|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
20.5.2005 11:42:14   
simonas
Glede na to, da nisem sama, si menda tudi me lahko privoščimo eno novo temo, pa čeprav smo še čisto na začetku in je pred nami še dolga lepa pot.

Bomo skupaj stiskale :miska::miska::miska:, da bo vse vredu in primerjale bušije kako rastejo, ko začnejo rast;)...

Mene nekaj zanima:ups:. A katera ve kakšne aktivnosti priporočajo v prvih mesecih? Jaz zelo rada kolesarim - ne tako aktivno ampak tako na easy počasi. Doma sem na ravnini, tako da se nekih naporov ravno ne lotevam, le tu in tam kakšen hribček. A katera ve, če mi lahko to kaj škodi?? :zmeden:

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice
20.5.2005 11:42:41   
Anonimen
Nc ne skodi, ce ne pretiravas.

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice
20.5.2005 11:44:17   
Anonimen
Al bina, a si ti tud januarčica?

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice
20.5.2005 11:51:35   
Anonimen
simonas, tudi mene je to zanimalo :)- Sej jz tut ne mislim pretiravat....Pa me je že skoraj malo zaskrbelo, ko mi je nekdo rekel, da se ne smem vozit s kolesom :zmeden:...jaz pa imam ravno novo kolo :)-

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice
20.5.2005 11:54:31   
Anonimen
Zdej samo še čakam na toplejše vreme, ker imam namreč samo kratko opremo, pr ns na gorenjskem je pa še mal mrz..pa tut jz spadam med tiste ki jih rado zebe..
Sicer pa še sama sreča, da imam januarja rok, da bom lahko vse tople dneve izkoristila za kolesarjenje.

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice
20.5.2005 11:59:26   
malika
na začetku lahko kolesariš, ampak ne pretiravat. pazi pa, ker ravnotežni organ zelo dostikrat malo zataji. mene so namreč že pobirali, ampak je bilo vse OK. No po tistem sem kolo obesila na klin :)- .

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice
20.5.2005 12:18:51   
sania
Živjo,

no pa da se še jaz javim. Že kar nekaj časa prebiram ta forum (od kar smo začeli delati na dojenčku), ki je zelo zanimiv in poučen. Lahko rečem, da sem z njim že kar obsedena.

Tudi jaz imam rok januarja, prvi pregled pa naslednji teden.

Glede športa pa mislim, da lahko kolesariš, predvsem pa priporočajo sprehode.

lp.:)

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice
20.5.2005 12:27:28   
žužu
če je vse v redu lahko kolesariš. jaz sem kar dolgo, potem pa sem začela krvaveti in gin mi je prepovedala kolesarjenje.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice
20.5.2005 12:35:58   
Tida

Tudi jaz vas pozdravljam.

Sem se naročila za pregled ina ga imam komaj v sredini junija. Jaz sem pa že čisto nestrpna.

Kako se počutute? Vas daje kaj slabost? Mene že. Posebej zjutraj ne smem hrane pogledat.

Glede kolesarjenja pa mislim da ni problema samo se ne preveč naprezat. Jaz sem hodila do sedaj skoraj vsak dan in nameravam početi tudi v nadalje če se bom v redu počutila.

Koliko pa nas sploh je?

LP

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice
20.5.2005 12:44:35   
Anonimen
Meni še ni nič slabo! :bravo::bravo:.....ampak v pon. prihajam v 7. teden...takrat pa se povečini začnejo slabosti....:zmeden: Dobro vem kako je če je človeku slabo (sem se 2x zastrupila..s kavo:zmeden:) Je kateri od januarčic slabo?

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   januarčice
20.5.2005 12:54:31   
mayflower
Se vam prvič pridružujem, čeprav spremljam te forume že kako leto. Sem prvič noseča (zadnja M 27.03.)Sem bla že pri G in imam že slikico naše male pikice. Zdej pa držim pesti, da ti rizični tedni čimprej minejo.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   januarčice
20.5.2005 13:05:10   
tinkamiška
No tukaj se moram pa še jst oglsit:)

Myflower jst sem mela pa zadnjo M 26.3., tko da sva čisto blizu:) Tudi jaz mam že prvo slikico, 2.6. grem pa spet na UZ. Sem pa malo manj noseča, kot sem štela po datumu, moja pikica je bla 12.5. velika 0,51 mm. Koliko je pa tvoja?

Slabost me zdaj pošteno muči čez cel dan, v kuhinjo sploh ne smem, ker mi je takoj slabo. Danes bom pa za kosilo burek, ker mi nič drugega ne paše...bo že:)

Bomo stiskale pesti druga za drugo in upale, da bo prvo tromesečje čimprej mimo;)

Lepo bodite:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   januarčice
20.5.2005 13:14:02   
maliva
zdravo,

tudi jaz spadam v vaš klub in me zelo zelo veseli, da je tako :) zadnja M je bla 14.4., test pa komaj ta teden. na pregled pri zdravnici še čakam, predvidoma 30.5. in držim pesti, da bo vse v redu... kakšnih posebnosti še nisem opazila in verjetno je tudi še prezgodaj, da bi jih. edino, kar sem opazila - je zadihanost, ko pridem po stopnicah v drugo nadstropje (verjetno v tretje več ne bi šlo :)-))

toliko zaenkrat. veselim se, da bomo malo izmenjevale dogodke in izkušnje in mnejnja.. sama imam ful veliko vprašanj glede vsega, kar naju s pikico še čaka..

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   januarčice
20.5.2005 14:05:38   
simonas
Meni za zdaj še ni nič slabo. Imam samo občasne rahle bolečine v trebuhu (kot bi me zvijalo). Upam da je to normalno:zmeden:???

Drugače pa se nasplošno dobro počutim.

Lep dan!

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   januarčice
20.5.2005 14:08:23   
Tida

Pa še nekaj.

Kaj boste takoj povedale staršem in bližnjim sorodnikom ali mislite da je bolje počakati.

Jaz sem mislila počakati do prvega pregleda samo ne vem če bom lahko :)-.

LP

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   januarčice
20.5.2005 14:44:51   
maliva
glede tega kdaj povedati - jaz sem mami poklicala kar 10 minut po opravljenem testu, ker sem bila vsa iz sebe. fantovim starsem nameravava povedat sele po prvem pregledu... v službi in drugi širši javnosti pa šele ko bo kritično trimesečje minilo...

kaj pa drugo menite o tem?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   januarčice
20.5.2005 15:31:45   
Anonimen
Tut jz bom počakala do 1. pregleda, potem bova povedala staršem, v službi in prijateljem pa malo kasneje.

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   januarčice
20.5.2005 18:23:15   
lumpy
Ojla januarcie, a toliko nas je. Kako lepo!:bravo:

No jaz sem verjetno nekje v 6. tednu , na prvem pregledu namrec se nisem bila, sem narocena 02.06. pa bom sla kar sedaj v cetrtek, ker me tako boli v trebuhu na desni strani, tako kot bi me bolel jajcnik. Pa saj me ne fejst, pac tako malo spika, pa sem poklicalal sestro v ambulanto in mi je rekla da se naj pridem pokazat.

Drugace pa veliko lulam, danes mi je bilo prvic slabo, na sreco samo zjutraj, pa sem se zbruhala in je blo ok. Zaspana sem pa tako da vsak dan popoldne spim eni dve urici, pa prej nikoli nisem hodila popoldne spat, zvecer grem pa itak s kurami spat. Tu in tam se mi malo zvrti, drugace pa sem ok.

Midva sva najblizjim se pravi straem ze povedala, ker nisva mogla vec cakati od veselja, pa jaz sem v sluzbi povedala, ker so itak vedeli da se trudiva, on pa se ne . Vsi ostali bodo zvedeli po pregledu , da bo 100% in da se ze vsaj malo kaj ve.

Super se mi zdi da nas je toliko in da bomo lahko klepetale kaj se nam dogaja, saj je kar tezko ko si pac ne znas razlagati vseh obcutkov in si cisto izgubljen.Verjamem da nam bo tako lazje.:sloncek:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   januarčice
20.5.2005 19:01:53   
Anonimen
Drage januarčice! Vsem iskreno čestitam! Lani tega časa sem bila v enakem položaju kot ve. Držim pesti, da se bo vse srečno izteklo in da boste uživale v nosečnosti tako kot sem jaz.

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   januarčice
20.5.2005 22:15:10   
Nannn
ja vidim da nas je res veliko...simonas hvala da si odprla temo :bravo: jest sem imela zadnjo M 05.04. in imam pregled v ponedeljek 23.05.05

Opisujete svoje obcutke...mene dajejo vsakodnevne slabosti in najhuje je ker ne morem buhati...zelo sem zaprta in se skoz nacejam z Donatom...ze sedaj se pocutim zelo napihnjeno in komaj da se kaj oblecem...prsi me zelo bolijo in kot veste se mi je vceraj pojavil se rdec izcedek...tako da moram mirovati in cuvati sebe in svojega :duda: da bo vse v redu...je pa seveda v tem nekaj lepega...moj :duda: je velik ze 6mm in srcek mu ze zmrka :love:

Drzte se bejbe Nannn :muca:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   januarčice
22.5.2005 9:28:14   
Anonimen
no evo, meni je blo vceri in danes ponoči že malo slabo...Utrujena sem pa tako, da se vlečem kot megla naokoli..iz kavča na posteljo in obratno..vceri sem skori cel dan prespala, sem brez volje, brez energije...groza, groza...Nobenega veselja ni v meni..Mogoče ima luna takšen vpliv name in premišljujem samo negativno in, da vsega skupi ne bom zmogla...Kaj naj spijem, pojem, storim..., da bom imela vsaj malo več energije in mogoče več pozitivnega mišljenja?

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   januarčice
22.5.2005 10:44:25   
Nannn
ooo caffee welcome :) jest sem nastudirala da moram mal pa pomal jest...ne smem se prevec najest in mesa ne maram...poskusi z kaksno lahko hrano..jest mam predvsem rada testenine in zelenjavo...sploh mi pa zeljnata solata fuuul pase sploh pa sedaj ko je ze na trznici mlado zelje...zdele sem hotla pa en jogurt pojest pa mi kar ne gre...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   januarčice
22.5.2005 11:51:49   
Anonimen
Tudi meni se meso "zatika", najbolj se mi priležejo razni jogurti, topfen creme in nashiji (azijske hruške), kava se mi je počasi začela upirat, pijem kakav. Veliko spijem tekočine, pa imam kljub temu tako suha usta, da se jezik kar na nebo lima. Najhuje je ponoči (ker diham skozi usta) in imam, dobesedno, usta in grlo tako suho, da kar zaboli če pogoltnem. Tudi jz se moram paziti, da se ne najem preveč, ker se takoj slabo počutim.
Nannn, kako je pa z utrujenostjo in energijo? Si kaj utrujena?

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   januarčice
22.5.2005 15:54:30   
Nannn
Ne nic nisem utrujena ampak lenoba me daje :)-

Sem pa itak na bolniski in vecalimanj lezim zaradi krvavitve prejsnji teden...jutri je moj dan ko grem na pregled k G....juhuhu komaj cakam :)-

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   januarčice
22.5.2005 16:20:58   
Anonimen
Držim pesti, da bo vse tako kot mora biti! :bravo:

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Copatki, copatki, copatki,...
bodoča

Katere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?

robeez (19%)

starchild (8%)

shoo shoo (12%)

drugo (62%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!