lumpy -> januarčice (20.5.2005 18:23:15)
|
Ojla januarcie, a toliko nas je. Kako lepo!:bravo: No jaz sem verjetno nekje v 6. tednu , na prvem pregledu namrec se nisem bila, sem narocena 02.06. pa bom sla kar sedaj v cetrtek, ker me tako boli v trebuhu na desni strani, tako kot bi me bolel jajcnik. Pa saj me ne fejst, pac tako malo spika, pa sem poklicalal sestro v ambulanto in mi je rekla da se naj pridem pokazat. Drugace pa veliko lulam, danes mi je bilo prvic slabo, na sreco samo zjutraj, pa sem se zbruhala in je blo ok. Zaspana sem pa tako da vsak dan popoldne spim eni dve urici, pa prej nikoli nisem hodila popoldne spat, zvecer grem pa itak s kurami spat. Tu in tam se mi malo zvrti, drugace pa sem ok. Midva sva najblizjim se pravi straem ze povedala, ker nisva mogla vec cakati od veselja, pa jaz sem v sluzbi povedala, ker so itak vedeli da se trudiva, on pa se ne . Vsi ostali bodo zvedeli po pregledu , da bo 100% in da se ze vsaj malo kaj ve. Super se mi zdi da nas je toliko in da bomo lahko klepetale kaj se nam dogaja, saj je kar tezko ko si pac ne znas razlagati vseh obcutkov in si cisto izgubljen.Verjamem da nam bo tako lazje.:sloncek:
|
|
|
|