

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mali Lošinj
20.5.2005 12:30:03   
baguSka
:)- hehe a tebe tud ceca daje

al zgodovina :zmeden:

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mali Lošinj
20.5.2005 12:53:12   
amadeusa
Plaž Mali Lošinj nima vsaj za male otroke, ker so skale le mali delček ja kamenje pa še to bolj veliko. Mi smo bili za prvi maj v hotelu Vespera. Klima na je super že zaradi otrok pravijo, da pomaga pri prehladih, sprehajalna pot ob morju tudi, ampak meni za poletni dopust ni vredu. Raje grem na Rab na rajsko plažo, ker je mivka in se otork lahko igra in namaka do mile volje, brez da se vdrai ob skale in ne rabiš non stop skakat za njim. :zmeden2:Moje mnenje pač.

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:02:26   
baguSka
Jp. Men so se glih te zoprne skale vtisnle globoko v spomin.:grrr:

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:06:28   
kofetek2010
mi smo bili pred 8 leti, se mi tud ni dopadlo :(

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:07:49   
baguSka
tamalmu pa še mn a ne?

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:09:57   
kofetek2010
a mojmu?:zmeden2:

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:11:58   
baguSka
ne - od tvojga moža :zmeden2:

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:14:54   
Anonimen
O, šit, baguska, neeee, ha, ha, ha. (A ne koliko moram veliko napisati, ker tule ne morm uporabljati smiletov - kurbe švabske!).

(odgovor članu Lonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:18:06   
kofetek2010
ej, ta mala!?:hudicek: moj mož ima 3, jaz 1 - odloči se že:)-

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:25:05   
baguSka
:ups::ups::ups: ja ne vem no - tale pob na sliki

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:25:59   
baguSka
hehe spljišni si se pa še bl potrudla k si vse tist v oklepaju napisala :)-

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:28:47   
kofetek2010
:)-:)-:)- pa sem te! :)-

ta na sliki takrat še ni prav zase vedel :)- je bil enih 6 mesecev star :)

spljišni je mal šreklih hojte :)-

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:29:54   
baguSka
ja tak junčk je še?? jst sm pa misnla da ma že kšn let več :ups:

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:30:22   
baguSka
no zdej pa še bl štekam zakaj ti niso ble skale na lošinju všeč

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:31:27   
kofetek2010
aja? ima osem let in pol :)-
mal boš še morala počakat, sorči :)

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Mali Lošinj
20.5.2005 13:32:28   
baguSka
brez skrbi ;)

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Mali Lošinj
20.5.2005 21:44:44   
frutka_
Meni je Mali Lošinj zelo všeč. Jaz sem hodila ko sem bila mlajša s starši, zdaj pa že s svojo družino. Prej smo hodili v Lopare, zdaj pa v Bučanje, vmes pa so Nerezine.

V Bučanjih konkretno imajo tudi betonsko plažo, pa plažo z majhnimi kamenčki. Če želiš pogledati slike mi piši na privat pa boš videla kakšno je.
V vodo imajo speljane take potke, več pomolov je na razpolago. V Nerezinah je pošta, velik market, kafič in slaščičarna.
V mestu M. Lošinj pa je tudi lepo, imajo manjšo marino, trenutno prenavljajo mesto in kopajo,zelo dobro založeno tržnico in ribarnico.

Sicer pa je Lošinj najbolj zelen otok od vseh in ima tudi najvišji vrh, imenuje se Osorščica se mi zdi.

Najlažje je iti na Lošinj mimo ZG po AC do Krka in na most. Iz Porozin smo šli nato na trajekt. Trajekti poleti vozijo nonstop, tudi ponoči. Po Cresu je cesta malo slabša in ožja, na Lošinju pa malo lepša. Ampak za voziti sploh ni problema. Na Lošinju imajo celo policijo!

Še kaj?!;)

Jaz se rada vračam tja in priporočam!
Mislim pa da so plaže odvisne od kraja kamor greš tako kot povsod drugje!

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Mali Lošinj
21.5.2005 12:38:28   
Lonca
Frutka, živjo!

Včeraj sem ti poslala privat sporočilo, vendar ne vem, ali si ga dobila oz. ali sem ga sploh prav poslala. Privat sporočil še nisem pošiljala, zato ne vem, kakšna so pravila. Ali ti moram poslati svoj internet naslov???

LP

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Mali Lošinj
21.5.2005 19:34:13   
frutka_
Tvoje sporočilo sem dobila in ti že odpisala...a nisi prejela?! Grem še enkrat pogledat v poslana sporočila Ti pa prečekiraj svoj nabiralnik morda si ga spregledala.
Sicer pa ne rabiš nobenega email naslova, da odgovarjaš, ker imamo na RR svoje nabiralnike in lahko pišeš kar na pivat tako kot si že.

LP

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Mali Lošinj
21.5.2005 19:34:14   
frutka_
Tvoje sporočilo sem dobila in ti že odpisala...a nisi prejela?! Grem še enkrat pogledat v poslana sporočila Ti pa prečekiraj svoj nabiralnik morda si ga spregledala.
Sicer pa ne rabiš nobenega email naslova, da odgovarjaš, ker imamo na RR svoje nabiralnike in lahko pišeš kar na pivat tako kot si že.

LP

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Mali Lošinj
21.5.2005 19:34:27   
frutka_

LP

(odgovor članu Lonca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?