frutka_ -> Mali Lošinj (20.5.2005 21:44:44)
|
Meni je Mali Lošinj zelo všeč. Jaz sem hodila ko sem bila mlajša s starši, zdaj pa že s svojo družino. Prej smo hodili v Lopare, zdaj pa v Bučanje, vmes pa so Nerezine. V Bučanjih konkretno imajo tudi betonsko plažo, pa plažo z majhnimi kamenčki. Če želiš pogledati slike mi piši na privat pa boš videla kakšno je. V vodo imajo speljane take potke, več pomolov je na razpolago. V Nerezinah je pošta, velik market, kafič in slaščičarna. V mestu M. Lošinj pa je tudi lepo, imajo manjšo marino, trenutno prenavljajo mesto in kopajo,zelo dobro založeno tržnico in ribarnico. Sicer pa je Lošinj najbolj zelen otok od vseh in ima tudi najvišji vrh, imenuje se Osorščica se mi zdi. Najlažje je iti na Lošinj mimo ZG po AC do Krka in na most. Iz Porozin smo šli nato na trajekt. Trajekti poleti vozijo nonstop, tudi ponoči. Po Cresu je cesta malo slabša in ožja, na Lošinju pa malo lepša. Ampak za voziti sploh ni problema. Na Lošinju imajo celo policijo! Še kaj?!;) Jaz se rada vračam tja in priporočam! Mislim pa da so plaže odvisne od kraja kamor greš tako kot povsod drugje!
|
|
|
|